Thrut B2030A problém s basovým reprodukrtorem
Thrut B2030A problém s basovým reprodukrtorem
Čau mám problém s jedním basovým reprem při opravdu hlubokých tonech pod 200Hz začně reproduktor nepříjemně rezonovat při slabších hlasitostech pomůže když trochu zatlačím na závěs reproduktoru při vyšších je to už bez šance.Je to nějak opravitelné nebo připadá v úvahu jen výměna měniče?pokud výměna dá se někde sehnat ?dík moc
Hele, asi to bude mimo, ale já měl podobnej problém s KRK Rp8, kde mi to dělalo u jednoho basáku a ž sem se naštval a rozdělal zadní stěnu a zjistil sem, že kabel od výškáče je moc dlouhej a nějak se dotýkal basáku a vydávalo to takový debilní zvuky při vyší hlasitosti, kdy se repro více chvělo, už sem myslel, že je ten reprák vodhulenej ale nebylo to tím...
Zkus se kouknout, jeslti nebudeš mít problém s něčím podobným, ikdyž jak sem napsal, zdá se mi to nepravděpodobné...
Zkus se kouknout, jeslti nebudeš mít problém s něčím podobným, ikdyž jak sem napsal, zdá se mi to nepravděpodobné...
mě tu při hodně hlubokých basech a hodně vysoké hlasitosti také rezonuje, ale je to umakartové jádro v paneláku, s tim nic neudělám (jedině si koupit odhlučnující dveře jako mají u zubaře), stejně to nahlas neposlouchám nikdy dlouho...
pro zajímavost: tohle umakartové jádro se dokázalo jednou, když jsem tu měl výkonné hi-fi sloupové repráky naplno, rozrezonovat tak, že v koupelně spadaly všechny věci z poliček do vany
njn, tekno období...
pro zajímavost: tohle umakartové jádro se dokázalo jednou, když jsem tu měl výkonné hi-fi sloupové repráky naplno, rozrezonovat tak, že v koupelně spadaly všechny věci z poliček do vany

to je blbý...a záruku asi už nemáš když je to po Amorphovi? to je mi tě líto
ale snad to nějak vykoumáš co nejlevnějc...
jinak já bednám a jejich elektronice nerozumim, na to jsem antitalent, ale vím, že když jsem tady (resp. hovado bratr) odpálil přes zesík pasivním bednám basák, tak že ten prostě nehrál, nebo hrál strašně potichu...
že by se odpálenej basák vyznačoval tím, že rezonuje při hlubokých kmitočtech se mi zdá divné...

jinak já bednám a jejich elektronice nerozumim, na to jsem antitalent, ale vím, že když jsem tady (resp. hovado bratr) odpálil přes zesík pasivním bednám basák, tak že ten prostě nehrál, nebo hrál strašně potichu...
že by se odpálenej basák vyznačoval tím, že rezonuje při hlubokých kmitočtech se mi zdá divné...
ne ne už sou ze záruky
rozdělal jsem ho mechanicky všecko v pohodě, dotáhnul jsem pořádně šrouby ale stejně je to pořád stejný nepomáhá ani změna polohy divný je ale že to rezonuje maximálně na 100 Hz směrem nahoru i dolů se to zlepšuje tak doufám že to bude nějáká mechanická záležitost ale nic moc mě nenapadá:( zítra to vezu ke kámošovi co se v tom trochu vyzná tak snad něco vymyslíme...

-
- Profesionál
Mno po tech klavesach (kde jedna klapka nesla) je to dalsi vyhodna koupe... ktera ma kaz. Mozna zivotni ponauceni? Zanes to do servisu ke znamemu, treba je to prkotina, anebo ze dvou nefukcnich beden dat dohromady jednu funkcni.. taky moznost, zalezi na cene a pracnosti opravy.toxin píše:ne ne u%u17e sou ze zárukyrozd%u11blal jsem ho mechanicky v%u161ecko v pohod%u11b, dotáhnul jsem po%u159ádn%u11b %u161rouby ale stejn%u11b je to po%u159ád stejný nepomáhá ani zm%u11bna polohy divný je ale %u17ee to rezonuje maximáln%u11b na 100 Hz sm%u11brem nahoru i dol%u16f se to zlep%u161uje tak doufám %u17ee to bude n%u11bjáká mechanická zále%u17eitost ale nic moc m%u11b nenapadá:( zítra to vezu ke kámo%u161ovi co se v tom trochu vyzná tak snad n%u11bco vymyslíme...
Peace
'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

'mentalita kulturnich okruhu'
edit: "nekteri slusni moderatori mohou byt slusni tak jako nekteri populisticti slovensti premieri..."

tak sme identifikovaly závadu týká se elketroniky po připojení výstupu z basové sekce na jiné repro ten samý problém při buzení sinem zhruba do 200Hz slyšitelný bzukot.Zeptám se asi dost najivně ale nemáte někdo nějáký typ v čem by mohl být problém zítra se v tom budeme hrabat...
AP:no asi na tom něco bude...
AP:no asi na tom něco bude...