P.
Ja jsem ti nedaval tip na motu 828 ale na motu microbook II za 6000 s dph.....ta splnuje co od ni chces.Blop79 píše:No. Já nepotřebuju 20 vstupů. Jediné co potřebuju je 2x XLR, možná Jacka, monitoriang a ať to něco vydrží.... V jednoduchosti se mi líbí právě ta scarletka. Mám doma kupu šmejdských mikrofonů, pak Q2U co je aspon bez šumu a chtěl bych si přikoupit GA FC1 MkII. 2x Xlr právě kdybych chtěl stereo... Toť vše. Nechci platit za X fukcí, které stejně nevyužiju... :/ V ČR tak do 5 tisíc. Stjně to beru z USA, kde je to levnější třeba o 20-50%. Preferuju jak jsem psal, jednoduchost, funkčnost...
Jenže možná právě v tom je ten prolém. Ž e moc takových se neprodává, nebo o nich nevím...
mimochodem., Focusrite Scarlett 2i4 ja taky něaká nefunkční? Za 3200 bych ji sehnal novou...
Asi dost blbá otázka, fungujeto i v jiných programech nez od Steinberga? Nebo musim mit Cubase? Nebo je to proste jen hardware, kterej funguje na vsem?pavlii píše:V dané situaci bych koukal po již zmíněné Steinberg UR22.
P.
dobrá otázka v dnešnej dobe viazanosti ,Blop79 píše:Asi dost blbá otázka, fungujeto i v jiných programech nez od Steinberga? Nebo musim mit Cubase? Nebo je to proste jen hardware, kterej funguje na vsem?
lepší je analog ,..pásek ..Blop79 píše: Přád by mě zajímalo, jak je to s tou kvalitou. Záleží na je lepší narvat 192 nebo stačí třeba 44,1 kHz? Co je lepší???
Když budu mít GA FC1 MKII záleží na mikrofonu, nebo převodníku kolik pustí?
Myslím, že již dávno pryč jsou doby funkční spjatosti HW se SW (i když určitě se výjimky najdou; trochu zjednodušuju, protože tohle stejně není takový případ). Takže ano, je to standardní zvukovka na SW nezávislá.Blop79 píše:Asi dost blbá otázka, fungujeto i v jiných programech nez od Steinberga? Nebo musim mit Cubase? Nebo je to proste jen hardware, kterej funguje na vsem?pavlii píše:V dané situaci bych koukal po již zmíněné Steinberg UR22.
P.
Přád by mě zajímalo, jak je to s tou kvalitou. Záleží na je lepší narvat 192 nebo stačí třeba 44,1 kHz? Co je lepší???
Když budu mít GA FC1 MKII záleží na mikrofonu, nebo převodníku kolik pustí?
jazzym píše:...lepší je analog ,..pásek ..
som mal hlavne v predstave taký vysokorýchlostný pásek .. ale hlavne nepretržitý analogovy signalpavlii píše:jazzym píše:...lepší je analog ,..pásek ..při vší úctě je přesně tohle věc názoru.
P.