Jake kabely k monitorum?

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 10 lis 2006 17:20

cyril: mikrofonne su ok, naopak, mavaju solidnejsie tienenie, pac cez ne idu slabsie signaly.

Uživatelský avatar
Tudy
Příspěvky: 2379
Registrován: 28 pro 2002 15:07

Příspěvek od Tudy » 10 lis 2006 17:35

Cyril píše:Tudy: a kde se to da splasit? Ja potrebuju koupit hotovy kabely...

Dovozce metráže Gotham máš v baneru nahoře :)
Kde v Praze prodávají Neutriky, netuším, ale pokud je nevedou v Audiopro, věřím, že když si je doneseš, tak ti ty kabely za rozumnou cenu udělají z metráže u nich zakoupené.
Petr Tudy Holubář - INSANIA, RIVER
Tvorba + dema nástrojů: http://www.soundcloud.com/tudy-cz

rastis
Příspěvky: 2883
Registrován: 27 úno 2005 21:23

Příspěvek od rastis » 10 lis 2006 18:49

delay píše:...
Přitom ty vobyčejný Bespeco mám už asi 3 roky.
Bespeco na gitaru dost pocutelne kazia zvuk. Ale inak s kratuckymi verziami prepajam medzi mixom bednami a zvukokou vsetko a nepride mi, ze by na tychto miestach bolo co pokazit takymito kablami...

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 10 lis 2006 19:46

Neutriky prodavaji treba v ProDance.

Uživatelský avatar
KAYKO
Příspěvky: 598
Registrován: 19 zář 2005 00:21

Příspěvek od KAYKO » 10 lis 2006 20:13

safa píše:... mmno svycarsky Gotham cables viz tady:

http://gotham.ch/gac/gacindex.htm

ceny tady:

http://shop.audiopro.cz/katalog/kabely- ... astrojove/



Diky, v klude si to popozeram a ozvem sa ti na pm.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 10 lis 2006 22:23

... jinak esli to mas bliz na uzemi SK tak pokud vim tak tam by mel mit Gothamy G-Tec - http://g-tec.sk/
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 11 lis 2006 13:53

A proc ma ATTY 2 in a 2 out konektory? To potrebuju ctyri kabely?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 11 lis 2006 15:29

Cyril: si delas srandu ne ? :) mas prece dve bedny

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 11 lis 2006 15:41

Kermitak: tyvoe no jo :))))))) No ale to znamena, ze zaplacnu 2 audio vystupy zvukovky?
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 11 lis 2006 16:12

:))) Jisteze, levej a pravej kanal.

Uživatelský avatar
delay
Příspěvky: 5828
Registrován: 20 říj 2005 09:29

Příspěvek od delay » 13 lis 2006 08:48

Cyril:
Občas fakt překvapíš vyloženě jalovou otázkou :-).

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 13 lis 2006 11:02

kexik píše:keitaro: este k tym kablom, to su AKTIVNE monitory, takze maju v sebe zosilovac a to co do nich ide z mixu su linkove urovne... takze ZIADNY reproduktorovy kabel, preboha... normalny, linkovy alias mikrofonovy... kupis v kazdom ksefte s hudobnymi nastrojmi
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 lis 2006 11:09

cyril: mal som podozrenie ze chalan chce kupit reprakovu dvojlinku a navarit na nu prislusne konektory. jeden nikdy nevie .)

Uživatelský avatar
Cyril
Příspěvky: 5626
Registrován: 26 říj 2004 12:55

Příspěvek od Cyril » 13 lis 2006 11:24

Takze mam jit do kseftu a koupit dva kabely XLR to XLR a dva jack to XLR jooooo? Sem natvrdlej kabelovej ignorant.
Grafický design – http://www.cyrilkriz.cz (velmi rád navrhnu tiskoviny pro kapely, producenty a studia)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 13 lis 2006 11:27

cyril: no to vidim... ANO! samozrejme ak chces super kvalitu, tak si daj zvarit gotham-neutrik ale imho ti to netreba. v studiach, kde je nahle praskanie kabla hamba a strata zakazky a kde sa casto s tym zapojenim manipuluje, to je ine. a tiez, ked mas preamp za 50, AD za 50 a bedne za 150... co myslim zatial nemas

Odpovědět