Cawte chcel by som radu.....ide oto mam zvukovku M-Audio FastTrack a Mixpult Behringer Xenyx802 chcel by som vediet ci sa to da prepojit v studiu medzi notebookom mixpultom a zvukovkou a ak ano tak ako....vdaka.....
http://www.proaudio.sk/audio-prevodniky ... sb---1567/
http://www.proaudio.sk/mixpulty/analogo ... 802---242/
Jakou zvukovou kartu pro zacatek?
Re: [zacatecnik] Jakou zvukovou kartu pro zacatek?
v akom studiu? otazka je nejednoznacna, pytas sa ako prepojit tieto tri veci co mas, medzi sebou, alebo este s niecim dalsim? manualy si si precital? tam to urcite mas, behringer ma rozumne manualy. ak si ho stratil, da sa stiahnut z ich webu
ano ako mam prepojit tieto tri veci!!!mixpult zvukovku a notebook ci to vobec pojde ak mozes pozri si pisal som aku mam zvukovku a mixpult.....hlavne ide oto ci sa to vobec da prepojit!!!kexik píše:v akom studiu? otazka je nejednoznacna, pytas sa ako prepojit tieto tri veci co mas, medzi sebou, alebo este s niecim dalsim? manualy si si precital? tam to urcite mas, behringer ma rozumne manualy. ak si ho stratil, da sa stiahnut z ich webu
ok, imo najrozumnejsi variant:
1. main out so vstupom na zvukovke
2. ctrl room vystupy z mixu s monitormi
3. vystup zvukovky s tape/cd inputom na mixe a naroutovat ho na ctr room/phones a nie do main out (tlacitkami na mixe)
nevyhoda tohto setupu je ze nebudes mat samostatnu kontrolu phones a monitor hlasitosti, vyhoda je, ze budes mat moznost nahravat stereo, tj dva kanaly sucasne
ak hodlas nahravat len mono signal, napriklad len jeden mic, potom dava viac zmysel toto
1. prepojit jeden vstup na zvukovke s send vystupom mixu
2. vystupy zvukovky zapojit do tape/cd inputu a naroutovat ich na main out
vsetky FX cudliky v tomto usporiadani si vytoc na nulu, okrem kanalu, ktory hodlas nahravat, ten vytocis na maximum. tiez mas moznost pocuvat v sluchatkach len suchy nahravany signal, alebo aj s podkladmi, podla toho ci si naroutujes cd/tape (kde ti hra zvukovka) do sluchatok, alebo nie
3. vystup zvukovky s tape/cd inputom na mixe a naroutovat ho na ctr room/phones a nie do main out (tlacitkami na mixe)
nevyhoda tohto setupu je ze nebudes mat samostatnu kontrolu phones a monitor hlasitosti, vyhoda je, ze budes mat moznost nahravat stereo, tj dva kanaly sucasne
ak hodlas nahravat len mono signal, napriklad len jeden mic, potom dava viac zmysel toto
vsetky FX cudliky v tomto usporiadani si vytoc na nulu, okrem kanalu, ktory hodlas nahravat, ten vytocis na maximum. tiez mas moznost pocuvat v sluchatkach len suchy nahravany signal, alebo aj s podkladmi, podla toho ci si naroutujes cd/tape (kde ti hra zvukovka) do sluchatok, alebo nie
jasne capem.....ale mam na zvukovke iba jeden jackouvy stup....a to tiez je tam naznaceny ze to gitarovy vstup teda mam iba jedno in-ko............to nevadi ze tam nesu dve vstupy?........hodim to cez kabel zo stoho vstupu do mixu a malo by to ist?......ak som spravne pochopilkexik píše:ok, imo najrozumnejsi variant:
tie asusy vraj maju fasacky zvuk pri playbacku, ale pri nahravani je to skor priemer ala audiofilka... a cena je dost nechutna, aspon v europe
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)