Externí zvuková karta - pár dotazů
Re: Externí zvuková karta - pár dotazů
pred nejakym casom som pomahal s nahravanim a mali tam tiez nejake ProFire 8-kanalove. preampy fajn, sum ziadny, ale padalo to, cca kazdu hodinu to trebalo restartnut a niekedy aj cely komp a niekedy to aj modru obrazovku spravilo. neviem, v com bol problem, nebol to moj komp, boli tam win 7 ...
atoss: u Focusrite Saffire 24 DSP to funguje tak, jak pises. Pri vypnutem PC si karta pamatuje nastaveni routovani.
Standalone režim sa môže správať rôzne , treba pozrieť manuály. Napr. Tascam US-800 si karta pamätá posledné nastavenie. U RME Fireface UCX (ale tá je drahšia) v softvéri nastavíš "presety", a bez PC sa dajú navoiť z predného panelu.
@Jusuf: No mě jde právě o to, abych kdykoliv si vzpomenu pustit pouze klávesy (bez zapnutí PC) měl tuto možnost a nemusel jsem při předchozím vypínání PC myslet na to, že si musím v SW ke kartě nastavit Stand-Alone režim, protože si zítra budu chtít pustit jen klávesy 
Nebo se v SW karty prostě zaškrtne nastálo, že chci kartu využívat mj. i jako Stand-Alone a při tomto nastavení mi bude fungovat normálně i při zapnutém PC?
Umí tohle např. Focusrite Saffire Pro24, kterou je v této diskusi zmiňuje Dollac?

Nebo se v SW karty prostě zaškrtne nastálo, že chci kartu využívat mj. i jako Stand-Alone a při tomto nastavení mi bude fungovat normálně i při zapnutém PC?
Umí tohle např. Focusrite Saffire Pro24, kterou je v této diskusi zmiňuje Dollac?
na RME (FF400/800) si mozes nastavovat hlasitost kazdeho inputu a outputu v standalone mode .. myslim ze to robia aj UC/UCX/UFX
UFX vie dokonca na USB kluc nahravat vsetko co prichadza do vstupov ..
UFX vie dokonca na USB kluc nahravat vsetko co prichadza do vstupov ..
atoss: U Saffire to funguje tak, jak potrebujes, tzn. ze to neresis a kdyz si zitra zapnes jen kartu, muzes pres ni hrat stejne jako kdyz je spojena s PC.