MIDI Keyboard alebo Workstation
-
MIDI Keyboard alebo Workstation
Ahojte,
chcem produkovat hudbu, predtym som robil na yamaha mm6,motif es,xs...lenze som dostaval rady a teraz neviem co urobit, nemam doma ziadny nastroj a chcem produkovat.
CO JE LEPSIE PODLA VAS ?
- Midi keyboard a nakupit si VSTcka na internete
-Workstation napr.Fantom,Kronos atd..
troska som z toho vybehol a neviem sa rozhodnut,vela ludi mi hovori "ak mas kvalitne sample a vst,nic viac netreba"...je to pravda ? co kupit ?
chcem produkovat hudbu, predtym som robil na yamaha mm6,motif es,xs...lenze som dostaval rady a teraz neviem co urobit, nemam doma ziadny nastroj a chcem produkovat.
CO JE LEPSIE PODLA VAS ?
- Midi keyboard a nakupit si VSTcka na internete
-Workstation napr.Fantom,Kronos atd..
troska som z toho vybehol a neviem sa rozhodnut,vela ludi mi hovori "ak mas kvalitne sample a vst,nic viac netreba"...je to pravda ? co kupit ?
Re: MIDI Keyboard alebo Workstation
kazdemu vyhovuje nieco ine .. najlepsie je obe naraz .. aj nastroj aj software ..
-
napr. ci sa oplati ist do KORG KRONOS alebo kupit napr. M Audio Oxygen 88 s hammer... a pokupit si vst a sample, chcem robit cez macbook v Logicu, alebo si kupit RACK s dobrym zvukom + MIDI klaves
kazdy ma rad iny druh prace a hodia sa mu ine nastroje .. neexistuje najlepsie riesenie ..
-
co by si odporucil ty ? vzhladom na to ze predtym som pouzival MOTIF XS s Firewire
no to zalezi od teba .. co chces robit .. jaku hudbu .. ci nahravas aj audio .. atd atd .. zvuky su dobre aj v motife , aj v kronose aj v pocitaci ..
pozri podme na to takto .. pred tym si mal motif XS s firewire .. preco si ho dal prec ? co ti na nom vadilo ? co bolo na nom super ??
odpovedz trosku rozsiahlejsie na tieto otazky a budeme ti vediet povedat , ktorym smerom by si mal ist ..
pozri podme na to takto .. pred tym si mal motif XS s firewire .. preco si ho dal prec ? co ti na nom vadilo ? co bolo na nom super ??
odpovedz trosku rozsiahlejsie na tieto otazky a budeme ti vediet povedat , ktorym smerom by si mal ist ..
-
predal z fin.dovodov a vyhovoval my system Firewire a prepojenie s Nuendom/Cubase a nahravanie audia a midi zaroven cez jeden FW kabel, zvuky vyhovujuce a dobre 

no keď ti to vyhovovalo a pominuli vreckové suchoty, tak si to zase kúp naspäť a pokračuj v tvorbe... Ak máš svoj hudobný vzor tak si vypátraj čo používa a kúp si to isté(podobné)... Ak ho nemáš a chceš experimentovať, tak sa nepýtaj a experimentuj...
Ja používam pol na pol hard/soft.
Ja používam pol na pol hard/soft.

-
lenze XS uz nezozeniem, preto chcem vediet ci nie je lepsi zvukovo KRONOS ako nova rada od yamahy XF
No ano, jeden z nich je určite lepší...
-
zaujimalo by ma co by ste mi odporucili ci kronos alebo motif xf
a mňa by zaujímalo či to myslíš vážne a naozaj ich mám vyskúšať namiesto teba... lebo ja nepotrebujem ani jeden z nich
Kup yamaha mox.. To ma zvuky z motif xs a stoji polovicu..
Podle mě je zatím vlajkovou lodí Kronos, akorát byl nasazen před rokem a obě firmy na něj ještě neodpověděly (pokud teda vím). Ale hlavně je to o vkusu.
-
ako citam do MOX sa neda kupit firewire karta