Domácí studio do 10 000 kč
Re: Domácí studio do 10 000 kč
A co kdyz ti Fillippos jen lze, protoze je mu te lito?...Ale jo, radoby rap(ikdyz v tohmle pripade je to jen pojmenovani, onoho projevu) o zplynovani civav za uprdnuti v parku, je zcela v poradku, dyt je to super, blbni a skladej...treba uhli. Vzdy se lze ubranit frazi, ze hateri to stejne nepochopi a ze je to cista zavist, vsichni sou neuspesni a frustrovani debilove.To uz tak na svete je....
Naposledy upravil(a) monoque dne 19 zář 2016 20:52, celkem upraveno 1 x.
Dvojity majngot .... a dvojity mokry hadr na hlavu! (pre mna)
Nahravat sa maju veci, ktore maju nejaku uroven ! Preco si ludia myslia, ze nahravanim sa zlepsuje technika a vyslovnost? Ked je to nazivo slabe, bude to slabe aj po nahrati a upravach... Dobry spevak (alebo trebars rapper) nazivo spieva tak, ze ostatni otvaraju huby. Ked sa toto nedeje, treba ist na kurz a ne nakupovat blbiny...
Nahravat sa maju veci, ktore maju nejaku uroven ! Preco si ludia myslia, ze nahravanim sa zlepsuje technika a vyslovnost? Ked je to nazivo slabe, bude to slabe aj po nahrati a upravach... Dobry spevak (alebo trebars rapper) nazivo spieva tak, ze ostatni otvaraju huby. Ked sa toto nedeje, treba ist na kurz a ne nakupovat blbiny...
Začni tím, že si to zjistíš sám.Dominik Rozporka píše:Fillippos ještě se zeptám ta zvuková karta: Focusrite Scarlett Solo
má to zabudovaný phantomový napájení?
píšou tam na heurece že to má napájení ale já nevim jestli to je phantomoví napájení že kondenzátorový mikrofony to vyžadujou
monoque píše:A co kdyz ti Fillippos jen lze, protoze je mu te lito?
Můžeš mi sdělit ve které větě jsem lhal? A když né větě, ale v celkovém kontextu - co bylo na tom lživé? Proč by mi ho mělo být líto? Chce dělat co chce, a nedostal na konkrétní otázky konkrétní odpovědi. Toť vše. Ty mi tu chyběly, tak jsem mu je poslal, jinak bych se do diskuze fakt nezapojil. Mně je docela šumák, jak kluk dopadne, je to jeho boj. Navíc si myslím, že mu vaše rady stejně projdou jedním uchem dovnitř a druhým ven. Tak proč to normálně neukončit a nenapsat mu, co chtěl slyšet?
-
Fillippos nejsou lepší tyhle sluchátka?
http://kytary.cz/akg-k121-studio/HN102847/
oni jsou prej totiž pohodlnější
já je totiž chci mít na hlavě i když třeba budu volat na skypu a hrát nebo streamovat z her a tak
http://kytary.cz/akg-k121-studio/HN102847/
oni jsou prej totiž pohodlnější
já je totiž chci mít na hlavě i když třeba budu volat na skypu a hrát nebo streamovat z her a tak
Jó pane, to už tady je takovej folklór, že v jedný diskuzi nešťastníka přesvědčujou ať to nevzdává a druhýho, kterej má naopak chuť něco dotáhnout do konce, odrazujou. Prostě čistý úpadok tuna.
A k dotazu - třeba by tazateli stačil i takovejhle bundle a ještě něco z tý desítky ušetří.
http://www.muziker.cz/focusrite-scarlet ... generation

A k dotazu - třeba by tazateli stačil i takovejhle bundle a ještě něco z tý desítky ušetří.
http://www.muziker.cz/focusrite-scarlet ... generation
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
Jo AKG jsou super, mám K240 a neměnil bych. Jsou pohodlné. 120ky jsou prý taky fajn. Když je chceš, jdi do nich. Ale ty Superluxy jsou údajně nejlepší poměr cena/výkon. Nikdy jsem je neslyšel, ale jeden zdejší uživatel tady na Ezonu, výborný muzikat, je zde už léta doporučuje. Znám jej osobně a nemám důvod tomu nevěřit.
-
proč v tomhle videu říkal že to nahrává do mona: [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ObaKYxUTUSM#t=52s[/youtube]
?
v popisu na heurece není napsáno nic s monem nebo to je myšleno něco jinýho? nějaký jiný mono?
já myslel že mono znamená že to jde jen na jeden reprák
nebo je to myšlený tak že zvuk do pc příjde v monu a v pc se to konvertuje na stereo?
?
v popisu na heurece není napsáno nic s monem nebo to je myšleno něco jinýho? nějaký jiný mono?
já myslel že mono znamená že to jde jen na jeden reprák
nebo je to myšlený tak že zvuk do pc příjde v monu a v pc se to konvertuje na stereo?
Vůbec to neřeš, v tom videu řekl informaci, která je úplně navíc a zbytečně mate. 1 STOPA BUDE VŽDYCKY MONO. To znamená, že když nahráváš v danou chvíli zvuk jedním mikrofonem - nahráváš ho do jedné stopy. Když si tu stopu potom pustíš, tak výstup je většinou stereo - levý a pravý reprák, sluchátka. No a už je jen na tobě, jestli si tu jednu stopu pustíš doleva, doprava, doprostřed, nebo kamkoliv mezi ty dvě bedny pomocí funkce PAN. Jestli ale chceš ještě něco vědět, už zbytečně neodbíhej od původního tématu a radši mi napiš soukromou zprávu.
mno kdyz na to mas zaludek...byt ucelove hodny strejda(jak tu bylo receno) by melo mit sve meze...jestli svou pomoc myslis vazne, tak je to taky k zamysleni, tohle je docela vymluvne(a to nemluvim o realizaci performance "rapera" DR):Fillippos píše:monoque píše:A co kdyz ti Fillippos jen lze, protoze je mu te lito?
Můžeš mi sdělit ve které větě jsem lhal? A když né větě, ale v celkovém kontextu - co bylo na tom lživé? Proč by mi ho mělo být líto? Chce dělat co chce, a nedostal na konkrétní otázky konkrétní odpovědi. Toť vše. Ty mi tu chyběly, tak jsem mu je poslal, jinak bych se do diskuze fakt nezapojil. Mně je docela šumák, jak kluk dopadne, je to jeho boj. Navíc si myslím, že mu vaše rady stejně projdou jedním uchem dovnitř a druhým ven. Tak proč to normálně neukončit a nenapsat mu, co chtěl slyšet?
"Psí koncentráky to je moje řešení kastrace a horkou tyčí znásilnění
jeden po druhým do plynu hezky podle pokynu
Čoklové už štěkají plynem tam všichni zhebají"
no tak ho pokusal pes ked bol maly, co je na tom... ak mu pomeze vyrepovat sa z toho, nech sa vyrepuje a ako tu je v povinnom kurze:
treba pracovat, treba byt usilovny, treba si dat pauzu, treba si dat dedlajn, treba si vymenit hlavny nastroj v tracku za iny a potom to bude urcite dobre
mna by zaujimalo skorej ze:
aka droga by sa dala pichnut tomu, co neupratal hovno po doge, ze co to je akoze za trest pichnut mu drogu
treba pracovat, treba byt usilovny, treba si dat pauzu, treba si dat dedlajn, treba si vymenit hlavny nastroj v tracku za iny a potom to bude urcite dobre

mna by zaujimalo skorej ze:
aka droga by sa dala pichnut tomu, co neupratal hovno po doge, ze co to je akoze za trest pichnut mu drogu
ty nevis, cim se strasej maly deti? ne bubakama, ne certama, ne jezibabama... ne, ne... herakem! 

Neposlouchal jsem to, ale mel bych takovy vseobecny zamysleni:
Kluci myslim si, ze by tohle forum nemelo byt takhle nepratelsky ke kazdymu zacatecnikovi s naivnima predstavama co sem napise svuj prvni prispevek. Nez se nekomu posmivat, tak raci nenapsat nic. A kdyz uz mate cas a energii, tak raci napiste proc co a jak (ne)funguje. Kazdej prece nejak zacinal...
...taky kazdy tema co tohle forum znehodnocuje ho posouva vic a vic do irelevantnosti. A co si budeme povidat, "stara garda" uz tady nema moc duvodu/casu se rozepisovat o svejch zjistenich. Nova krev je jinde a tech par co by sem mozna zabloudili privita vzdycky neco takovyhodle.
Kluci myslim si, ze by tohle forum nemelo byt takhle nepratelsky ke kazdymu zacatecnikovi s naivnima predstavama co sem napise svuj prvni prispevek. Nez se nekomu posmivat, tak raci nenapsat nic. A kdyz uz mate cas a energii, tak raci napiste proc co a jak (ne)funguje. Kazdej prece nejak zacinal...
...taky kazdy tema co tohle forum znehodnocuje ho posouva vic a vic do irelevantnosti. A co si budeme povidat, "stara garda" uz tady nema moc duvodu/casu se rozepisovat o svejch zjistenich. Nova krev je jinde a tech par co by sem mozna zabloudili privita vzdycky neco takovyhodle.
matousi poslechni... to je v tomhle pripade klicove 
ja jsem myslim extremne pratelskej clovek a i v duchu me povahy byly ty rady mineny opravdu uprimne a srdecne. a podle me je lepsi rict pravdu, nez mlcet (coz je v pripade tom, ze pravda moc nevoni, takova nase narodni zvyklost, ktera se mi vubec nelibi).

ja jsem myslim extremne pratelskej clovek a i v duchu me povahy byly ty rady mineny opravdu uprimne a srdecne. a podle me je lepsi rict pravdu, nez mlcet (coz je v pripade tom, ze pravda moc nevoni, takova nase narodni zvyklost, ktera se mi vubec nelibi).