vec zvyku...aum generator píše:do studia? imho ani nie. tie sluchatka niesu zrovna pohodlne.bluem píše:hd 25 rulez
Studiová sluchátka kolem 5-8 tisíc
Trosku to osvetlim,hlavne si to nijak nikdo nevztahujte na sebe...
Mam li k dispozici zarizeni od uliho a m-audio kartu,tak HD650 naprosto ztraceji smysl,protoze je ty komponenty pres ktere poleze signal nedokazi vyuzit.Proste signal ktery uz vyjde z DA prevodniku bude zahuhlany,bude mit v sobe spoustu chemicke prichuti a nic uz to nedokaze spravit,ani ten sebelepsi sluchatkovy zesilovac a ty nejlepsi sluchatka na svete -)
.Pokud mam ale nejake vybaveni ktere je kvalitativne na mnohem vyssi urovni,mely by HD650 byt alespon jednim z vaznych kandidatu na koupi sluchatek.Hlavne si myslim,ze nekteri maji velmi slusne vybaveni a bylo by skoda investovat penize do neceho co je zvukem mnohem nize.Samozrejme HD650 nejsou jedine a ty nejlepsi,ale v pomeru cena-vykon nejlepsi jsou.
Mam li k dispozici zarizeni od uliho a m-audio kartu,tak HD650 naprosto ztraceji smysl,protoze je ty komponenty pres ktere poleze signal nedokazi vyuzit.Proste signal ktery uz vyjde z DA prevodniku bude zahuhlany,bude mit v sobe spoustu chemicke prichuti a nic uz to nedokaze spravit,ani ten sebelepsi sluchatkovy zesilovac a ty nejlepsi sluchatka na svete -)
.Pokud mam ale nejake vybaveni ktere je kvalitativne na mnohem vyssi urovni,mely by HD650 byt alespon jednim z vaznych kandidatu na koupi sluchatek.Hlavne si myslim,ze nekteri maji velmi slusne vybaveni a bylo by skoda investovat penize do neceho co je zvukem mnohem nize.Samozrejme HD650 nejsou jedine a ty nejlepsi,ale v pomeru cena-vykon nejlepsi jsou.
Ze jsem napsal ze zbytek je pro nenarocny poslech,tim jsem chtel rict ze proste nemaji tak brilantni,cisty,vyrovnany a prirozeny zvuk.AKG jsou jedovate,s beyerama jsem nemel tu cest,ale meli jini kterym jejich zavery verim.Kosy jsou strasne,mam v praci PRO3AA,ale tam mi maximalne vyhovuji,protoze jsou uzavrena,nerusi okoli a i ja okoli tolik nevnimam a na mp3 z onboard zvukarny je to luxus -)
Sluchátka nejsou využívána, ale mají hrát to, co do nich leze.Mam li k dispozici zarizeni od uliho a m-audio kartu,tak HD650 naprosto ztraceji smysl,protoze je ty komponenty pres ktere poleze signal nedokazi vyuzit.
M-audio neni zas takovej póvl

Nestudiový věci jsou typu Sounblaster apod.
Podle mě jsou sluchátka (stejně jako bedny) nejslabším článkem v audio řetězci a dost pochybuju, že zkreslí zvuk míň než třeba Delta 1010.
To ze su uzavrete je jedina vec preco som sa ich este nezbavil kedze hram na bicie tak ich vyuzijem aj on stage a na odposluch pri nahravani cohokolvek postacuju. len za tie prachy som cakal viacnunu píše: Kosy jsou strasne,mam v praci PRO3AA,ale tam mi maximalne vyhovuji,protoze jsou uzavrena,nerusi okoli a i ja okoli tolik nevnimam a na mp3 z onboard zvukarny je to luxus -)

-
nedavno sem si koupil AKG K701 (pouze na zaklade recenzi a testu, protoze se jedna o sluchatka, ktera podle vyrobce vyzadujou az 300hodin warmup!!!, coz v obchode jaksi nelze), tech 300hodin na nich este asi odehranych nebude, ale i presto musim rict, ze je to bomba!!! otevrena koncepce, takze z nich leze radnej ramus i do okoli, nicmene s tim, co sem mel doposud (AKG K240/prodano a uzavrene K271 mam na nahravani a taky nehrajou spatne) se to neda vubec srovnat.. sou to vynikajici detailni sluchatka, ktere zachovavaj jakejsi pseudopocit prostorovosti, navic s paradnim potahem nausniku (takovej jemnej plys, takze neexistuje neprijemne poceni jako s potahem kozenkovym), vazne zacinam uvazovat, ze bych k nim poridil nejakej hi end sluchatkovej zesilovac, protoze ackoliv je preamp na fireface velmi slusnej, citim, ze by se dalo jit este o dost vejs...
nicmene pisu to proto, ze az bude nekdo zvazovat investici do poradnych sluchatek, je to spolu s HD650 dalsi zhavy kandidat..
nicmene pisu to proto, ze az bude nekdo zvazovat investici do poradnych sluchatek, je to spolu s HD650 dalsi zhavy kandidat..