Thrut B2030A problém s basovým reprodukrtorem
Mno kolik muze byt v tehle republice B Thruthutoxin píše:ho ho vyhodit akoupit novouona ta výhybka je namíru to nikde nekoupíš to může být třeba jen pár vyschlejch kondíků fakt těžko říct...

Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

pokračování mé tragédie:
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?pid=91043#p91043
http://forum.audioweb.cz/viewtopic.php?pid=91043#p91043
Kdyz to na netu hledal tri hodiny tak to zas neni takovy problem 
Jinak mozna by pomohl nekdo z merakem na promereni soucastek (jedna bude se bude asi chovat nestandartne) nebo proste pockat az se vrati kexik

Jinak mozna by pomohl nekdo z merakem na promereni soucastek (jedna bude se bude asi chovat nestandartne) nebo proste pockat az se vrati kexik

Peace

Cyril: mě to akorát přišlo ne úplně normální...za rady, které se dají napsat do internetové zprávy jsem nikdy peníze nechtěl, to by třeba rovnou mohla být ezone placená a za vyřešení problémů by se platilo kreditama - taková rpg hra
jako dobře, když pro někoho třeba něco fyzicky opravuji a musím se s tím srát, tak samozřejmě ano, peníze chci, to samé když třeba mastering studio se sere s nějakou nahrávkou...ale normální rada se po netu nezatajuje, když už se o ní napsalo, to mi přijde jako nedospělé chování, jako "a já něco vim a nepovim"
- když už něco takového psát, tak soukromě jako obchodní nabídku, tohle je divný...

jako dobře, když pro někoho třeba něco fyzicky opravuji a musím se s tím srát, tak samozřejmě ano, peníze chci, to samé když třeba mastering studio se sere s nějakou nahrávkou...ale normální rada se po netu nezatajuje, když už se o ní napsalo, to mi přijde jako nedospělé chování, jako "a já něco vim a nepovim"