Studiová sluchátka kolem 5-8 tisíc

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
bluem

Příspěvek od bluem »

aum generator píše:
bluem píše:hd 25 rulez
do studia? imho ani nie. tie sluchatka niesu zrovna pohodlne.
vec zvyku...

fova

Příspěvek od fova »

nunu, tvuj prispevek jsem nepochopil. Jak jsi to myslel?

nunu

Příspěvek od nunu »

Trosku to osvetlim,hlavne si to nijak nikdo nevztahujte na sebe...
Mam li k dispozici zarizeni od uliho a m-audio kartu,tak HD650 naprosto ztraceji smysl,protoze je ty komponenty pres ktere poleze signal nedokazi vyuzit.Proste signal ktery uz vyjde z DA prevodniku bude zahuhlany,bude mit v sobe spoustu chemicke prichuti a nic uz to nedokaze spravit,ani ten sebelepsi sluchatkovy zesilovac a ty nejlepsi sluchatka na svete -)
.Pokud mam ale nejake vybaveni ktere je kvalitativne na mnohem vyssi urovni,mely by HD650 byt alespon jednim z vaznych kandidatu na koupi sluchatek.Hlavne si myslim,ze nekteri maji velmi slusne vybaveni a bylo by skoda investovat penize do neceho co je zvukem mnohem nize.Samozrejme HD650 nejsou jedine a ty nejlepsi,ale v pomeru cena-vykon nejlepsi jsou.

nunu

Příspěvek od nunu »

Ze jsem napsal ze zbytek je pro nenarocny poslech,tim jsem chtel rict ze proste nemaji tak brilantni,cisty,vyrovnany a prirozeny zvuk.AKG jsou jedovate,s beyerama jsem nemel tu cest,ale meli jini kterym jejich zavery verim.Kosy jsou strasne,mam v praci PRO3AA,ale tam mi maximalne vyhovuji,protoze jsou uzavrena,nerusi okoli a i ja okoli tolik nevnimam a na mp3 z onboard zvukarny je to luxus -)

Poklop

Příspěvek od Poklop »

Mam li k dispozici zarizeni od uliho a m-audio kartu,tak HD650 naprosto ztraceji smysl,protoze je ty komponenty pres ktere poleze signal nedokazi vyuzit.
Sluchátka nejsou využívána, ale mají hrát to, co do nich leze.
M-audio neni zas takovej póvl :-)
Nestudiový věci jsou typu Sounblaster apod.
Podle mě jsou sluchátka (stejně jako bedny) nejslabším článkem v audio řetězci a dost pochybuju, že zkreslí zvuk míň než třeba Delta 1010.

greezmen

Příspěvek od greezmen »

nunu píše: Kosy jsou strasne,mam v praci PRO3AA,ale tam mi maximalne vyhovuji,protoze jsou uzavrena,nerusi okoli a i ja okoli tolik nevnimam a na mp3 z onboard zvukarny je to luxus -)
To ze su uzavrete je jedina vec preco som sa ich este nezbavil kedze hram na bicie tak ich vyuzijem aj on stage a na odposluch pri nahravani cohokolvek postacuju. len za tie prachy som cakal viac :evil:

Dno

Příspěvek od Dno »

Inak v januarovom SOS pisu o miesani na sluchatka ..

fova

Příspěvek od fova »

2 Dno: To uz je ale asi na zalozeni nove diskuze.

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Dno: nahod link nebo pdfko a novej thread a budes king! ,)

Dno

Příspěvek od Dno »

ja len ze tam naboku je pisane o HD650 a K701 .. preto to trosku suvisi s tymto threadom ..

fova

Příspěvek od fova »

Aha, ja myslel, ze tu chces rozvirit diskuzi na tema "Na sluchatka se neda michat"

Dno

Příspěvek od Dno »

fova : no treba si to precitat .. je tam par zaujimavych figlov

Dno

Příspěvek od Dno »

tak tu je ten Sound On Sound Januar 2007

http://www.sendspace.com/file/dt8kw0

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Dno: tisicere diky!!! Celkem zajimavy pocteni, je tam par zajimavych napadu a taky seznam freewarovych simulatoru pro napodobeni zvuku z beden na sluchatkach, o tom jsem vubec nevedel.

nick_valensi

Příspěvek od nick_valensi »

nedavno sem si koupil AKG K701 (pouze na zaklade recenzi a testu, protoze se jedna o sluchatka, ktera podle vyrobce vyzadujou az 300hodin warmup!!!, coz v obchode jaksi nelze), tech 300hodin na nich este asi odehranych nebude, ale i presto musim rict, ze je to bomba!!! otevrena koncepce, takze z nich leze radnej ramus i do okoli, nicmene s tim, co sem mel doposud (AKG K240/prodano a uzavrene K271 mam na nahravani a taky nehrajou spatne) se to neda vubec srovnat.. sou to vynikajici detailni sluchatka, ktere zachovavaj jakejsi pseudopocit prostorovosti, navic s paradnim potahem nausniku (takovej jemnej plys, takze neexistuje neprijemne poceni jako s potahem kozenkovym), vazne zacinam uvazovat, ze bych k nim poridil nejakej hi end sluchatkovej zesilovac, protoze ackoliv je preamp na fireface velmi slusnej, citim, ze by se dalo jit este o dost vejs...
nicmene pisu to proto, ze az bude nekdo zvazovat investici do poradnych sluchatek, je to spolu s HD650 dalsi zhavy kandidat..

Odpovědět