mix cca 50tis

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 bře 2009 13:29

Minarik kupoval d8b v tej dobe ked to vyslo a ak si dobre pamatam , tak to bolo ~600.000 .. neviem ci holy pult bez kariet nestal 450.000

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 18 bře 2009 13:31

kurva, tak to stoji za zvazenie...

Uživatelský avatar
syncro
Příspěvky: 1148
Registrován: 09 čer 2002 11:30

Příspěvek od syncro » 18 bře 2009 13:51

Pytkin: Díky moc, jen ta cena 8-( Ale chápu, za profi přístroj profi peníze... Ta režie je na fotce moc hezká, vypadá útulně.

Saša

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 bře 2009 14:30

syncro : jo jo .. cena je adekvatna .. ked pozeras obrazky studii , tak to maju skoro vsade .. jak pri mixazi , tak pri masteringu ..

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 bře 2009 17:38

toto mne inak pride zaujimava skrina:
http://www.thomann.de/gb/mackie_digital_x200.htm

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 bře 2009 17:56

kexik : to vraj nikdy poriadne nefungovalo .. kayko to chcel kupit a povedali mu ze tam maju daky kus , z kereho trcia dosky a podobne .. vraj to je cele daky krok nespravnym smerom ..

Uživatelský avatar
EXCOM
Příspěvky: 5627
Registrován: 10 črc 2005 10:43

Příspěvek od EXCOM » 18 bře 2009 17:58

asi mali malo klincov ked dosky trca... zle popriklincovane...

Uživatelský avatar
kexik
Příspěvky: 12152
Registrován: 08 bře 2004 13:43

Příspěvek od kexik » 18 bře 2009 18:02

mozno ako gottwald, ked sa ucil za truhlara, pribijali samorezkami
pytkin: ako ten kus u thomanna je cesta nikam, alebo cela architektura? lebo moznosti to ma uchvatne

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Příspěvek od Pytkin » 18 bře 2009 18:57

kexik : no cela architektura vraj je cesta nikam .. a ten kus u thomanna tam maju hadam 3 roky .. a nikto ho nechce kupit . preto sli s cenou uz tak dole .. a dakto to tam vide a ze z toho trcali plosaky .. proste to treba oblukom obist :)

Uživatelský avatar
MonkeyFighter
Příspěvky: 733
Registrován: 28 úno 2003 12:17

Příspěvek od MonkeyFighter » 18 bře 2009 20:03

ja este strilim yamahu 01v96...pro me to je v kategirii do 50k rozhodne vitez akorat sem se uz prestehoval do PC...ma to v zakladu 16analog in a 8 adatovejch a este o 16 adat to muzes rozsirit...celkem 40kanalu(32mono/stereo-jak si nastavis + 4stereo ktery sou nastaveny na navraty efektaku ale muzes je pouzit i jako klasickej vstupni kanal)fajn kompresor a 4pasmovej plne parametrickej eq na kazdej kanal
4fx jednotky, 8 busu 8 auxu,remote layer pro ovladani daw...

Jendabenda
Příspěvky: 44
Registrován: 01 říj 2008 22:07

Re: mix cca 50tis

Příspěvek od Jendabenda » 15 dub 2009 23:25

Co říkáte na tohle?
http://kytary.cz/tascam-fw-1884-audio-m ... 08:0:0:1:0

Se značkou Tescam nemám žádný zkušenosti. S těma 18in bych se asi spokojil. Fajn je, že bych k tomu nemusel dokupovat žadnou adatku. Ale od d8b je to asi daleko...
Zajímala by mě hlavně kvalita převodníků.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mix cca 50tis

Příspěvek od Pytkin » 15 dub 2009 23:30

to je TASCAM .. nemylit si to s TESCOm ! :)

Tascam je super znacka .. aj hento zariadenie je super .. len k tomu potrebujes daky adat/analog prevodnik .. ten tascam ma len 8 kanalov + adata + spdif .. cize ak by si chcel viac ako 8 analog , potrebujes prevodnik ..

jasne ze to je uplne inde ako d8b .. je to urcene na uplne ine veci .. iny pocet vstupov atd .. je to zvukovka + controler .. nie MIX !

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mix cca 50tis

Příspěvek od Pytkin » 16 dub 2009 00:06


Jendabenda
Příspěvky: 44
Registrován: 01 říj 2008 22:07

Re: mix cca 50tis

Příspěvek od Jendabenda » 16 dub 2009 09:23

Jj, to je ono. me by to takhle prave asi vyhovovalo. Proste jenom mic do tascam, z tascamu po FW/adat do cubase a pak uz jako kontroler soft. Navic kazdej kanal ma insert, takze planuju jeste art pro vla2. Jenom nevim, se k tomu da dokoupit rozsireni o 8 faderu http://www.instrumentpro.com/P-TASFE8

Znamená to, že se v něm nedá stránkovat? Jakože ovladam 1-8fader, klik ovladam 9-16 atd.
V podstatě mi ten rozdil v koncepci od d8b nepride nejak markantně rozdilnej, krom velikosti teda.

Uživatelský avatar
Pytkin
Moderátor
Příspěvky: 21299
Registrován: 23 kvě 2002 16:23

Re: mix cca 50tis

Příspěvek od Pytkin » 16 dub 2009 10:48

jendabenda : no jo .. tak to treba povedat hned , ze nepotrebujes mixpult .. zbytocne tu piseme romany ...

strankovat sa na FW1884 urcite da ..

Rozdiel medzi tymto tascamom a d8b je znacny .. d8b je mix pult .. nepotrebuje pocitac a funguje .. ten tascam bez pocitaca nespravi nic .. teda monitoring asi ano , ale nema EQ, KOmpresory , efekty ..

Odpovědět