Super levné MONITORY

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
Odpovědět
Acid Punk
Příspěvky: 2444
Registrován: 23 srp 2006 19:55

Příspěvek od Acid Punk » 25 led 2008 01:26

To all: Vsem diky za rady! :)

Uživatelský avatar
Tonysss
Příspěvky: 469
Registrován: 16 pro 2005 19:29

Příspěvek od Tonysss » 25 led 2008 13:30

Lupnou tak akorát ,žádný velký lupanec... . Ano ,vzadu je 2x cinch a ten se po připojení předního vstupu 3,5mm Jack ,odpojí .

Uživatelský avatar
bledule
Příspěvky: 104
Registrován: 29 pro 2005 22:33

Příspěvek od bledule » 25 led 2008 16:48

Já mám tedˇ asi tejden na multimédia genius HF1250,po tom co mi odešli RedStary je to citelný zlepšení ve zvuku.Odrušení je na horší úrovni,lupance se konají velice často a jsou hodně hlasitý.Nepřekvapilo mě to ,stačí si přečíst ohlasy uživatelů na internetových obchodech.Zvuk za 937,- i s poštou je skvělej,ale při přímým srovnání jim Ulibudky B2030A celkem rázně zakroutily krkem :D.asi bych byl opatrnější označovat Geniusy monitorama,ten zvuk je oproti Truthům fakt hodně vykoštěnej.
O.T.: neporadíte mi prosím vás,jestli má smysl se pouštět do opravy
RedStarů,zesík jen hlasitě hučí a nehraje.nebude to nějaká prkotina ?
Kondík na zdroji nebo tak něco ?Dík........

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 led 2008 16:50

bledule : ulibudky , nemylimlise, stoja 10x tolko .. porovnavat tieto dve veci snad moze len clovek bez rozumu ..

Uživatelský avatar
bledule
Příspěvky: 104
Registrován: 29 pro 2005 22:33

Příspěvek od bledule » 25 led 2008 16:53

Netvrdím,že je to stejná liga,ale na Geniusech bych prostě osobně nic nemíchal,jen provedl kontrolu,na to jsou tak akorát.Na mix bych je nedoporučil nikomu,asi tak. vyplatí se řekněme za pětinásobek koupit
třeba jetý B2030A.Jsem člověk bez rozumu,když porovnávám jen to co mám na stole,bez ohledu na cenu ?Prostě zázrak se nekoná....

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21309
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 25 led 2008 16:57

bledule : a niekto tu hovoril o tom , ze na tych geniusoch sa da miesat ? inak ak si tu pozries tento server, vela ludi tu pise ze ani na truthoch sa neda miesat .. hold kazdemu vyhovuje nieco ine ..

Uživatelský avatar
bledule
Příspěvky: 104
Registrován: 29 pro 2005 22:33

Příspěvek od bledule » 25 led 2008 17:01

Peace :D ,téma se jmenuje ultralevné monitory.Nemám tolik zkušeností,ale
za entry level bych Geniusy fakt asi nepovažoval,kdežto jetý B2030A za 5k
asi jo,nebo ne? :)

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 25 led 2008 17:19

je to fest relativne... jeden mladas co si hovori loleq miesa na geniusoch (ak nie na niecom horsom) a jeho veci maju sice svoje muchy, ale da sa to pocuvat a slape to. a kadejake dema som pocul urobene na dobrych bedniach a stali zaprd. takze je otazka co je entrylevel a pre koho. slovo monitor tiez neurcuje kvalitu, je to akekolvek zariadenie na kontrolu niecoho. cokolvek mas v studiu a hra to, je to monitor. ked to hra v obyvaku, tak to monitor nie je, to je cely rozdiel.

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 led 2008 22:41

Pytkin píše:bledule : a niekto tu hovoril o tom , ze na tych geniusoch sa da miesat ? inak ak si tu pozries tento server, vela ludi tu pise ze ani na truthoch sa neda miesat .. hold kazdemu vyhovuje nieco ine ..
... hehe, mmno tady ne, ale takrka o tom hovori vyrobce (tedy vlastne preprodejce, protoze ty bedynky jsou OEM vyrobek). Koupil jsem mensi 40W model holkam ke klaviru a na krabici je obrovsky napis "Professional Studio Monitor Speakers". Jeste Waves od H2O a muzu si zalozit masteringove studio ;-).
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
Kermitak
Moderátor
Příspěvky: 6446
Registrován: 12 led 2005 22:43

Příspěvek od Kermitak » 25 led 2008 23:15

safa: to chci videt! Nemuzes tu krabici vyfotit? :)

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 25 led 2008 23:20

Docela levny a designove vyrazny monitory ted zacal vyrabet Electrix. V Americe se uz prodavaji.



Obrázek

http://www.platinum-records.com/SearchR ... s=electrix

http://www.electrixpro.com/products/studiom.html

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 25 led 2008 23:24

Ted sleduju, z krom bassreflexu a barvy jsou skoro kopirka mych KRK Rokit :)

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 led 2008 23:41

peteness píše:Ted sleduju, z krom bassreflexu a barvy jsou skoro kopirka mych KRK Rokit :)
... hehe, Electrix se asi jmenuje nocni smena ty tovarny kde pres den delaji KRKy ;-D
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Uživatelský avatar
peteness
Příspěvky: 3668
Registrován: 22 čer 2004 17:31

Příspěvek od peteness » 25 led 2008 23:46

Safa: Electrix jinak vyrabi povedeny alalogovy efekty, sam dva vlastnim.....ted zacli fusovat do vice oboru, uvidime

Uživatelský avatar
safa
Profesionál
Příspěvky: 2851
Registrován: 12 říj 2003 18:37

Příspěvek od safa » 25 led 2008 23:47

Kermitak píše:safa: to chci videt! Nemuzes tu krabici vyfotit? :)
... muzu:
Přílohy
genius2.JPG
genius2.JPG (134.67 KiB) Zobrazeno 1063 x
genius1.JPG
genius1.JPG (139.7 KiB) Zobrazeno 1064 x
Freelance zvukař, uživatelská a prodejní podpora u Audiopro s.r.o.
http://www.soundman.cz | http://www.audiopro.cz | http://www.zvukarskaskola.cz

Odpovědět