Jaký studiový mikrofon na zpěv ?

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
MDudas

Re: Jaký studiový mikrofon na zpěv ?

Příspěvek od MDudas »

Je toto este Cestina alebo uz Google Translator? :shock:

Ln life

Příspěvek od Ln life »

Takovy komentář fakt nemusi byt...

Stan

Příspěvek od Stan »

@Mdudas: Hele kamo, Ln Life je evidentne cizinec a tak mej RESPEKT ze vubec pise v jinem nez rodnem jazyce a my tomu rozumime. Chtel by jsem videt tve prispevky na cizojazycnych forech.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Stane,
Ako si vedel, ze je cudzinec ? Ja som v tom ziaden znamy cudzi jazyk nenasiel. Praveze som mal uplne iny pocit, ale to tu nejdem rozoberat. Urcite to nebolo myslene zle, akurat ma to zaskocilo. A ja kdyby psat zla rec cizi, tak napsat - pardon, pre moja zla rec cizi, ja nebyt Cesky.

Takze oznovu - :wink:

Gutan Tag Herr Wunderlich. Wir sprechen auch Deutsch hier. Wenn es Ihnen helfen würde.
Hello Mr. Ln life. You can also ask your questions in English here, if you wish.

Stan

Příspěvek od Stan »

Opravdu inteligentni odpoved ktera te opravnuje k disrespektu ostatnich. :roll: NIkdy se neomlouvej za nedokonalost cizi reci protoze kdo ti bude chtit rozumet tak mu to bude jedno.

MDudas

Příspěvek od MDudas »

Stane, ty si to zobral z nejakej uplne spatnej strany. Mal to by iba jemny zart.

Zopakujem - ja kdyby psat zla rec cizi, tak napsat - pardon, pre moja zla rec cizi, ja nebyt Cesky. Takto to vidavam bezne aj na inych forach a v inych jazykoch a prijde mi to normalne...
A k tomu - polozit trivialnu otazku, ktoru zodpovie Google, prisernym lamanym jazykom, na cesko-slovenskom fore, k tomu nahravat hip-hop, a k tomu "citit, že s tim mohu pomoct lidem" ... a to vsetko za 5000Kc...

Keby som z toho mal pocit "normalnosti", rad pomozem. Ale toto je trosku usmevne. Mozno to citis inac, ale mne to je usmevne. :palec+:
Ja ludi respektujem VELMI (napr aj Teba), ale musia si to nejako zasluzit. A priori respektovat kazdeho az do morku kosti, mi pride skodlive. Nahrava to totiz exotom a znizuje hodnotu skutocnych ludi.
Howgh. Jdu spat.

(pardon ostatnym za ten off-topic, co sme tu vyprodukovali a prosim admina zmazat par prispevkov nazad)

Stan

Příspěvek od Stan »

Mdudas nic proti tobe nemam, ja taky nejsem zadny slunickar. Pokud navstevujes cizojazycna fora tak jsi si asi vsiml ze nikdo nikoho nekomentuje pro nedokonalost jazyka a pokud neni otazka formulovana dost srozumitelne tak se spis lidi zeptaji jestli otazce rozumeli spravne. To se samozrejme nevztahuje jen na jazyk ale i na to jak je otazka formulovana. Tim nechci rict ze nemohou existovat vyjimky ale ja osobne na komentare o nedokonalosti jazyka nenarazil. Nechci tady nijak moralizovat protoze taky nejsem dokonaly ale ten tvuj "jemny zert" se tak nejak nepovedl.

Pokud by to byl spam (jak se tu uz parkrat stalo) tak je tu admin aby url zablokoval a prispevek vymazal. Pomoc lidem se da prece mnoha zpusoby a pokud nekdo citi ze to muze provest pomoci hudby tak na tom nevidim nic spatneho nebo divneho. NIkdo nevi v jakem jazyce bude text a jakemu posluchaci to bude urceno. A to ze na to je limitovany budget ? Kazdy nejak zacinal. No nechame toho svuj nazor jsem vyjadril a uz se k tomu nebudu vracet.

Odpovědět