Monitory do 120k / pár

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
monoque

Re: Monitory do 120k / pár

Příspěvek od monoque »

testni někde: PMC TwoTwo 6 !!!

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Zajimave, ale pro me spis twotwo 8 a to uz je mimo budget.

matucha

Příspěvek od matucha »

Jestli ti vyhovujou dynaudia, tak jsem nekoho videl prodavat velky airy http://hudebnibazar.cz/monitory-dynaudi ... 5/ID50120/ ... ale v nich se fakt nevyznam.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

na tom inzerate je cool , ze pise ze predava AIR15 a na obrazkoch su AIR20 .. zrovna by sa mi jeden master air 20 hodil ..

matucha

Příspěvek od matucha »

:)

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Od airu me trosku odrazovalo ty bugy na youtube, kdy nejak ta digitalni jednotka nestartovala :( a taky jsou discontinued, takze servis apod. Aby to nebylo jak s powercore, kdy slibujou support a servis a pak se toho za rok zreknou uplne.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Takže pánové, pokud by měl někdo ve studiu v Praze Adam S3X-H, Focal SM9, Focal Trio 6be, Genelec 8351, K&H (Neumann) O310, tak pokud by byl někdo tak hodný a mohl-li bych obtěžovat, tak bych rád poslechl. Sonodyne a Quested to se dohodnu asi s Ivem. Opaly má doma kamarád, tak taky poslechnu. Amphiony apod. to asi je tady v ČR bez šance slyšet.

oref

Příspěvek od oref »

genelec netusim
focal su oboje vyborne
S3X-H su horsie nez focaly, hlavne na basoch, (o S3X-V ani neuvazuj), ako su na tom este vacsie adamy netusim
neumanny nestoja za zmienku, hrozne, zahuhlane

matucha

Příspěvek od matucha »

KH O300 co jsem mel kdy moznost slyset na mnoha mistech nebyly nikdy hrozny ani zahuhlany. Spis mi vzdycky prisly trochu na "hifi" strane s trochu neprirozenejma vejskama nad 10khz. Divil bych se, ze by neumann uplne zmenil jejich balanc. Chapu, ze pro nekoho muzou znit nudne, coz je stezi nevyhoda pro michani. Muze to ale vadit pri skladani.
Proslo mi rukama hodne mixu delanejch na O300 + NS10 a tezko si stezovat. Zalezelo jenom kdo to michal.

Fokal - takhle jednoznacne jsem uz dlouho o nich nikoho nevidel referovat. Fab Dupont je ale evidentne ma rad a jeho mixy neznej zle ;). Pak jsou taky videt u Pretolesiho.

Je legrace ze dost znamejch michacu micha na stary vetsi Tannoye (Maserati, Scheps).

m4x

Příspěvek od m4x »

Článek, který zmiňuje proč si vybral Pretolesi Focaly. http://modernmixing.com/blog/2015/04/06 ... pretolesi/

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Pretolesi zrovna micha ty interprety / zanry, ve kterych se pohybuju i ja no. Samozrejme lepsi bedny neznamenaj, ze budu na urovni jak on to zdaleka ne. Nebo spis ani nahodou :D

m4x

Příspěvek od m4x »

Srovnatelný referenční poslech může být nejen plus po kvalitativní stránce, ale i motivací. Je celkem zajímavý, že si Focaly vybral i třeba proto, že sedly do jejich ne zcela optimalizovaného prostoru, širokému sweetspotu a uši neunavujícímu poslechu. U jeho práce bych si ale nebyl příliš jistý tím, že do tvůrčího procesu vstupuje až během mixu a masteringu. Na to jsou jeho mixy až příliš vypiplaný.

TOM-Thak

Příspěvek od TOM-Thak »

Ja si taky nemyslim, ze kdyz je blba aranz, tak ze umichas zazraky... hlavne je to logicky. Jak chces umichat predozadni osu, kdyz ti treba v nahravce nevymysli autor takove nastroje a prvky, kdy to dava smysl.. a kdyz mu do toho sahnez az pak, tak to treba uplne ztrati puvodni feel. Typicky stem mastering se da tak zmenit, ze ten track uplne chyti jinej smer nez autor chtel. Nebo ti tam napere nekvalitni samply a muzes toho pulku vyrabet znova :D

oref

Příspěvek od oref »

matucha píše:KH O300 co jsem mel kdy moznost slyset na mnoha mistech nebyly nikdy hrozny ani zahuhlany. Spis mi vzdycky prisly trochu na "hifi" strane s trochu neprirozenejma vejskama nad 10khz. Divil bych se, ze by neumann uplne zmenil jejich balanc. Chapu, ze pro nekoho muzou znit nudne, coz je stezi nevyhoda pro michani. Muze to ale vadit pri skladani.
Proslo mi rukama hodne mixu delanejch na O300 + NS10 a tezko si stezovat. Zalezelo jenom kdo to michal.
sry, to boli KH310A

Magion

Příspěvek od Magion »

To mě zrovna taky zajímá - na KH 310A jsem slyšel a četl zatím poměrně chválu a taky o nich uvažuju. Naopak na Quested jsem slyšel kuppodivu i negativa. Chápu, že to je věc i vkusu a nejlepší je si věc poslechnout rovnou... Přesto by mě zajímalo trochu detailněji proč KH310 nepreferujete. Slyšel jste někdo jak KH310, tak Quested V2108? Jak si vedle sebe tyto bedny stojí? ( jasně cenově je to trochu jinde, ale přesto)...

Odpovědět