Ono je to předčasné, to jsem psal už na začátku. Včera jsem odvezl CME UF6 do servisu a stalo se přesně to, čeho jsem se bál - chlápek to zapojil a okamžitě to naskočilo a fungovalo to jak má. Teď to testuje...kromě toho se mu tam válelo pár rozbitých Yamaha a Roland keyboardů (s podobným problémem, jako mám u CME), takže ono poruchové je asi všechno.
No uvidim, na co přijde, hlavně na něco musí přijít. Teď uvažuju jestli ho nějak nepoprosit, aby tam do papíru napsal návrh řešení "výměna za jiný nástroj", jenže to bych zase čekal buhví jak dlouho než mi to příjde - ono jestli budu mít problém s USB jako má Shodan, tak já mám právo to vrátit, přes MIDI mě nikdo nutit nemůže abych to připojoval. Když to nějak dobře dopadne, možná si nechám to CME, ono až na tu blbou dynamiku mi to vyhovuje (stejně velocity potom upravuju ručně), je to hezky robustní, žádnej plasťák a všechy ovládací prvky jsou tam, kde chci aby byly.
Tak uvidím, jak to dopadne, ale díky za tipy, chtěl jsem mít vybráno pro připad, že jim to vrátím, abych si to pak nevybíral na poslední chvíli, to snad dává logiku