Kovový popfilter

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Blop79

Re: Kovový popfilter

Příspěvek od Blop79 »

Chcete mě na*rat??? :evil: Ten diy pop je pro mě fatální urážka. Já ho mám v černém dřevě a ta výplň je mimochodem taky černá, zasřižená, bohužel po dvou letech se začíná trhat... Ale jo, kouknu na to Smpro.... :)

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Jinak. Toto téma bych už uzavřel, známého jsem kontaktoval, ale z USA se vrací až za 1/2 roku :( takže až mi přiveze GAP FC1 a zvukovku, tak pak se teprvu budu zaobírat tímto, koupím asi na doporučení pytkina... :)

Dík za odpovědi... :mrgreen: :idea:

jazzym

Příspěvek od jazzym »

Blop79: kludne si to vyrob a ušetrene peniaze radšej prihod na kvalitny kabel ,lebo s nejakou pidišnurkou ten rozdiel popfiltrov nebudeš počuť :roll:

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

to je hlupost .. vliv popfiltru je zasadny , kdzezto kabel nerozoznas , ci stal 1000 EUR , alebo 10 ..

ale samozrfejme pop filter sa da vyrobit .. len podla mna stoji tak malo , ze mi to pride absolutne zbytocne .. Ale ak je niekto sikovny a ma na to material a nastroje , tak v tom nevidim problem ..

jazzym

Příspěvek od jazzym »

Pytkin píše:to je hlupost .. vliv popfiltru je zasadny , kdzezto kabel nerozoznas , ci stal 1000 EUR , alebo 10 ..
:oops: cela moja hudobna filozofia je v ťahu..
budem musieť zopakovať test ked moj 7 eurovy sundking kabel mal sice makší zvuk ale menej detailov ako 12 eurovy bespeco s 0,1 ohm menšim odporom.
asi moj mikrofon neni nachylny na plozýva , lebo zatial som nezaznamenal potrebu popfiltra .. no nejsom spevak ani rapper .. :roll:

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Nové téma.. Zajímavé. Jak je to teda s tím kabele? Má cenu koupit jinej, nebu mezi tím není rozdíl?

Fillippos

Příspěvek od Fillippos »

Rozdíl tak maximálně změříš, popfilter, ale především pořešená akustika rozhodně zapracují líp. Nicméně pořiď si kabel s dobrými konektory. (Neutrik, Amphenol) Na Midi.cz kdosi prodává za celkem rozumnou cenu Klotz kabely s konektory Neutrik. Je to naprostý světový standart v profi audiu. Ale to už je opět offtopic a to téma už tady někde je..

jazzym

Příspěvek od jazzym »

ja som sa az teraz dozvedel na čo vlastne je ten popfilter 8) ono to je vlastne len vzduchový rozprašovač ..myslel som že to nejak zvukovo meni rezonanciu "šušlavých" ale tento chlapec ma vyviedol z omylu. :D
okolo muziky je dosť iných veci ktore sa nedaju lahko vyrobiť , tak si myslim že ked sa kupuje lacny gear neni treba zbytočne rozhadzovať , lebo potom si budeš buchať hlavu že si napriklad nekupil o 30 eur lepšiu zvukovku..,
ja som si napriklad vyrobil odpruženy držiak , a na letmy pohlad nerozoznaš že nebol kupeny :roll:

ale ten kabel ked potrebuješ len jeden , tak 15-30eur by sa dalo investovať to si myslim že sa oplatí.určite nie menej ako 15

jazzym

Příspěvek od jazzym »

jackies píše:jazzym :
tady máš taky inspiraci na dyi popfiltr :wink: :
http://www.gastromex.cz/cz-detail-28608 ... nerez.html
wau .., take sitko tusim mam doma :wink: dnes budem testovať aj nejake ponošky vytiahnem :lol:

jackies

Příspěvek od jackies »

Vyrobeno z prvotřídní nerezavějící
oceli. Dobře ochraní sporák a jeho
okolí proti znečištění při prudkém
smažení, rovněž jej lze použít jako
cedící síto, jako podložka pod
horké pánve či hrnce nebo jako profesionální pop filter
pro nahrávací studia
.
Opatřeno
praktickým háčkem na zavěšení, vhodné
pro všechny pánve.

:)

jazzym

Příspěvek od jazzym »

ked už si vymiename tie recepty tak pridam pohlad z dola , keby chcel niekto okopirovať moj system super holderu v1.3 8)

marylin

Příspěvek od marylin »

Jazzym: Už sis to patentoval? Mohl bys dělat vážnou konkurenci čínským ebaysellerům :-)

Mám tento kovový popfiltr a občas se přes něj náraz vzduchu dostane až na mikrofon...
http://www.kreatek.cz/se-electronics/pop-screen.html

jazzym

Příspěvek od jazzym »

marylin píše:Jazzym: Už sis to patentoval? Mohl bys dělat vážnou konkurenci čínským ebaysellerům :-)
8) premýšlal som o velkovýrobe za male prachy , ale lepšie bude za to pýtať velke, proste custom imidžovka...Holder by Dr. jazzym :oops:
som proste chcel porovnať mikrofony a bez odpruženia dosť dunel , asi ten lacny mikrofon nema ani odpruženu mikrofonnu vložku , tak som narychlo niečo vymyslel. už ma napadlo aj lepšie riešenie jak sa bežne vyraba . Tento mikrofon je sekundarny , mam aj normalny origo pavuk s mikom :wink:

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Ještě co se týče toho kabelu, Neutrik dělá hafo druhů konektorů měli by jste něaký tip na něco kvalitního? To stejné s kabeláží dočetl jsem se že Gotham, sommer jsou dobrý, ale kterej vzít? Koupil bych to smaostatně, kamarád do tohoto dělá, ten by mi to dal dohromady...

Odpovědět