Studiove monitory
Re: Studiove monitory
No právě by ma zajimala ta rytmika:)
Napriklad v Cubase si muzes naklikat notovej zapis a okamzite ho pak videt v midi. Predpokladam, ze to umi vetsina dospelych DAW.
Ale teraz si robíš srandu, že?Triball22 píše:No právě by ma zajimala ta rytmika:)
Momentálne cubase nemam k dispozici, nevadi jen mně to zajímalo, není to nic důležitého
Muzes si zatim zadarmo stahnout Reaper, ten ma taky notation editor (60 day trial, pak 60$).
Na hudbu uz davno neni treba umet noty
kor na to, co chce delat on...

Rytmika je v hudbe zaklad.Preto sa cudujem ze ho zaujima rytmika uplne jednoducheho rytmu.Su ovela zlozitejsie rytmi a co bude potom ???A este aj do MIDI???Sak sa nahravaju zive nastroje.Ked si kupim Apollo zvukovku tak nebudem riesit MIDI zapis do PC ale live recordig.
To uz predca neni sranda ked idem robit hudbu a opytam sa co je huslovy kluc.Alebo je
To uz predca neni sranda ked idem robit hudbu a opytam sa co je huslovy kluc.Alebo je

Naposledy upravil(a) concord dne 15 říj 2016 21:11, celkem upraveno 1 x.
Ahojte, opět nechci vzbudzovať emoce. Noty neznám bohužel. Chtěl jsem vidět jen zapis. U psytrance je zaklad
K=(kick) B=(basa)
Zaklad: KBBBKBBB přičemž je basa různé dynamiky. Tak mně jenom zajímalo jestli je ten zapis jinej. Nic víc nic min.
K=(kick) B=(basa)
Zaklad: KBBBKBBB přičemž je basa různé dynamiky. Tak mně jenom zajímalo jestli je ten zapis jinej. Nic víc nic min.
concord: rek bych, ze se to chce vsechno naucit. Nebo aspon to co bude potrebovat.
Presne jak píše Amorph. A to co chci jsem napsal v předešlém příspěvek. Nevím co tedy nechápeš Concord. Jestli ti vadí, že neco neumím a mam snahu se to naučit, pak my to je líto.
V pořádku, přesně to mam i v planu. Na cestě již 2 knihy.