Može poslúžiť reprosústava 5.1 ako monitory??

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

netreba zabudat , ze zvuk treba aj vidiet .. cize daky merak je vzdy velmi vhodny ..

krokyn

Příspěvek od krokyn »

matucha: ne dělat, ale kontrolovat, to je rozdíl, u "klasiky" se to opravdu občas hodí ;)
a nepochybuj o tom, že mám bedny postavený dobře a že neposlouchám na nějaký šunty (Genelec S30C)

matucha

Příspěvek od matucha »

hm nezebych nekontroloval cas od casu sluchatka, ale v tom stereu jim uplne neverim ;-)

ECSON WALDES
Profesionál

Příspěvek od ECSON WALDES »

Sluchatka pri michacce vubec nepouzivam, nemel jsem je na usich ani nepamatuju. nepotrebuju je

krokyn

Příspěvek od krokyn »

občas jsem nucen nahrávat pouze na sluchátka (používám AKG K501) s přenosnym zařízenim

je to o zvyku, na sluchátka vyznívají trochu jinak poměry hlasitostí, dozvuku bývá subjektivně méně, ale co se týče stereobáze, přijdou mi na jemnosti daleko přesnější (např. klavír solo na dva mikrofony)

rozhodně na sluchátka vadí signál v jednom kanálu daleko víc než z beden (teď narážim na běžné posazování kytar pouze do jedné ze stran - viz ukázka v threadu "studio ako prasa..." - nejbližší příklad)

měřáky jsou taky dobrá věc (používaly se už ve 30.letech, ne-li dříve - ve stereu pro pokusné nahrávky už ve 40.letech), ale ne samospasitelná, podle mne se všechno musí doplňovat

Odpovědět