Jake kabely k monitorum?
hej vzdy ked sa to tu riesi tak poradim aj ja soundcraft compact (mam ho doma).. .narozdiel od beznych mixov sa pocitac nepripaja na strip ale na specialnu dierku ktora nejde cez ziadne kurvitka(ako eq) ale rovno na vystup. a ma 2x sluchatkovy vystup a skvele routovanie signalu pri nahravani.
k audiophilovi je to najlepsi frontend. skus pohladat tu na ezone.
k audiophilovi je to najlepsi frontend. skus pohladat tu na ezone.
Jsi ji jisty, ze SW regulace master vystupu znamena prepocet signalu na nizsi urven? Ja bych spise ocekaval, ze se bude menit zesileni v analogove casti....
kexik píše:pouzi nesymetricky vstup... takze potrebujes rca (cinch)->jack6,3 kable, nie xlr... + samozrejme bolo by vhodne pouzit nejake pojitko na regulaciu hlasitosti (atty, mixpultik, etc), regulovat hlasitost softverovo znamena degradovat 24bitove rozlisenie zvukovky
na to ber jed... ziadna regulacia zosilnenia v analogovej casti sa pri profi zvukovkach nepouziva... z dsp chipu to ide rovno do prevodnika, z prevodnika na lowpass filter a von. elektronicke potenciometre HROZNE prznia zvuk, plati obecnePetrik píše:Jsi ji jisty, ze SW regulace master vystupu znamena prepocet signalu na nizsi urven? Ja bych spise ocekaval, ze se bude menit zesileni v analogove casti....
kexik píše:pouzi nesymetricky vstup... takze potrebujes rca (cinch)->jack6,3 kable, nie xlr... + samozrejme bolo by vhodne pouzit nejake pojitko na regulaciu hlasitosti (atty, mixpultik, etc), regulovat hlasitost softverovo znamena degradovat 24bitove rozlisenie zvukovky
1) zapomnel jsi na nejaky zesilovac...nepredpokladam, ze DA prevodnik ma na vystupu linkovou uroven. Prave v tom zesiku bych si tu regulaci umel predstavit.
2) elektronicky rizene potenciometry = zesilovace s promennym zesilenim rizenym elektornicky se pouziva ji i v dost drahe hifi elektronice, napr. to maji vsechny, i ty nejlepsi autoradia a mnoho i velmi drahych AV recieveru...takze HROZNE to zvuk asi prznit nemuze...
2) elektronicky rizene potenciometry = zesilovace s promennym zesilenim rizenym elektornicky se pouziva ji i v dost drahe hifi elektronice, napr. to maji vsechny, i ty nejlepsi autoradia a mnoho i velmi drahych AV recieveru...takze HROZNE to zvuk asi prznit nemuze...
kexik píše:na to ber jed... ziadna regulacia zosilnenia v analogovej casti sa pri profi zvukovkach nepouziva... z dsp chipu to ide rovno do prevodnika, z prevodnika na lowpass filter a von. elektronicke potenciometre HROZNE prznia zvuk, plati obecnePetrik píše:Jsi ji jisty, ze SW regulace master vystupu znamena prepocet signalu na nizsi urven? Ja bych spise ocekaval, ze se bude menit zesileni v analogove casti....
petrik:
1.kazdy DA prevodnik na trhu ma na vystupe linkovu uroven. vratane ac97 sraciek do pc
2. presne o tych zariadeniach hovorim... pojem dost drahy je relativny, ale v AV receiveroch sa pouziva dsp jednotka, tj digital, tj podobny layout ako v pc, akurat tam prebieha procesing v 32bitoch a nie v 16/24 ako v pc; v lacnejsich veciach ako autoradia sa pouzivaju elektronicke potenciometre bud s digitalnym prepinanim odporovej matice (dallas chipy), alebo s VCA (tda1524 a spol) a tato druha skupina HNUSNE PRZNI ZVUK, na tom trvam. minimalne v kategorii zvuku o ktorej sa TU bavime, je taky zvuk absolutne pod hranicou akceptovatelnosti. v aute mozno nie.
1.kazdy DA prevodnik na trhu ma na vystupe linkovu uroven. vratane ac97 sraciek do pc
2. presne o tych zariadeniach hovorim... pojem dost drahy je relativny, ale v AV receiveroch sa pouziva dsp jednotka, tj digital, tj podobny layout ako v pc, akurat tam prebieha procesing v 32bitoch a nie v 16/24 ako v pc; v lacnejsich veciach ako autoradia sa pouzivaju elektronicke potenciometre bud s digitalnym prepinanim odporovej matice (dallas chipy), alebo s VCA (tda1524 a spol) a tato druha skupina HNUSNE PRZNI ZVUK, na tom trvam. minimalne v kategorii zvuku o ktorej sa TU bavime, je taky zvuk absolutne pod hranicou akceptovatelnosti. v aute mozno nie.
myslis central station? trosku ma maties... teraz sa bavime o priamom prepojeni zvukovky a monitorov, ked to zapojis cez cs, to mas ako externy prevodnik s atty v jednej krabici, nie?Pytkin píše:kexik : myslim ze ten novy presonus to bude mat dako poriesene .. ked to ma fungovat aj ako standalone ..