Kovový popfilter

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
jazzym

Re: Kovový popfilter

Příspěvek od jazzym »

nakupova-poradna/kvalitni-symetr-kabely ... ml#p339983 8)
edit presunute naspät:
Blop79 píše:Ještě co se týče toho kabelu, Neutrik dělá hafo druhů konektorů měli by jste něaký tip na něco kvalitního? To stejné s kabeláží dočetl jsem se že Gotham, sommer jsou dobrý, ale kterej vzít? Koupil bych to smaostatně, kamarád do tohoto dělá, ten by mi to dal dohromady...
nechcem ta moc odradovať ,.. od pajkovania , ale zakladny neutrik konektor stoji cca 4eur stredne dobry kabel za m 1,70eur , pri 3m kabli zaplatiš 13 eur.
to je taky standard quality, .. stači aby sa niečo pri pajkovani nepodarilo a bude teba prepajkovať ..už to nemusi byť celkom v poriadku .. samozrejme nehovorim o tunajších pájkovačoch tí su velmi zruční :wink:
no a keby ti ostalo 10 eur z vyroby popfiltra mohol by si kupit tento http://www.muziker.sk/klavesy/kable/hot ... es-PW-M-10
sorry že davam sovensku menu .
Naposledy upravil(a) jazzym dne 06 led 2014 23:09, celkem upraveno 2 x.

Blop79

Příspěvek od Blop79 »

Jo to už jsem četl, ale krom 3 odkazů, a potom 3 stránkách jestli je lepší si to udělat saám nebo koupit, jsem toho moc nezjistil....

Díval jsem se na toto http://www.muziker.cz/studio-podium/snu ... es-PW-M-05

Uvažuji kterou verzi... Jestli 1,5 nebo 3m :|

A teď je něco lepšího? (pročítal jsem předchozí diskuzi) Do 1 000,-? Nebo je toto ta kvalita?

jazzym

Příspěvek od jazzym »

blop , ja som ti ten link sem dal aby si pokračoval tam , tam som ťa aj na konci citoval odtialto. či si prečítaš , tému celu je mi jedno :D
edit :uz som to dal sem naspäť , nech si v tom spravia poriadok moderatori.

vačšinou sa považuje 3m za málo ,..keby si chcel stojan može byť 1,5m už problem , aj ked maš zvukovku hned pri sebe.
podla mojho skromneho nazoru už lepší ako ten planet waves netreba..

Odpovědět