MIDI Keyboard alebo Workstation
Re: MIDI Keyboard alebo Workstation
MOX ma usb zabudovane .. FW nepotrebujes ..
pozri toto video
pozri toto video
-
pokial rozumiem spravne, tak su MIDI so zvukmi s MOX v cubase, a daju sa editovat ako MIDI
mozes robit vsetko , co si mohol robit v motife XS s Firewire kartou .. Dokonca asi toho mozes robit omnoho viac .. je tam audio aj midi cez to USB ..
-
tak v tom pripade je to velmi zaujimave 

-
Lenze ked MOX dokaze to co MOTIF XS s Firewire , preco je o 1500 eur lacnejsi ako MOTIF XF ? v com je zasadny rozdiel ?
Motif ma pozlatene konektory. 

nino : tebe je skoda radit .. fakt ..
-
Pytkin: iba ma to zaujimalo 
Ma niekto skusenost s MOX 6 aka je tam klaviatura ? predtym som hral na FSX na motife, ze ci je lepsia horsia alebo kupit drahsi MOX 8 s bh ?

Ma niekto skusenost s MOX 6 aka je tam klaviatura ? predtym som hral na FSX na motife, ze ci je lepsia horsia alebo kupit drahsi MOX 8 s bh ?
-
Cosi som pocital na internete, zistujem ze MOX 8 je velmi zaujimava volba, avsak mam strach, naozaj ma zabudovane USB a funguje tak ze:
- Prepojim MOX s monitormi L/R out a USB do pc , a pôjde MOX VST EDITOR ? tak ako MOTIF XS/XF s firewire kartou ?
ak mi toto niekto dokaze na 100% potvrdit tak nevaham a beriem ho.
Chcem sa podakovat hlavne Pytkinovi ze mal na mna nervy a poradil mi. Dakujem !
- Prepojim MOX s monitormi L/R out a USB do pc , a pôjde MOX VST EDITOR ? tak ako MOTIF XS/XF s firewire kartou ?
ak mi toto niekto dokaze na 100% potvrdit tak nevaham a beriem ho.
Chcem sa podakovat hlavne Pytkinovi ze mal na mna nervy a poradil mi. Dakujem !
klikni na záložku Funkce, dole to máš popsané http://cz.yamaha.com/cs/products/music- ... ries/mox8/
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
-
dakujem PELF, mox nemá aftertouch ? pokial spravne citam..
Synťáky řady MOX, stejně jako předchozí řada MO, aftertouch nemají. MOX6 má polovyváženou klaviaturu (typ FSX - stejně jako TYROS 2, TYROS 3 a TYROS 4, MOTIF XF6 a MOTIF XF7), ale bez aftertouch. MOX8 má standardní vyváženou mechaniku GHS (stejnou jako například DGX-640, P95, YDP-S31, YDP-141 a YDP-V240).
audio::video::postprodukce
Studio ATLAS
Studio ATLAS
-
MOX vie po USB audio iba 44,1kHz, mozes tahat len dva stereo kanaly (1 zvuky MOX, druhy MOX input klasicky stereo vstup alebo dva mono vstupy co ma nastroj vzadu), dalsia limitacia oproti XS/XF je, ze v multi mode ked hra 16 nastrojov, insert efekty sa priraduju pri MOX iba na 3 nastroje, ostatne treba routovat. XS/XF ma insert efekty na 8 nastrojov (insert efekty su rovnake ako v XS, teda rovnake typy, zvuk, 2 sloty).
ja zvycajne robim vo Voice mode, vyberiem nastroj (s vlastnymi system, insert efektami) a nahram audio stopu, nahram z neho audio a robim s dalsou stopou. Vyhodou je ze to v cubase jednoduchsie domixujem, nemusim hadzat efekty na vstup.
ja zvycajne robim vo Voice mode, vyberiem nastroj (s vlastnymi system, insert efektami) a nahram audio stopu, nahram z neho audio a robim s dalsou stopou. Vyhodou je ze to v cubase jednoduchsie domixujem, nemusim hadzat efekty na vstup.
-
dakujem vam za informacie 

no já když jsem poslouchal tu nahranou basu v tom demu na yamahu mox, tak mě zvuk moc nenadchnul....
tak jsem si akorát říkal, jaká je asi ta kvalita toho ad převodníku....
tak jsem si akorát říkal, jaká je asi ta kvalita toho ad převodníku....
BM15A, 1616m, k2500R, triton extreme88, oasys pci, BK-7m, 03R/W, DX7, QS+piano, balíky IK Multimedia a NI, SPL channel one