Jaké aktivní monitory do 10k
-
soundczeck23
Jaké aktivní monitory do 10k
Hledám nejlepší volbu do 10k (max 1k přes hranici), ale nevím a hlavně nemám s žádnými monitory zkušenost. Poraďte co ke zvukovce AudioTrak Prodigy 7.1 HiFi.
Díky moc za pomoc.
Díky moc za pomoc.
-
soundczeck23
-
soundczeck23
asi tak. já taky čekám na absolutní moudro který rozhodne který ultra super monitory si za 9,500 koupit ale pochopil sem že to funguje takhle. Ted sem viděl na midi.cz TASCAMi za 11 který vypadaj dobře. ale než budu mít peníze tak to bude fuč. Kdesi tady sem četl že ve srovnavacim testu se dlouho drželi dobře ty levnější KRKy. Tim snima trochu do budoucna počítam ale jestli neni rozumnější koukat pravě po bazarech. Momentálně nemam nic (pro vysvětlenou)...Kermitak píše:Tak a pro velky uspech je to tu zase
Soundczeck23: V tyhle kategorii neni v bednach nijak zasadni rozdil, mrkni na ezone najdes tipu spousty (Behringer, Tapco, Yamaha, Krk, Event, Alesis, ...). Vytipuj si par kousku, pujc si je domu a kup ty, co ti budou nejvic sedet.
p.s.: nedávno někdo zmínil PHONIC monitory což je momentálně moje značka. Četl sem spoustu dobrých referencí takže další kůň k zamyšlení...
p.p.s.: všimli ste si jak mam zvláštní slovosled?
-
soundczeck23
to né, ale všechny tady nudíš, protože tohle téma zde bylo nejméně 100x ... pochop, za tyhle prachy prostě neseženeš nic top, maximálně ti tady každý poradí svou oblíbenou značku a jsi stejně zase na začátku...soundczeck23 píše:
V tom případě fóra ztrácí dle tebe na významu, jako sorry
doporučuju použít funkci hledat pokud tě ty monitory zajímají...bylo tady popsáno x stránek..
Nadruhou stranu se mu nedivte, každý se chce o své byť minimální investici přesvědčit. Na MIDI.cz jsem dva dny dozadu zahlídl TAPCO S8, pár za 6.000. Hodně good cena, ale podle mě neuděláš chybu s těma Truthama, pač na ten styl co jsi uváděl potřebuješ kontrolu basů. Čili doporučuju 6'' nebo 8" repro. ESI a M-AUDIO bych já osobně vynechal... Mám skoro dva roky KRK RP-8 a sklidem bych je prodal a šel výš, pač maj podstatný nedostatky, přesto si myslím, že hrají moc dobře (na poslech)... a s trochou štěstí se dá udělat dobrej mix.
Naposledy upravil(a) delay dne 22 úno 2008 09:23, celkem upraveno 1 x.
To uz prilis generalizujes.soundczeck23 píše:V tom případě fóra ztrácí dle tebe na významu, jako sorryfova píše:J E U P L N E J E D N O, C O K O U P I S.
Ukonceme to tema.
Pouze na tvuj konkretni dotaz jsem odpovedel, ze je to jedno.
Obecne vsechny bedny v tehle cenove kategorii hraji plus minus stejne "kvalitne". Jsou to proste entry level modely prislusnych vyrobcu a asi se da rici, ze se lisi pouze charakterem zvuku. Nektere maji vice stredovysek a zni ostreji, nektere vice basuji. Je to o osobnich preferencich, takze si jich par pujc domu a vyber si ty, ktere se ti zvukove libi. Zadna velka moudra tady od lidi asi neziskas, spis ti budou psat na zaklade jejich osobnich preferenci.
To jsem se ti snazil sdelit