Maly mix s viackanalovym PC interface

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Pytkin
Moderátor

Re: Maly mix s viackanalovym PC interface

Příspěvek od Pytkin »

A este jedna vec .. Este existuje X18 .. co je desktop verzia .. kto ma rad desktopy .. Kedysi to bolo tak, ze XR18 stala 700 eur , a X18 stala 500 eur .. a pritom je to uplne to iste (nejake konektory su rozdielne jack vs. cinch) .. Dnes uz stoja ale oba 385 EUR ..

https://www.thomann.de/cz/behringer_x18.htm

Obrázek

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

Pytkin píše:
14 bře 2019 01:27
Aha .. Ja som chuj .. Samozrejme standardny gate a compressor na stope maju sidechain :D

Screenshot 2019-03-14 at 01.26.44.png
nadhera :mrgreen: :mrgreen: :palec+: .. 2 kanaly nahravanie na kluc mi uplne staci..
nahodou ten XR12 nechces predat ? :)

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ne .. Uz je v racku pri video strizni .. Prave uvazujem , ze si kupim este jeden .. :)
Inak ale sak to stoji tolko , ze to sa neoplati kupovat v bazare ..

ReaktoplazmAR

Příspěvek od ReaktoplazmAR »

jj, cena je fakt prijemna.. uz len ked si odmyslim 2 kompresory ktore som mal v plane kupit cisto len kvoli sidechainu tak je zadarmo..

nixx

Příspěvek od nixx »

Je tahle X Air série v něčem lepší než X32? Mám objednaný X32 Rack, ale bude až za měsíc, tak by to šlo ještě změnit. Budu to mít hlavně na zvučení dětských kapel na letním kytarovým táboře. Asi nebudu nutně potřebovat tolik vstupů, tak by možná stačilo i něco z XR série. Když jsem ale viděl aktuální cenu X32, objednal jsem ten - přišlo mi, že má víc možností.

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nixx : X32 ma 8 efektov oproti 4, ma 16 zbernic oproti 6tim , rozsiritelnost .. AES50 .. atd .. Je to vo vsetkych smeroch "vacsie" .. Ak je pre teba cena X32rack ok , tak chod do toho .. Dalsia vyhoda je , ze ked zlyha siet/wifi , tak to vies ovladat aj priamo na X32rack na tom displai .. s Xair si v prdeli :)

nixx

Příspěvek od nixx »

Pytkin: díky moc za odpověď! Tohle jsem si tak nějak myslel, ale říkal jsem si, že X32 je už přece jenom dost stará a vývoj mohl poskočit dopředu (minimálně výkon hardware...). Tak zbývá jen doufat, že ji nepotopí sám Behringer (např. ukončením vývoje iOS/macOS/Win aplikací).

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

nixx : na ovladanie X32 aj Xair je najlepsia aplikacia tretej strany ktora sa vola MIXING STATION .. To proste musi mat kazdy , kto chce ovladat tieto mixpulty na tablete ..

nixx

Příspěvek od nixx »

už jsem na ni v App Store narazil a říkal jsem si, jestli bude lepší než oficiální appka... Díky za tip!

Odpovědět