Tak Uli ma zase novy monitory, tentokrat mensi nez dosavadni truthy ... a designove vypadaji docela hezky, ne? Samozrejme o zvuku nevim nic, dostupnost snad za tri mesice.
Tyjo nedavno sem mel tu cest s malejma ulingerama... a hlavni jejich problem byl hlavne s vejskama... clovek mel sice predstavu o tom, ze neco hraje a jestli jsou veci spravne rytmicky nebo jestli neco ladi ale teda cokoli za to... ani nahodou.
Hm, no me se ta bedna fakt libi. Vypada vkusne a seriozne. Docela me to prekvapilo. Predpokladam bude i za fajn penize. Zvuk asi ocekavatelnej v uli tradici ale proc ne.
Ctirad píše:Jinak BTW, %u17elutý membrány mám spojený spí%u161 s Focalama.
zlte kevlarove membrany su patent b&w z roku 1974
Zrovna jsem to chtel napsat.. co by me automaticky napadlo je tak max B&W.. Focal ve me evokuje spise slova Grande Utopia.. v dnes probiranych souvislostech bych si na Focal ani nevzpomel (dalsi veci je, ze resit Focal, ktery i v Pro segmentu zlute membrany moc nepouziva, nejak nechapu.. celkove potom vypadaji uplne, ale UPLNE jinak)..
Ohledne designu novych beden od Uliho.. no co.. dalsi plastova bedynka k nicemu.. nejake nadeje si nedelam..
matucha píše:mimochodem nova serie adam (X) je designove dost oskliva
ale aspon v nej maju byt uz nejake naozajske zosilovace ktore snad nebudu sumiet viac ako behringer (doslova a dopismena moja (inak velmi prijemna) skusenost s S2A)
matucha píše:mimochodem nova serie adam (X) je designove dost oskliva
Novy ADAMy to mi uplne uteklo. Vidis me se designem docela libej, vic nez ta starsi rada. Co me ale zajima je zvuk. Konkretne jsem zvedavej na nastupce S3A kam se od nej posunula konstrukcne - pokud zustal hezkej detail vejsek a stredu starejch S3A a pokud maj tyhle novy ted nove uroven basu tam kde by mela bejt (koukam misto 6ti palce u S3A jsou u S3XH ted 7mi palce) muze to bejt fajn bedna. No sem fakt zvedavej. Mimochodem odhad ceny je venku ?
Ctirad píše:Jinak BTW, žlutý membrány mám spojený spíš s Focalama.
zlte kevlarove membrany su patent b&w z roku 1974
To je možný, ale na B&W člověk hnedtak nenarazí, takže si to ani nemůže moc spojit. Ale se žlutejma focalama jsem se setkal mnohokrát včetně těch, co mám doma