Thrut B2030A problém s basovým reprodukrtorem

Vše co má reproduktor a vydává zvuk, vč. příslušenství
toxin

Příspěvek od toxin »

ho ho vyhodit akoupit novou :) ona ta výhybka je namíru to nikde nekoupíš to může být třeba jen pár vyschlejch kondíků fakt těžko říct...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

toxin píše:ho ho vyhodit akoupit novou :) ona ta výhybka je namíru to nikde nekoupíš to může být třeba jen pár vyschlejch kondíků fakt těžko říct...
Mno kolik muze byt v tehle republice B Thruthu :)) koupis :) dej si inzerat... napr.. "a repraky muzou byt treba prokopnute jde mi jen o tu elektroniku"
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

Kermitak
Moderátor

Příspěvek od Kermitak »

Ale prd, v truthech neni nic na miru, je to cely postaveny z par beznych soucastek a kazdej sikovnej elektrotechnik ti to opravi.

toxin

Příspěvek od toxin »

tak tos mě potěšil.Vyrážím do el. kutlochu snad to rozlouskneme...

toxin

Příspěvek od toxin »

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

toxin: ehm, no koukám...na ty kecy s tim know-how - nezněj dobře, takové praktiky bych tu teda na ezone viděl nerad, blbec - tak co leze na audio server když se nechce dělit o znalosti, pochybuju, že nějaké má, takoví vždycky spíš kecaj kraviny a honěj si ego...tak good luck ;)

toxin

Příspěvek od toxin »

No ono je nejhorší že je to sice čúrák s rypákam nahorů ale tomuhle fakt moc dobře rozumí je zakladatelem firmy aldax.cz dělají zesilovače...fakt nevím co s tym budu dělat...

Acid Punk

Příspěvek od Acid Punk »

Kdyz to na netu hledal tri hodiny tak to zas neni takovy problem :)

Jinak mozna by pomohl nekdo z merakem na promereni soucastek (jedna bude se bude asi chovat nestandartne) nebo proste pockat az se vrati kexik :)
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."
Obrázek

toxin

Příspěvek od toxin »

on to nehledal na netu woe:) on to všechno proměřoval a když mu to trvalo 3 hodiny tak pro nás je to asi neřešitelný...No uvidíme třeba kexík něco vědět bude...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

To o nem pisete, ze je to blbec a curak jen na zaklade toho, ze to nechce jentak rict? Tak za to nejspis v potu tvare ziskany know-how asi neco chce, a co ma bejt... chapu, ze to mozna nastve, ale tyhle vase reakce mi prijdou teda dost prehnany.

Jindy2

Příspěvek od Jindy2 »

Cyril: mě to akorát přišlo ne úplně normální...za rady, které se dají napsat do internetové zprávy jsem nikdy peníze nechtěl, to by třeba rovnou mohla být ezone placená a za vyřešení problémů by se platilo kreditama - taková rpg hra :)
jako dobře, když pro někoho třeba něco fyzicky opravuji a musím se s tím srát, tak samozřejmě ano, peníze chci, to samé když třeba mastering studio se sere s nějakou nahrávkou...ale normální rada se po netu nezatajuje, když už se o ní napsalo, to mi přijde jako nedospělé chování, jako "a já něco vim a nepovim" ;) - když už něco takového psát, tak soukromě jako obchodní nabídku, tohle je divný...

toxin

Příspěvek od toxin »

navíc se mu nabídlo finanční vyrovnání...
a já jsem o něm neprohlásil tohle jen na základně tohodle přízpěvku mám s ním už nějáké dřívější zkušenosti... je to cholerickej, sprostej antisemita, ale bohužel tomu rozumí...

Cyril

Příspěvek od Cyril »

jo tak... je pravda, ze mohl bud mlcet, nebo to napsat soukrome s nabidkou, pripadne verejne s nabidkou, ze to rekne za uplatu. Takhle to pusobi jako provokace...

Odpovědět