Studiove monitory
Re: Studiove monitory
Fractal: kdybych ty penize mel a chtel je investovat do sveho konicku, tak nevidim duvod proc se nevyhnout lowendu a kompromisu. To ze ti nejlepsi hardware nezaruci nejlepsi vysledky je sice pravda, ale pravda taky je, ze spatny hardware ti ty vysledky prinejmensim zkomplikuje a praci ztizi. Me ty nakupni rozhodnuti zatim prijdou dobry. Nicmene souhlasim, ze nejaky budget na sw bude taky potreba.
FRACTAL: no v konečném důsledku se nepletete. Nákupní horečka je tady
vsechno by se melo vejit k 150 tis. Co je asi hodnota, kterou jsem chtěl investovat, takže za mně v pořádku. Když si představím co jsem chtěl všechno kupovat, tak jate my tady hoooodně pomohli a ušetřili vela penazí. ZA CO JSEM VAM VŠEM VELMI VDĚČNÝ. Chci mit konečně studio na úrovni, každý, teda skkro každý ma nejaky koníček. U mně je to hudba. A když je to můj koníček tak ho chci dělat pořádne. Předtím jsem poslouchal doma hudbu na sluchadkach, tak jsem koupil HD 750 a změnil se my život. Pak jsem koupil auto, nasasil repro focal utopia a každá jazda je boží. 2 roky zpět jsem zrušil studio kvůli jídelnímu stolu a ted? Ted mně už nic nezastaví hihi
Ještě jednou děkuji téhle komunite za pomoc.

Ještě jednou děkuji téhle komunite za pomoc.
Az to budes nakupovat, spomen si na chudobne deti v Afrike !
To je vtipne, vzpomente si, kolik mate ve studiu vy a vsadim se, ze spoustu lidi tady do toho dalo mmohem vic.
Ok dik panove, uz jsme mimo tému.
No, ale skusme porovnavat porovnatelne -TOM-Thak píše:To je vtipne, vzpomente si, kolik mate ve studiu vy a vsadim se, ze spoustu lidi tady do toho dalo mmohem vic.
Spusta ludi do toho dala omnoho viac ... za kolko rokov ?
Kolko ludi si na uvod kupi zvukovku za 50 000Kc ?

Kolko zaciatocnikov zacina s rozpoctom 150 000 Kc, a pritom nema ziadny hudobny nastroj ani klaviaturu ?

Aha pardon, Triball22 tu niekde pisal, ze nezacina... tak sorry.
Tak já dal před rokem a půl 50k za stůl a asi 60k za akusticky prvky a tak 50 za software a 75 přechod na MAC PRO + display. Ale jinak do toho cpu tak nějak kontinuálně aspoň 10let. Takže ono se to nezdá, ale ty prachy lítaj.
Každýho věc, co udělá se svýma prachama.
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Kluci přesně tak, každého věc co dělá s penězi. Ja je poctivo vydělal a nadrel se při tom. Teď si konečně dopřeji po čem toužím cely život.
I kdybych začínal, co rozhodně není pravda, jsem toho názoru, že když ti to rozpočet dovolí a chceš s něčím začít, tak si nekoupuj levnu věc, to by mně rychle prestalo bavit.
Chci začít fotografovat tak si nekoupím kompakt za 3000 ani top model od Canonu s objektivem za milion. Ale využiji známé nebo forum jako tohle a poradíte se, jakou dobrou zrkadlovku v stredné kategórii si mám koupit. Potom Vas to focení bude bavit o kolik více jako s kompaktem u Tesca?
I kdybych začínal, co rozhodně není pravda, jsem toho názoru, že když ti to rozpočet dovolí a chceš s něčím začít, tak si nekoupuj levnu věc, to by mně rychle prestalo bavit.
Chci začít fotografovat tak si nekoupím kompakt za 3000 ani top model od Canonu s objektivem za milion. Ale využiji známé nebo forum jako tohle a poradíte se, jakou dobrou zrkadlovku v stredné kategórii si mám koupit. Potom Vas to focení bude bavit o kolik více jako s kompaktem u Tesca?
Raději my řeknete kde si koupím/vyslechnu ty monitory Quested?
ahoj zkus se domluvit tady
www.velvetsound.net/cz/quested-58/
www.velvetsound.net/cz/quested-58/
Triball: foto? veď máš basu na jednom tóne e, a jej rytmiku máš určite napočúvanú..
Prave daroval klaviaturu...