Jaké aktivní monitory do 10k

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

soundczeck23

Neber to tolik osobne, tihle kluci reagujou na to, ze presne tvuj problem se tu resil nejmene 1000x a ty jsi nevyuzil sveho casu a dnes uz velkyho eZone archivu naprosto identickejch dotazu presne jako je tvuj, kterej se tu uz tolikrat resil. Jestli hledas odpoved projev snahu a hledej (sekce HARDWARE). Jasne ses tu novej, nevidel jsi kolik tu presne tehle dotazu uz bylo vzneseno, konkretne dotaz na levny monitory uz je tu docela usmevnej a nikdo uz ho nebere vazne - na druhou stranu musis uznat ze pokud kazdej kdo sem jako zacatecnik prijde a chce presne podle tvejch kriterii za velmi maly penize co nejlepsi bednu, ze to tu ty lidi trochu naprudi - protoze jediny co tim o sobe do zacatku rikas je, ze tvuj zajem o vec neni vetsi nez sem pohodlne napsat svuj dotaz a neprostudovat vse co tu uz tolikrat bylo popsano.

A moje mini rada - pokud zacinas, stejne nemas sanci poznat kvalitativni rozdily (navic v tyhle cenovy hrajou tyhle bedny vsechny STEJNE ) - bez a kup bednu ktera se ti libi (treba jen podle esteticky designovy sympatie) a zacni delat muziku! Jak ta ci ona bedna hraje a co ti vlastne bedna rika mas sanci zjistit az po hodne dlouhy dobe, minimalne 2 roky tvrdy prace (spousta mistnich odborniku to ale nevi doted : ) Pak az si vytvoris predstavu s bednou kterou budes ted mit si kup neco lepsiho - samozrejme za podminek ze u toho vydrzis a muzika te jeste bude bavit.

Nevzdavej se - Drzim palce !

.

delay

Příspěvek od delay »

Přesně tak. EW zmínil pro mě důležitou vlastnost, což je design čili inspirace... Podotýkám, že v týhle cenový sem si vybíral podle intuice a právě vzhled žlutejch repro KRK mě inspiroval víc než Yamahy, Behringery, Tapca atd... Dnes prostě vím, že příště koupím BM6A třeba, pač jak píše EW, pokud začínáš, tak nemá cenu řešit blbiny. Ty bedny jsou pro člověka, kterej se denně věnuje hudbě za chvíli naobtíž... ale aspoň hezky vypadaj :-)

fova

Příspěvek od fova »

fova píše:J E U P L N E J E D N O, C O K O U P I S.

Ukonceme to tema.
Kdyz jsem tohle psal, tak jsem mel za sebou nekolikahodinovou vysilujici tvorbu danoveho priznani, takze jsem mozna nereagoval uplne adekvatne. :wink:

fantozzi2

Příspěvek od fantozzi2 »

> fova - je fakt, ze zrovna od tebe, jsem takovou reakci necekal :)

fova

Příspěvek od fova »

Jak to myslis?

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

fova píše:Jak to myslis?
myslim, ze to mysli tak, ze nebyvas lakonik, ale detailne a obsirne s bohorovnym klidem odpovidas po ste na stejny dotaz, ve chvili, kdy ostatni vtipkujou nebo chrli ohen. myslim. :]

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

já si myslím, že každý z nás má občas určité nálady...jsme jenom lidi...v životě jsou různé situace a zdaleka ne všechny jsou pozitivní - to potom může ovlivnit chování člověka + tisíc dalších věcí...ale zdaleka ne každý, včetně mě, si dokáže při horší náladě sám nakázat "teď radši nechoď na ezone, nebo tam někoho nasereš" ;)

sorry za OT...

Odpovědět