K&H O500 nebo ADAM S5A, nebo neco jineho...

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Steinway
Příspěvky: 7
Registrován: 02 zář 2004 03:54

K&H O500 nebo ADAM S5A, nebo neco jineho...

Příspěvek od Steinway » 17 led 2008 12:37

Dobrý den.

byl by někdo tak hodný a poradil se surround systémem do místnosti přes 50m2, TV a film postprodukce. Má někdo zkušenost s O500 nebo S5A? Dělám roky na O300D s O800 a nedám na ně dopustit, ale O500 jsou přeci jen s cenou někde hodně v oblacích. Má někdo jinou alternativu, případně osobní zkušenost? Děkuji za odpovědi a názory

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 17 led 2008 12:50

osobni zkusenost neni... ale urcite koukni taky na PMC a ATC

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Příspěvek od Ivo » 17 led 2008 12:55

matucha píše:osobni zkusenost neni... ale urcite koukni taky na PMC a ATC
To už je pak věcí rozpočtu :)

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 17 led 2008 14:24

no kdyz je rozpocet na s5a... tak je i na PMC nebo ATC, zejo ;-)

Uživatelský avatar
ECSON WALDES
Profesionál
Příspěvky: 1859
Registrován: 16 zář 2002 14:52

Re: K&H O500 nebo ADAM S5A, nebo neco jineho...

Příspěvek od ECSON WALDES » 17 led 2008 15:06

Steinway píše:Dobrý den.

byl by někdo tak hodný a poradil se surround systémem do místnosti přes 50m2, TV a film postprodukce. Má někdo zkušenost s O500 nebo S5A? Dělám roky na O300D s O800 a nedám na ně dopustit, ale O500 jsou přeci jen s cenou někde hodně v oblacích. Má někdo jinou alternativu, případně osobní zkušenost? Děkuji za odpovědi a názory

At to nevyzni pruderne, ale predpokladal bych, ze clovek kterej chce ve velky mistnosti 50m2 Surround system s porizovaci cenou kolem pul mega, tak ze bude mit uz dost ucelenou predstavu co ve svete studia orientovana na vicekanalovej zvuk pouzivaji. Tzn, bud tohle je jen tva recnicka otazka nebo nic takovyho vlastne ani neplanujes. Protoze jinak bys s timhle nechodil na eZone (ktera je spis o hobby technice) a za druhy by sis nechal udelat cenovy nabidky a osobni konzultaci u firem, ktery danou techniku nabizej.


ale mozna se pletu a tvuj zajem je na miste : ) Pro ktery studio tohle planujes ?
.

Uživatelský avatar
Ivo
Moderátor
Příspěvky: 11516
Registrován: 19 črc 2003 06:02

Re: K&H O500 nebo ADAM S5A, nebo neco jineho...

Příspěvek od Ivo » 17 led 2008 15:16

ECSON WALDES píše:
At to nevyzni pruderne, ale predpokladal bych, ze clovek kterej chce ve velky mistnosti 50m2 Surround system s porizovaci cenou kolem pul mega, tak ze bude mit uz dost ucelenou predstavu co ve svete studia orientovana na vicekanalovej zvuk pouzivaji. Tzn, bud tohle je jen tva recnicka otazka nebo nic takovyho vlastne ani neplanujes. Protoze jinak bys s timhle nechodil na eZone (ktera je spis o hobby technice) a za druhy by sis nechal udelat cenovy nabidky a osobni konzultaci u firem, ktery danou techniku nabizej.

.
Taky jsem něco podobného chtěl hned říct, ale pak jsem si to rozmyslel :)
Kdybych já osobně něco takového plánoval, tak to asi půjdu konzultovat na příslušná místa ...

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 led 2008 15:24

to je fakt .. tu kazy druhy ma skusenosti s takymito zostavami :)

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 17 led 2008 15:25

uzivatel steinwai
Založen: 02. 09. 2004
Počet navštívení stránek: 2
Počet zobrazení stránek: 17
Příspěvků: 3

podivna statistika ..

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 18 led 2008 17:24

Za sebe muzu nabidnout nekdery ze systemu Dynaudio AIR ( http://www.dynaudioacoustics.com/Default.asp?Id=319 ) . V pripade zajmu me prosim kontaktuj na "safa (zavinac) audiopro.cz" nebo pripadne tady do PM.

Obrázek
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Steinway
Příspěvky: 7
Registrován: 02 zář 2004 03:54

Příspěvek od Steinway » 30 srp 2008 01:06

Vím, že nemá cenu kopat do mrtvol, ale tak jsem si po skoro třičtvrtě roce vzpomněl, že jsem sem psal a chtěl bych dodatečně poděkovat Matuchovi a Safovi za tipy. Volba nakonec padla na KH 410 (ty 500 jsou asi hodně dobré, ale cenově v nadoblačných výšinách) a osvědčené KH 300 jako surround + 2x sub. Hraje to obstojně. :)

Mrzí mě, že to někteří brali asi jako provokaci, ale zkušenosti se surround zvukem (nemyslím tím film) jsou v našich končinách přeci jen zatím poněkud slabší, a tak jsem to holt zkusil kromě cizích fór i tady. Šlo mi hlavně o tu osobní zkušenost, protože já ji nemám. Kdybyste si někdo chtěl sestavu poslechnout, tak mi pošlete PM, určitě se dohodneme.

to Pytkin: Promiň, ale nedá mi to se nezeptat, co měla má "podivná" statistika a její zveřejnění společného s původním dotazem? Přirovnal bych to k situaci, kdy o tobě někdo prohlásí, že jsi teplej, protože tě viděl kecat s kámošem v hospodě u piva ...
Přitom mě udivuje, že jsou zde na fóru thready, ve kterých se řeší problémy evidentně spojené s cracky a nelegálním softem (jak nahrát výstup z gramce do Cubase SX3, nějak mi v tom divně prská apod.) Všude jinde už by to bylo dávno zamčeno.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21301
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 30 srp 2008 01:22

steinwei " sorry .. tu su ludia co sem chodia denne (viac krat) .. a tvoja statistika hovorila o tom , ze za 4 roky si sem prisiel 2x .. a precital 17 prispevkov .. v sucasnosti napisal 4 :) .. nebolo to myslene zle .. len nezapadas do tunajsej komunity zavislakov :)

Osobne nevidim nic zleho na teme Jak Nahrat vystup z gramce do Cubase SX3 .. nikde z toho neni jasne , ze sa jedna o nelegalny software ..

Uživatelský avatar
Ondra P.
Příspěvky: 2028
Registrován: 24 črc 2002 21:30

Příspěvek od Ondra P. » 30 srp 2008 08:03

Steinway: wow... posli sem kdyztak foto... rad se pokocham...

Steinway
Příspěvky: 7
Registrován: 02 zář 2004 03:54

Příspěvek od Steinway » 31 srp 2008 18:07

Pytkin píše:steinwei " sorry .. tu su ludia co sem chodia denne (viac krat) .. a tvoja statistika hovorila o tom , ze za 4 roky si sem prisiel 2x .. a precital 17 prispevkov .. v sucasnosti napisal 4 :) .. nebolo to myslene zle .. len nezapadas do tunajsej komunity zavislakov :)

Osobne nevidim nic zleho na teme Jak Nahrat vystup z gramce do Cubase SX3 .. nikde z toho neni jasne , ze sa jedna o nelegalny software ..
Jo jasne, ja to beru. Plati presumpce nevinny, ale ruku na srdce, chtel bych videt na vlastni oci strelce, kterej si koupi za 25000,- software (dobre, dnes uz jen za 15000,-) a nevi o nem ani to zakladni. Netvrdim, ze jsem na svym compu doma nemel nikdy crack, spoustu veci jsem si po podrobnym vyzkouseni koupil, ale resit to na foru?

Native Instruments snad sami vydali cracklou verzi Absynth 4, ktera po urcite dobe zacala padat. Docela legrace, protoze to na jejich foru resila spousta lidi, az jim to moderatori NI fora prozradili...

http://www.native-instruments.com/forum ... 942&page=3

Tak pozor!!! :wink:

Steinway
Příspěvky: 7
Registrován: 02 zář 2004 03:54

Příspěvek od Steinway » 31 srp 2008 18:13

ekeaze píše:Steinway: wow... posli sem kdyztak foto... rad se pokocham...
Jo, vyfotim, ale jeste to neni uplne hotovy, snad do mesice to bude. Bohuzel nejsem majitel, jen jsme si mohli vybrat, na cem budeme delat. Na doma bych aspon dve ty KH300 bral, ale znate to - zena, dite, hypo...

Jo a ted koukam, ze Pytkin ma na konte skoro 10000 prispevku, to je snad nekolik let zivota, ne? :shock:

matucha
Příspěvky: 5057
Registrován: 24 kvě 2002 19:30

Příspěvek od matucha » 31 srp 2008 18:21

A muzu se zeptat kam ste si to mohli vybrat? Jste Radio? Telka? ...

Odpovědět