Domácí studio do 10 000 kč

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Fillippos

Re: Domácí studio do 10 000 kč

Příspěvek od Fillippos »

Bisquit: ja jsem myslim extremne pratelskej clovek a i v duchu me povahy byly ty rady mineny opravdu uprimne a srdecne. a podle me je lepsi rict pravdu, nez mlcet (coz je v pripade tom, ze pravda moc nevoni, takova nase narodni zvyklost, ktera se mi vubec nelibi)
Tak takových "národních zvyklostí" máme spoustu - myslím, že zrovna ty nevybočuješ z řady. Navíc, jestli máš zaručený recept na pravdu, tak je samozřejmostí, že nás jí budeš obohacovat, ikdyž nechceme, že? Taky národní zvyklost jsem si všiml.

matucha

Příspěvek od matucha »

No pro me to tema i puvodni otazka byla cela o technice a vydavani a nevidim tam jedinej dotaz na hodnoceni tvorby. Nebo jsem neco prehlid? Kdyby to bylo tema v "novejch tracich", kde by tvrdil ze je nejvetsi borec a "tak me pochvalte"... tam bych ty reakce pochopil.

Nonic... ja jen chtel rict ze by bylo fajn, kdyby novacci ptajici se na naivni otazky neschytavali jen vysmech ze vsech stran.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

castecne mas samozrejme pravdu. na druhou stranu, pro me je desivy, kdyz sem nekdo prijde a napise svuj prvni prispevek tak, jak je prvni prispevek tohoto tematu napsanej. takovej clovek ve mne hned vzbudi dojem, ze jakakoliv snaha mu pomoct bude hozenej hrach na stenu. proto jsem to jeho jmeno dal do googlu a vysledek predcil muj pesimistickej odhad. link jsem sem vlozil ne abych nekoho zesmesnoval (svou tvorbu publikuje verejne), ale abych usetril ostatnim namahu.

mnohokrat se to tady resilo zda ma cenu pomahat nekomu, komu, minimalne momentalne, neni pomoci. presneji receno, je tohle jeste odborne forum, kde se predpoklada alespon nejaka zakladni vstupni znalost, nebo je to tu pro kazdeho kluka, ktery od pocitacovych her svuj pubertalni vyvoj posouva v naprosto naivnich a detinskych predstavach ke kariere producenta drsneho hiphopu?

Fillippos

Příspěvek od Fillippos »

To Bisquit: Všichni ti rozumíme, neboj. :wink: Ale víš dobře, že tu řešíš jiné téma, než zadal tazatel - a ne že ne. To téma si zasluhuje jiné vlákno, tak ho tu zaveď. Doporučuju vůbec - udělat velkou sekci právě pro začátečníky. Vyhnem se tak těmto přihlouplým výlevům a jak říkal Matucha - pro nově příchozí, ale ne jen pro ně, může být tento portál líp zvladatelný. Pokud neumíš poradit aniž by ses držel tématu - nedělej to. Nebo zaveď dotyčného na smetiště a tam se rochni, když ti to nedá..

biscuit

Příspěvek od biscuit »

ale ty taky resis jine tema. tak nemoralizuj a nerikej druhym co maji delat. od toho tu mame moderatory.

navic ja jsem tady poradil a poradil jsem uprimne a od srdce. z myho pohledu by ten kluk ted nemel investovat, ale spis se neco naucit. na to nemusi nic kupovat. ze si neberu servitky, z toho se snad nepodela, kdyz ve snech vyvrazduje zivocisny druh.

Fillippos

Příspěvek od Fillippos »

Uhodil si hřebíček na hlavičku - "neříkej jiným co mají dělat, od toho tu máme moderátory". Adios..

jackies

Příspěvek od jackies »

Je tu možnost, že si to další "rozporky" taky přečtou a rozmyslí si napsat další takový příspěvek.
Nebo nejraději - že se nad sebou zamyslí a zkusí třeba parašutismus nebo prostě něco jiného.
Ale jsem rozumný, takže v tomto bohužel nevidím žádnou naději.
Neštěstím je, že "Aničky Dajdů" mají svojí mentalitu a budou neúnavně trápit okolí s výrazem hvězdy a třemi lajky od maminky ....
A nikdo s tím nic neudělá. Tak to je.

Děsím se ale jakékoliv poskytnuté rady a poskytnuté podpory s vědomím, že takové věci, takových idividuí mají šanci opustit počítač.
Hlavně rad a podpory od lidí, kteří jasně vidí a slyší která bije.

Začátečník je začátečník. Proti nim absolutně vůbec nic. Ba naopak.

Tenhle případ je ale jiný ;)

- chce už vydávat u nejlepších nakladatelstvích
- závidíme mu nebo jsme hloupí
- jsme banda která se ho rozhodla srát
- podle hodnocení videa si můžete všimnout že to není špatný
- vy jste kurva tak hloupí že nepochopíte že se mi třeba nechce psát pořádně?
- tupec asi fakt

Tedy žádný začátečník, akorát to chce doma nějak ušmudlat za "desítku" a neví čím a jak.
muzikant

Dominik Rozporka

Příspěvek od Dominik Rozporka »

Tak že jediný kdo mi pomohl je asi Fillippos tak mu moc děkuju a obědnám si tu výbavu
jinak někteří co sem vešli do tohodle témata jen srali... a mělí blbí keci když mám asi u videu přes 500 liků tak asi to něco znamená
vím že rap mi moc v minulích videích nešel ale už jsem se snad zlepšil a budu chtít se zlepšovat
poprosím o lock tohoto tématu kdyžtak jestli je to možný nechci číst tu jejich rakovinu

dendy

Příspěvek od dendy »

skusim ti dat par rad, odpovede na konkretne otazky...
Dominik Rozporka píše: jinak to odzvučení a odhlučení nebo jak se tomu říká nevim
tak pokoj asi upravovat nijak nehodlám tak jestli to nějak nesníží kvalitu?
rozhodne by si mal poriadne odhlucnit pokoj, mysli na chudakov susedov !! a máma s tátou budu tiez radsej ze nepocuju zvuky z tvojho beatmakerskeho studia
Dominik Rozporka píše:mě jde jen o to aby se to dalo pořádně poslouchat
hm, tak to neviem ci tomu moc pomoze... to by si musel investoast do toho odhlucnenia fakt vela, idealne tak aby to nebolo pocut vobec..
Dominik Rozporka píše: je tohle hudební nakladatelství nejlepší? http://www.a-tempo.cz/?language=cs jaký byste mi doporučili hudební nakladatelství?
Myslim ze ked tam posles tu ukazku co tu bola na prvej strane, nic nepokazis... Zanrovo aj kvalitou je to zhruba to co tam vydavaju (ale to urcite pocujes aj sam)... a ked ti to vydaju aspon budes moct kazdemu kto ti tu nadaval ukazat vystrceny prostrednik, ci ine horrorcore rap gesto (nemam az tak prehlad v tomto zanri, co sa zvykne vystrkovst na hejterov)
Dominik Rozporka píše:a kolik se za vydání takovího alba platí?
no, to bude asi vela vela tisic KC ktore budes musiet zaplatit aby ti to niekto vydal.. Ale nevzdavaj to !!! Musis setrit, odkladat vreckove, pripadne skusit nejake brigady v nemeckych bordeloch, tazka praca ale clovek ma spravit vsetko pre splnenie svojho sna !!!

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Dominik Rozporka píše: jinak někteří co sem vešli do tohodle témata jen srali... a mělí blbí keci když mám asi u videu přes 500 liků tak asi to něco znamená.... vím že rap mi moc v minulích videích nešel ale už jsem se snad zlepšil a budu chtít se zlepšovat
poprosím o lock tohoto tématu kdyžtak jestli je to možný nechci číst tu jejich rakovinu
Tak mam pocit, ze ten biscuit mal tentokrat zase pravdu... :wink:
Zaklad slusnosti - ked niekam pridem, tak slusne pozdravim, pocuvam ostatnych a pozeram. Ked niecomu nerozumiem, tak sa opytam... a netvarim sa jak majster sveta. Ze je niekto zaciatocnik, je uplne OK. Ze nedokaze napisat slusne ani uvodny prispevok... OK ulica gramatiku neuznava.
Ale ked je niekto namysleny a moralizujuci amater, ktory namiesto sklopenia usi este mudruje o 500 likoch na video... podla mna si nezasluzi uctu ani setrenie. Obzvlast ne, ak ma o 20 rokov menej, nez priemerny clen tohoto fora, a nulove skusenosti a schopnosti. To, ze to niektori nevycitili hned, neni biscuitova chyba. :roll:

Zavrime toto vlakno, informacne to nikam nespeje. Zvukovku, mikrofon a repraky za 10k Kc si dokaze kazdy kupit aj podla info z Heureky. Informaciu o fantomasovi a jeho napajani mikrofonu najst cez Google za 3 sekundy.

P.S. Dominik, podivaj sa... napriklad taky vas pan prezident ... tak ten ma urcite vyse miliona lajkov ... vo volbach. Povedal by si o nom, ze je fajn ? :lol:
Naposledy upravil(a) MDudas dne 21 zář 2016 04:26, celkem upraveno 1 x.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Yo, a tento sa mi lubi velice:
"Dominik Rozporka masakr na cokly
v ritirskym obleku aby se mne nedotkli..."

Tie dalsie ... s tym mrdanim, tycami a plynom a tak... tak to uz je na mna moc. Som trochu citlivy... :oops:

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

text je v poho :DD rap imho beznadejny
zaujimave tu na ezone je ze cim blbsi vstup zaciatocnika tym skor sa domaci pohadaju :D

Fillippos

Příspěvek od Fillippos »

..jj ReaktoplazmAR, souhlas s těmi vstupy. Ono v některých, takoví umělci, jako je Dominik, vyvolají tak silné emoce, že si nemohou pomoci a musí začít tvořit. A to s vypětím veškerých svých sil. Většinou začínají prózou a to hned tady, protože na to aby zavřeli tuhle stránku a třeba běželi ke svému syntetizátoru a točili potenciometrem, už jsou beznadějně paralyzováni. Nedivím se jim. Je to síla. Ale zároveň je to i obranná reakce. Něco jako ČR a uprchlíci - uděláme humbuk, třeba k nám raději příště nepříjdou. .. :wink:

Sanchez

Příspěvek od Sanchez »

Nerád sa vyjadrujem k takýmto témam, ale vždy mi napadne jedna vec...
Niekto by mal začiatočníkom odporučiť, že ak chcú robiť dobrú a hodnotnú muziku (samozrejme aj rap a podobne), mali by sa zamerať, okrem iného, aj na trocha teórie - ako vôbec muzika funguje. Aspoň základy - stupnice, intervaly, trocha harmónie...

Ja chápem, že v časoch internetu a technológií je všetko jednoduchšie, ale nakoniec aj tak k tým základným veciam dokráča každý.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Jaj sanchez, Ty idealista ! :palec+: Taketo prispevky som uz davno vzdal. Dneska sa podobne veci neskladaju z tonov, ale z loopov.... a tam nepotrebujes stupnice ani intervaly.

Odpovědět