Chcu si koupit svůj první nástroj

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
ksr

Příspěvek od ksr »

vojta píše:Mimochodem, nevite kde by se dal sehnat za rozumnou cenu kufr na nastroj??? v k-audio me rekli ze by ho udelali na zakazku, ale tak za 5000 coz je docela dost... :(
No,nevim jestli to neni pro tebe trosku z ruky,ale vim pouze o tomdle.
http://www.siba.cz/

aladar

Příspěvek od aladar »

nevím rozměry, ale pokud by to bylo jako Roland RD-100, mohu nabídnout bytelný pevný futrál co mi tu leží. Mám RD-100 v obýváku a transport už nikam nehrozí. Představoval bych si tak tisícovku. Je ve slušný kondici, případně změřím a pošlu foto. aladar@tiscali.cz

vojta

Příspěvek od vojta »

Fajn, změř a pošli foto. djmalina@centrum.cz

vojta

Příspěvek od vojta »

Zdravim, nevim jestli to tu jeste bude nekoho zajimat,ale po moc dlouhe dobe jsem se konecne definitivne rozhodl 8)
sice uz jsem je znova nezkousel,protoze to jsem uz nekolikrat udelal pomerne dukladne uz minule, ale nakonec jdu do toho rolanda.jsem presvedceny ze je to dobra volba ackoli kurzweil je taktez vynikajici. Na to rozhodnuti mela asi nejvetsi vliv ta klaviatura i kdyz nejenom ta...
Roland se mi zkratka zamlouva vic. takze tak :D

Martin

Příspěvek od Martin »

jo , delas dobre.

roland RD700SX je super. a stoji novej okolo 57 tacu.
za to co dava je to fakt skvela cena za novy.
RD700 poridis za 35 a da ti temer to same :)

Ale ja bych si koupil treba klaviatutu fatar880 nebo radeji Obreheim1000 a k tomu modul MR Rack od Ensoniq - cena dohromady cca 25.
Je fakt velka skoda, ze tahle firma uz neni mezi nami :(

vojta

Příspěvek od vojta »

hm,kdosi mi rikal ze rd700 uz se nevyrabi a tim padem se ani neda sehnat... nevim nekolik je to pravda,ale je fakt ze jsem na nej nenarazil nikde ani v obchode ani na netu...

Odpovědět