no jo, to je klasika taky - mám zvukovku (typ) - poraďte jakou koupit aby "to mělo lepší zvuk"
základ je zdroj zvuku a mikrofon - když to nenaprasíš do převodníku, tak nemusíš dávat desetitisíce za zvukovku, když začínáš.
Záleží na tom co chceš za zvuk - vintage kytaru nejlíp řeší mikrofon a v nouzi třeba kombo strčíš do šatní skříně, a nazdar - nemluvim vo metalu.
Nebo vobejdi aparát a mic a kup POD X3 Live nebo varianty - ten za tu cenu má slušný parametry. Ale je to prostě jen simulace - Na mě je to moc čistej -chybí tam ten lampo reprákovej bordel.
Jakou zvukovku?
Ta prvni odpoved byla jedina poradna, vem tu E-mu 0404 USB, ver mi. mam ji a jsem docela dost spokojenej. Vsechno ma svuj knoflik, drivery fungujou, pripojis to ke vsemu. Simulace aparatu a efekty, pak poresi soft, to ti bude zatim bohate stacit, pozdeji muzes vymejslet dalsi vylomeniny, kdyz budes mit chut... E-mu distribuuje Creative, takze to jede i pres PC kramy, tudiz je srazena cena na minimum. Tahle karta proste ma hodne dobrej pomer cena/vykon. Za ty prachy fakt solidni. A jestli nechces 2 vstupy, muzes od nich vzit i mladsiho bratricka tyhle karty, maj v nabidce jeste 2 mensi modely... To je muj nazor, hadat se s nikym nehodlam, tak cus
souhlasim, ze jde o kvalitativni krok dolu, ALE: Maya44 umi dokonce 192kHz/24bit, spatny preamp se pouzit nemusi (ma mimo to tusim 2 linkovy vstupy), ma navic sluchatkovy i vystup. kdyz jsem ji mel kdysi davno ja (resp. jejiho predchudce, jeste audiotrak maya44 MKII), tak jsem MIDI ani SPDIF nepotreboval, nevim, jak je na tom Lukmignon, ale proc treba platit za neco, co nevyuzijes? kazdopadne pro tyhle potreby se da dokoupit rozsirujici karta... za ty penize je to podle me kolem a kolem zlata karta.fova píše:Nooly: Maya je zvukove trochu krok dolu v porovnani s Julii.
Dale ma dost mizerny preamp na vstupu, nema SPDIF a MIDI a neumi 24 bitu/96kHz.