hm, dík za info...jakou alternativu bys tedy doporučoval? mám radši něco přišetřit? Co třeba Fostex PM04-MKII popř ESI NEAR05 EXPERIENCE či Samson Resolv 50a?Ctirad píše:Neslyšel jsem je, ale od pohledu to vypadá na kombinaci TVM + nějaké TDA jako zesilovač a k tomu všemu kusová výroba a tedy vysoká cena a nevábný vzhled. Zázraky nečekej. I ty pitomé Truthy jsou konstrukčně někde jinde, jsou to plnohodnotné aktivní bedny s biampingem. Akorát to volume se díky tomu blbě řeší.andy_xx píše:a jaký názor tedy máte na ty AQ M21?:))
kvalitní repro k PC :)
Neslyšel jsem ani jedny z nich, takže můžu tak střílet od boku. ESI bych se osobně asi vyhnul, Fostex může být zajímavý za ty peníze, ale jsou tam dost poddimenzované zesilovače a od Samsona je zajímavá až ta řada rubicon.
Naopak bych do výběru přidal pasivní Tannoy (v hifi řadě je hodně velký výběr a i ty laciné mercury hrály pokud si pamatuju velice slušně), Alesis monitor one (mk2) a k tomu nějaký bazarový zesilovač.
Naopak bych do výběru přidal pasivní Tannoy (v hifi řadě je hodně velký výběr a i ty laciné mercury hrály pokud si pamatuju velice slušně), Alesis monitor one (mk2) a k tomu nějaký bazarový zesilovač.