Co koupit v EWQL composer bundle pro orchestrálky v DAW
Re: Co koupit v EWQL composer bundle pro orchestrálky v DAW
covece to je nejaky divny, 8gb by zase melo utahnout lecos. Ja mam 4GB a nemam problem natahnout 5 patchu ze stormdrumu a k tomu treba jeste giga veci v Kontaktu, atd. Vzhledem k tomu, ze i Play pouziva streaming, tak musi byt nekde chyba.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
No já když natáhnu třeba několik VST a teď k tomu chci natáhnout steinwey B piano z Play VST a k tomu smyčce a třeba brass a flétnu, tak pak mi PLAY VST napíše, že by to mohlo destabilizovat můj počítač a že to nenaloaduje a nebo můžu i přesto dát ignore, ale při savnutí do cubase a opětovném otevření se pak načte jen část zvuků a ty, co mi hlásily tu možnost destabilizace tak se už nenaloadujou a musím je ručně loadnout.
TOM: Ja mam doma nejaky ten jejich demo balik a PLAY mi to dela taky ... ale je fakt ze mam 32-bitovy cubase, tak jestli to neni treba i tim ...
-
- Profesionál
pouzivas 32bit host? potom zkus jBridge na tohle, umi do 32bit aplikace bridgovat 64bit pluginy, to je na tyhle knihovny nutny.TOM-Thak píše:No já když natáhnu třeba několik VST a teď k tomu chci natáhnout steinwey B piano z Play VST a k tomu smyčce a třeba brass a flétnu, tak pak mi PLAY VST napíše, že by to mohlo destabilizovat můj počítač a že to nenaloaduje a nebo můžu i přesto dát ignore, ale při savnutí do cubase a opětovném otevření se pak načte jen část zvuků a ty, co mi hlásily tu možnost destabilizace tak se už nenaloadujou a musím je ručně loadnout.
Ja mam taky 32bitový Cubase, protože 64bit mi žral 1x tolik výkonu. No takže kdybych přešel na Logic X, který je 64bit, tak bych mohl mít po starostech..
-
- Profesionál
to je zvlastni, spis bych ten propad vykonu tipl na nejaky 32bit plugin. 64bit cubase interne bridguje 32bit pluginy v ni spusteny (narozdil od Logicu, kterej je nespusti vubec). ale ten vlastni cubase bridge je blbej... chce to misto toho pouzivat jBridge. zkousel jsi tu x64 cubase provozovat s ciste x64 pluginama, se stejnym vysledkem?
No ja jsem jen zkusil kdysi nacist projekt, ktery jsem mel s 32bitovyma plug inama a otevrit to v x64 a jelikoz komp byl totalne v haji, tak sem to dal uz ani netestoval. Mam ted Cubase 6.5 a tam uz jsem s x64 nelaboroval. To ze je Logic nenacte to bych i chapal.
jBridge mam koupeny taky.. Jen si rikam jaka je tam vyhoda tech x64 plug inu. Ja bych obecne cekal, ze to bude litat lip, kdyz to pak vyuzije celou architekturu 64bit vykonu procesoru a ne ze to naopak bude behat hur.
Ale ted uz to asi nema smysl pro me resit.. doma mam zatim nezapojeny MAC PRO Six-Core 3,2GB a 24gb RAM a tam zkusim cubase 64 a logic X, takze bych mel vsecko mit v 64bitech. Ve hre jsou i ProTools, ktery sou k Cubase blizsi nez Logic.
jBridge mam koupeny taky.. Jen si rikam jaka je tam vyhoda tech x64 plug inu. Ja bych obecne cekal, ze to bude litat lip, kdyz to pak vyuzije celou architekturu 64bit vykonu procesoru a ne ze to naopak bude behat hur.
Ale ted uz to asi nema smysl pro me resit.. doma mam zatim nezapojeny MAC PRO Six-Core 3,2GB a 24gb RAM a tam zkusim cubase 64 a logic X, takze bych mel vsecko mit v 64bitech. Ve hre jsou i ProTools, ktery sou k Cubase blizsi nez Logic.
-
- Profesionál
to bych nerekl, pro tools jsou dost midi-impotentni, to ma mnohem bliz cubase k logicu ve schopnosti aranzovat midi. kazdopadne otevirat 64bit cubase, v ni 32bit pluginy... nedivim se, ze to nebehalo nijak skvele.
jestli nemas nahrady za svoje 32bit pluginy, je porad nejlepsi mit 64bit OS, 32bit DAW, a do nej jBridgovat multisample knihovny (64bit kontakt).

No já myslím, že sem spíš zaspal dobu
UAD2 je 64bit, Synapse Audio Dune, Sylenth1, Cakewalk: Z3ta+2, Virus Control, Play VST, NI Plug iny.. o všechno asi 64bitové je.. možná Valhala room na ten jsme se nedíval.. a pár věcí od Waves. Takže spíš až budu dělat teď čistou instalaci MACa, tak budu dávat pozor na to, aby to vše bylo 64bitové.