Casio PX300 vs M-AUDIO Keystation 88 pro
Zdravim Pani,tak som nakoniec siel do tej CME UF80ky a poviem vam ze to nieje ziadna vyhra,v porovnani co sa tyka klaviatury oproti Privii co som predal je ovela horsia...co sa tyka vlastnosti mastru je samo lepsia...avsak klaviatura nieje plne vyvazena ale polovyvazena co mi vobec nevyhovuje...a tie krivky citlivosti na UF80 je skoro jedna ako druha...fakt nic moc...vraciam ju spat a uvazujem o kupe DOEPFERA LMK2+ Ma prosim niekto skusenosti s tymto mastrom???je na nom plne alebo polo vyvazena mechanika???
Dakujem!!!
Dakujem!!!
Ja jsem hral jen na Doepfer PK88, na vyssi modely uz ne. PK88 je neco na pomezi kladivkove a polovyvazene mechaniky. Je to spis na strings a organy nez na pianove zvuky. Velkou devizou Doepferu je vysoka kvalita a mechanicka odolnost. Ta PK88 je postavena jako tank.
Tady Martin neco pise o tom LMK
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=2113&start=0
V Praze Doepfery prodava K-Audio, tak si tam na ne muzes zajet zahrat, ale obavam se, ze budes zase zklamany
Jestli si zvykly na klasicke piano, tak ti bude sedet jen mechanika na digi pianech. Neznam zadny masterkeyboard, ktery by mel mechaniku podobnou pianu. Dokonce i muj oblibenec Oberheim je hodne lehoucka kladivkova mechanika, ktera se blizi pianinu, ale od klasickeho kridla je to deleko.
Jak uz jsem ti psal drive, jestli jsi pianista, je nejlepsi reseni poridit si dve mechaniky - jednu na trenink uhozu (digi piano) a druhou na praci (master keyboard). Ja vim, ze to stoji penize a ty je mozna nemas, ale jedna univerzalni mechanika bude kompromis, z ktereho muzes byt casem dost nestastny. Skoda, ze jsi prodal to Casio.
Tady Martin neco pise o tom LMK
http://www.electrozone.cz/viewtopic.php?t=2113&start=0
V Praze Doepfery prodava K-Audio, tak si tam na ne muzes zajet zahrat, ale obavam se, ze budes zase zklamany

Jestli si zvykly na klasicke piano, tak ti bude sedet jen mechanika na digi pianech. Neznam zadny masterkeyboard, ktery by mel mechaniku podobnou pianu. Dokonce i muj oblibenec Oberheim je hodne lehoucka kladivkova mechanika, ktera se blizi pianinu, ale od klasickeho kridla je to deleko.
Jak uz jsem ti psal drive, jestli jsi pianista, je nejlepsi reseni poridit si dve mechaniky - jednu na trenink uhozu (digi piano) a druhou na praci (master keyboard). Ja vim, ze to stoji penize a ty je mozna nemas, ale jedna univerzalni mechanika bude kompromis, z ktereho muzes byt casem dost nestastny. Skoda, ze jsi prodal to Casio.
Ja nejsem pianista a stejne jsem rad, ze mam doma i to digi piano. Puvodne jsme ho koupili synovi, protoze chodi do lidusky, ale ted si na nej obcas po vecerech zahraju i ja.
A zjistuju, ze mi to hodne pomaha s uhozem. Pak se mi mnohem lepe hraje na Oberheim nebo na syntak pri zivem vystoupeni.
Kdyz na digi piano dlouho nehraju a pak to znovu zkusim, tak mam velke problemy si na nej zase zvyknout a i na ostatni klapky se mi hraje hure.
Proste tezka mechanika na trenink.
A zjistuju, ze mi to hodne pomaha s uhozem. Pak se mi mnohem lepe hraje na Oberheim nebo na syntak pri zivem vystoupeni.
Kdyz na digi piano dlouho nehraju a pak to znovu zkusim, tak mam velke problemy si na nej zase zvyknout a i na ostatni klapky se mi hraje hure.
Proste tezka mechanika na trenink.