Diky panove. To umisteni ma k idealu daleko, ale nic moc s tim delat nejde. Akustiku mam udelanou na stred mistnosti na velky hifi a s tim nic delat neplanuju. To okno je blby, ale mam tam kdyztak zavesy na zatahnuti. A ten stul jde celkem lehce vysunout asi tak jeste metr od zdi, kdyz budu potrebovat trochu lepsi zvuk pro nejaky kriticky poslouchani. Nejaka mezera tam je, ono to je z ty fotky blbe videt, uplne naplacnuty ke zdi to neni. No a i kdyby, tak tohle stejne budu resit vic az se dostanu k nejakymu mixovani, pripadne masteringu, coz jeste bude nejakou dobu trvat.
Ted hlavne hraju piano a snazim se navratit schopnosti z mladi. No a jsem az v soku, jak mi to jde, ze se musim pochlubit!
Tady je moje prvni "nahravka", schvalne kolik napocitate chyb:
https://on.soundcloud.com/euWca
Nahraval jsem v Cubase, VST Pianoteq 8, zadne upravy, uplne jednoduse. Na to ze je Pianoteq ciste jen synteza a modulace, zadny samply, tak podle me hooodne dobry. Ten zvuk me bavi vic nez vsechny samplovany piana, co jsem zkousel, coz je teda zatim jen to co je v Komplete a Cubase. Jsem zvedavej, jak si to povede ve srovnani s Dexibell SX8, az dorazi.