Kvalitná zvukovka ku pc aj notebooku do 550eur
Re: Kvalitná zvukovka ku pc aj notebooku do 550eur
mimochodom Babyface ma aj dva normalne symetricke vystupy takze nemas problem prepojit so sluchadlovym predzosikom, inak je dalsia moznost Focusrite Forte...
mando:
môj sluchatkač má len rca vstupy...
Pytkin:
ja to asi vezmem z Thomana, lebo tam je zaruka 3 roky, tak už tých 50eur doplatím. Nechcem na tom šetriť. A keďže monitory budem kupovat až o pol roka počkám ešte aj z tým SPL aspoň do Januára. Možno po novom roku klesne trochu cena aj na Thomanovi. Ale vďaka za pomoc.
môj sluchatkač má len rca vstupy...
Pytkin:
ja to asi vezmem z Thomana, lebo tam je zaruka 3 roky, tak už tých 50eur doplatím. Nechcem na tom šetriť. A keďže monitory budem kupovat až o pol roka počkám ešte aj z tým SPL aspoň do Januára. Možno po novom roku klesne trochu cena aj na Thomanovi. Ale vďaka za pomoc.
A to je takovej problem si udelat kabel s cinchema..? 

tak vzhľadom k tomu, že nemám ani pajkovačku, ani skúsenosti z pájkovaním to problém je. Pochybujem, že by som to sám tak spravil ako sú spravené profi káble. Ja už mám kábel 2xRCA > 2xRCA aj 2xRCA > 3,5 mm jack (kvalitný tienený z pozlátenými konektormi). Kupovať tú zvukovku chcem nielen kôli konektivite, ale hlavne kôli lepšej kvalite zvuku a z takými pokusmi z káblami by som zrejme docielil presný opak.