Moj prvy "kompromisny" nakup - prosim poradte
Re: Moj prvy "kompromisny" nakup - prosim poradte
DT770 32 hraju celkovo lepsie ako 80, je to novy produkt a predpokladam ze su tam pouzite aj ine menice. zvuk je grain free - bez akehokolvek sumu. sice 32 hraju dobre aj zo slabsieho zdroja ale lepsi im velmi pomoze ta scarlett je k nim idealna, pocul som presne tuto kombinaciu.
co sa tyka kompatibility tak to sa vazne nemusis bat.
co sa tyka kompatibility tak to sa vazne nemusis bat.
STi dakujem
dost si ma potesil...kupil by som teda radsej tie DT770 32...este pockam co napisu dalsi a podla toho sa rozhodnem, ale teraz mam v tom nakupe urcite jasnejsie ako niekolko dni dozadu

Ja se k tomu nebudu vyjadrovat, tuhle verzi jsem neslysel, znam jen "klasicky" DT 770 Pro.
BTW musim rict, ze fraze "zvuk je bez jakehokoliv sumu" me velmi pobavila :]
BTW musim rict, ze fraze "zvuk je bez jakehokoliv sumu" me velmi pobavila :]
Nazory ostatnich jsou sice uzitecne a dostal jsi tu navrh na AKG ci Beyer ktere jsou kvalitou a cenou podobne ale ted uz je to jen na tobe. Co vic potrebujes vedet? Kazdemu vyhovuje neco jineho.
neviem, ako by si lepsie prelozil grain free?Kermitak píše:BTW musim rict, ze fraze "zvuk je bez jakehokoliv sumu" me velmi pobavila :]
Nepocut ziadny sum zdroja v pozadi ani ked su vybudene na max, su totalne ticho.
ale ved sluchatka nemozu sami o sebe sumiet .. sumiet moze zdroj alebo zosilovac .. nie sluchatka ..
no ale to neukazuje kvalitu sluchatok , ale kvalitu zdroja a sluchatkoveho zosika .. na tej aparature ziadne sluchatka nebudu sumiet !
Grain je dle me zkresleni ktere je zpusobeno driverem pri jeho maximalnim zatizeni. Alespon tak to chapu ja. 

takze nie sum , ale skreslenie .. to je potom ina vec