MacMini + Logic Pro X

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Uživatelský avatar
Bedo
Příspěvky: 104
Registrován: 10 črc 2011 21:14

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Bedo » 05 úno 2015 08:25

Ale ta ramka by sa asi zišla 8GB vsak?

Uživatelský avatar
tomy45
Příspěvky: 2400
Registrován: 15 říj 2008 06:43

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od tomy45 » 05 úno 2015 08:37

Rozhodne ano.

Uživatelský avatar
dendy
Příspěvky: 12766
Registrován: 12 črc 2002 11:16
Vybavení

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od dendy » 05 úno 2015 08:44

jj.. ale tak ramku si upgradnes aj sam za par supov kupis dva 4GB moduly (alebo rovno dva 8GB) a mas vybavene ..

Uživatelský avatar
Bedo
Příspěvky: 104
Registrován: 10 črc 2011 21:14

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Bedo » 05 úno 2015 08:48

Ale tieto nove Late 2014 už clovek neupgradne sam mam taky pocit nie? tam su sa mi tak zda tie ramky na pevno

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1382
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od tony9 » 05 úno 2015 08:55

Také mám dojem, že na těch nových Mac Mini nejde nic upgradnout. Zkus si zavolat na Apple linku, nebo některému prodejci.
Já mám Mac Mini - 2012 čtyřjádro a jsem spokojený jede mně v tom LPX i FCPX. Je pravda, že v logicu jsem zatím nedělal projekt s moc stopama. Paměti mám 8GB, taky chci časem upgradnout na 16GB.

Uživatelský avatar
Bedo
Příspěvky: 104
Registrován: 10 črc 2011 21:14

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Bedo » 05 úno 2015 09:17

tak RAM nejde určite vymeniť podla vsetkeho len disk
https://www.ifixit.com/Teardown/Mac+Min ... down/30410

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Pytkin » 05 úno 2015 09:23

bedo : panat sa MAC MINI lahko da rozsirit hocikedy .. ak teda nieco nezmenili .. mal som v rukach len starsie modely .. pamat si rozsiris aj sam .. kupis ju v alze .. teraz som v praci v troch macbookoch menil disky na SSD a zdvojnasoboval ram ..

Uživatelský avatar
tony9
Příspěvky: 1382
Registrován: 04 zář 2003 23:51

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od tony9 » 05 úno 2015 09:51

Pytkine já myslím, že na těch nových paměť neupgradneš. Blbý je, že jsou jen s dvoujádrovýma procesorama. Aspoň na stránkách Apple.

http://store.apple.com/cz/buy-mac/mac-m ... tep=config

thovt
Příspěvky: 126
Registrován: 01 srp 2007 15:27

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od thovt » 05 úno 2015 09:57

Na podzim jsem to resil detailne a prave kvuli nemoznosti vymeny ram a pouze dvoujadra u novyho modelu jsem urychlene koupil predchozi model.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Pytkin » 05 úno 2015 10:24

jo je to mozne .. hovorim ze v rukach som mal len starsi model .. a co je problem ? uz nie su pristupne tie pamate ? alebo su na doske , ako na macbookoch ?

inak dvojjadro az tak nevadi .. tie nove procesory su stale vykonnejsie , aj ked sa nemeni frekvencia ..

Uživatelský avatar
Bedo
Příspěvky: 104
Registrován: 10 črc 2011 21:14

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Bedo » 05 úno 2015 10:45

hej su na doske prispajkovane a tiez som rozmyslal nad starsim modelom ale si davaju take ceny teraz na bazaroch ze to az pekne nie je

indierock
Příspěvky: 94
Registrován: 22 dub 2009 22:30

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od indierock » 09 bře 2015 21:39

Mam Mac Mini (late 2012) i7, 16GB RAM a v nom 2 HDD cez dual drive kit (ssd 250gb na system a povodny 5400ot 1TB). Po precitani tipu, aby som pri nahravani wavka ukladal na iny disk ako systemovy, uvazujem ci ma zmysel menit ten povodny a dokupit dalsi ssd. Zatial fungujem tak ze nahravam na systemovy ssd a starsie projekty potom podla miesta presuvam na 1TB.
Vdaka za radu.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2015 21:45

nahravaj kludne na ten HDD .. na audio je dostatocne rychly ..

indierock
Příspěvky: 94
Registrován: 22 dub 2009 22:30

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od indierock » 09 bře 2015 21:47

Takze aj nasledne pri mixe ak mam vela audio stop nebol pri citelny rozdiel pri loadovani/citani stop?

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21300
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: MacMini + Logic Pro X

Příspěvek od Pytkin » 09 bře 2015 21:54

kolko je vela stop ? ak mas 50-70 stop , tak to je v pohode .. ak mas 200 stop , to uz moze zacat byt problem ..

Odpovědět