To je snad úplně jedno. Jde o to, že pokud se jim podařilo zpevnit basy (nebude bláto) a vylepšit středy a vejšky, tak to za ty peníze může bejt pecka.ECSON WALDES píše:adam bubina davno splaskla . )

to je zvuk ktory ja povazujem na miesanie za optimalny :)nunu píše:Muhehehe, ja ted doma hraju na truthy, krmim je slusne a da se to vydychat. Ovsem oproti fakt dobrym bednam je to pruser. Ale za ty prachy - NEDAM NA NE DOPUSTIT. A propo, hrajou mi lepe nez kolegovy A7 - zdroj signalu a zesilovac + mistnost udelaji svoje...
Kexo, ty BW jsou neskutecne mrdky, ty woe, to je strasne... Hrozne neprijemna ujecena bedna, fuj. Nesnasim je -)))
... spravny dotaz v pravej cas: ocekavame je v pondeli ... tak jsem moc zvedavej.Ctirad píše:A co ty truthy ala Adam? Pořád nic?
... nerikam ze ne, ale proc by to melo potvrzovat ? Videl jsem i cinske OEM kopie Behringer Xenyx pultu ... potvrzuje to ze jsou to slusne pulty ? To jsem rad...peteness píše:zlute nezlute, inspirace KRKem je zjevna, coz potvrzuje ze KRK jsou slusne monitory.
nunu píše:Muhehehe, ja ted doma hraju na truthy, krmim je slusne a da se to vydychat. Ovsem oproti fakt dobrym bednam je to pruser. Ale za ty prachy - NEDAM NA NE DOPUSTIT. A propo, hrajou mi lepe nez kolegovy A7 - zdroj signalu a zesilovac + mistnost udelaji svoje...
Trosku ma prekvapili fotky z avionu :ECSON WALDES píše:matucha píše:mimochodem nova serie adam (X) je designove dost oskliva
Novy ADAMy to mi uplne uteklo. Vidis me se designem docela libej, vic nez ta starsi rada. Co me ale zajima je zvuk. Konkretne jsem zvedavej na nastupce S3A kam se od nej posunula konstrukcne - pokud zustal hezkej detail vejsek a stredu starejch S3A a pokud maj tyhle novy ted nove uroven basu tam kde by mela bejt (koukam misto 6ti palce u S3A jsou u S3XH ted 7mi palce) muze to bejt fajn bedna. No sem fakt zvedavej. Mimochodem odhad ceny je venku ?