Toaletak cez vyskace NS10?:)
-
gambler
Re: Toaletak cez vyskace NS10?:)
hombrefeo-preco si nepises s kamaratkou dendym niekde inde?Preco sa mi tu jebete do mojho vlakna,co?!
gambler - podla mna si si pomylil verejne diskusne forum s nejakou sukromnou platformou. ak niekomu Tvoje problemy pripadaju hlupe, ma rovnake pravo to napisat, ako mas ty pravo sa ostatnych pytat o rady.
-
gambler
Mne zas pride hlupy dendy, a nechodim mu s tym spamovat jeho vlakna, prave naopak vyhybam sa mu velkym oblukom..A nechapem preco mu to strapaty nezmazal..Lebo mne prispevky s vulgarizmami zmazal neraz..Neviem ci sa fajcite navzajom bledomodri so zelenymi ci ako?
Tym to asi bude to farebne odlisenie, lebo muzikalnostou a zvukarskym skillom to urcite nebude, co som mal tak moznost pocut,cest vynimkam..
Dendyho,Fractalove veci zneju docela zle..Ale tak mozno to je tym hajzlakom co mam na eneskach
Tym to asi bude to farebne odlisenie, lebo muzikalnostou a zvukarskym skillom to urcite nebude, co som mal tak moznost pocut,cest vynimkam..
Dendyho,Fractalove veci zneju docela zle..Ale tak mozno to je tym hajzlakom co mam na eneskach
dendy tu bol aj moderator tak bacha
ale v tomto obdobi je tu moda sa vyjadrovat "trefnymi" obrazkami , netreba to romazavat.Hlavne ak mame toaletak v nazve to láka .
inak ten toaletak som dnes skušal aj počuvat , je to pre mna až moc velky utlm, odporučal by som skôr skusit vrstvit priezvučnu tkaninu .da sa kupit v obchodoch pre stavbu reprakov niektorych .
A ak ma pamat neklame, tak tie mriežky na vyškači maju prave za ulohu tento agresivny zvuk vyškačov trochu rozptylit ..nielen chranit vyškač pred paprčkami . maju to aj vyššie modely nielen yamah reprakov a monitorov ..
inak ten toaletak som dnes skušal aj počuvat , je to pre mna až moc velky utlm, odporučal by som skôr skusit vrstvit priezvučnu tkaninu .da sa kupit v obchodoch pre stavbu reprakov niektorych .
A ak ma pamat neklame, tak tie mriežky na vyškači maju prave za ulohu tento agresivny zvuk vyškačov trochu rozptylit ..nielen chranit vyškač pred paprčkami . maju to aj vyššie modely nielen yamah reprakov a monitorov ..
-
Threemonkeys
A nie je gambler a jammix jeden a ten istý človek:-)
nie je, ale inak vyborny dovod vytvorit novy profil pre taku dolezitu otazku.
-
Threemonkeys
Rasťo... vždy lepšie vytvoriť si nový profil a správať sa slušne, ako napríklad toto: "Neviem ci sa fajcite navzajom bledomodri so zelenymi ci ako?"
-
gambler
Threemonkeys-k teme nic, ale jak sa spomenulo fajcenie hned si si konto zalozil..Pacia sa ti amorphove kudrlinky, co?Ci dendy?Ty betar jeden 
Jammix-tym prekrytim to hodne pripomina zvuk Mixcube..Ale vravim dal som to prec a zvykam si na ten zvuk..Este som trochu upravil umiestnenie aby som mal trojuholnik medzi mnou a reprakmi a trochu to pomohlo..Este skusim nejake pohlcovace hluku dat na steny a bude to dobre podla mna..
Jammix-tym prekrytim to hodne pripomina zvuk Mixcube..Ale vravim dal som to prec a zvykam si na ten zvuk..Este som trochu upravil umiestnenie aby som mal trojuholnik medzi mnou a reprakmi a trochu to pomohlo..Este skusim nejake pohlcovace hluku dat na steny a bude to dobre podla mna..
Naposledy upravil(a) gambler dne 06 říj 2018 20:35, celkem upraveno 1 x.
-
Threemonkeys
Ja idem po Tebe:-)
gambler píše: > hombrefeo-preco si nepises s kamaratkou dendym niekde inde?
> Mne zas pride hlupy dendy,
> .Neviem ci sa fajcite navzajom bledomodri so zelenymi ci ako?
> Dendyho,Fractalove veci zneju docela zle..
> Pacia sa ti amorphove kudrlinky, co?Ci dendy?Ty betar jeden![]()
Evidentne nezadarilo. Chlapec zial nezvlada svoje ego