Jsou sluchatka SENNHEISER HD280PRO dobra volba(alternativy?)
-
bassline: pravdupovediac ich davam na usi len ked nahravame s kapelou a uz su vsetky ostatne sluchatka obsadene, takze som ich dlho nepocul, ale co si pamatam, tak zvuk mi na nich vzdy prisiel vyrovnany. niekomu to mozno prijde ze az nudne vyrovnany. podla mna hraju vo svojej kategorii viac nez dobre. ked som ich davno kupoval tak som ich porovnaval s inymi senn, a zneli mi dokonca lepsie/presnejsie ako niektore 2x drahsie. napr hd250 linear II - to bola cista katastrofa tie sluchatka co sa tyka vysok nad 8-10KHz
viac ako zvuk ma na nich vzdy sralo ze su dost nepohodlne. na hlave sedia ale moc do nej tlacia (a ak ma niekto velke usi tak aj do usi). este dalsie plus, ze mam ich uz dost dlho (7-8 rokov) a zatial sa im nic nestalo, napriek tomu ze som ich vela krat vlacil aj kade-tade po koncertoch.
viac ako zvuk ma na nich vzdy sralo ze su dost nepohodlne. na hlave sedia ale moc do nej tlacia (a ak ma niekto velke usi tak aj do usi). este dalsie plus, ze mam ich uz dost dlho (7-8 rokov) a zatial sa im nic nestalo, napriek tomu ze som ich vela krat vlacil aj kade-tade po koncertoch.
jihad on riaa & soza.