Apollo Twin

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
msmucr

Re: Apollo Twin

Příspěvek od msmucr »

marion píše:uz mi to doslo ... dik, uz vsetko slape jak ma :-)
Není zač a ať ti to hraje!

Michal

marion

Příspěvek od marion »

Uz videl :-) ale pouzival velmi malo. Uprimne som vsak nevedel ze linkovy vstup mi nepojde cez xlr ale trs.
A tiez som mal povodny kabel zapojeny priamo z kronosu do monitorov trs-xlr takze som vlasne pouzil ten isty a cakal ze tam predsa nemoze byt problem ked to slo aj do bedni :-)

Pouzivate tu niekto UA pluginy na cely mix? Zaujima ma kolko pluginov naraz cca. pouzivate a kolko procesorovy DSP akcelerator pouzivate? Hram sa s tymi pluginami a hraju naozaj skvele. Ten zvuk je uplne iny takze sa z toho tesim. Na druhej strane ma to hned obmedzuje poctom pluginov kedze mam len 1 DSP procesor. Zatial to postacuje aby som zistil co vsetko z toho dokazem dostat a v akych situaciach ... atd. Zaujima ma vsak ako je to v pripade plnohodnotnej prace?Dik.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

no v prvom rade si pozri uz spominanu instance table .. a najdi si pluginy , ktorych mozes pustit viac .. niektore fakt zozeru skoro celu kartu .. i ked tie asi este nemas kupene :)

marion

Příspěvek od marion »

zatial som nekupoval nic, ale celkom dost som ich dostal za free ... tabulku som pozeral
zaujima ma nejaky tape emulator a vela z interpretov co sledujem pouziva studer a to dokonca na kazdu stopu
a ten je v tej tabulke na tom dost zle :-)

Amorph
Moderátor

Příspěvek od Amorph »

Tak zrovna ty tape emulace zerou hodne. Ale rek bych, ze pro standartni mix se bez nich obejdes. Ja mam v pocitaci 3x Solo a kdyz micham bezny rock/metal, tak mi to vetsinou tak akorat vystaci, ale pomaham si i par native pluginy (reverby taham spis z lexiconu, eq casto fabfilter a podobne). A casem se taky naucis jak ty pluginy pouzivat efektivne, tedy kde odvedou nenahraditelnou praci a kde si vystacis s nejakou native nahradou.

marion

Příspěvek od marion »

Ja sa pytam aj preto ze este mozem tu kartu vymenit za duo plus doplatok ako o rok dokupovat dalsi hardware lebo mi to nebude stihat. Ale ked som pozeral tie tabulky ani to dobuducna asi problem nevyriesi - ak budem fungovat na UA pluginoch (prevazne).

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

No to je na tebe .. mozes si neskor dokupit lubovony UAD (ci uz kartu , alebo externy) .. Na jednom konte mozes mat 4 karty a pluginy mas na nich zdielane .. Inak kazdy plugin si mozes zapnut demo na 14 dni , ked si ho chces odskusat ..

Odpovědět