chtěl bych si koupit nějaká kvalitnější studiová sluchátka. Nyní mám FOSTEXy T-5. Ne že bych s nimi nebyl spokojený, ale chtěl bych něco o krapet lepšího

Ano, studiová sluchátka jsou analytická.. Ale pokud jde o tenhle "pocit" , tak ten jsem měl víc z Beyerů oproti AKG. (jinak basové spektrum mi skutečně příjde více zdůrazněné u Beyerů, ale ne o tolik. Vyrábějí se dokonce modely, které mají schválně ještě více zdůrazněné basy) Obojí je dobrá volba a člověk tady podle mě neudělá chybu. Ano, Audio Technika nejsou špatné sluchátka. Myslím, že prioritní je prvotní poslech - prostě mi zvuk sedí nebo nesedí. Já byl v práci zvyklý 2 roky poslouchat na Beyer DT 770, pak přišli kuci z rádia a měli s sebou AKG 240, tak jsem okoštoval a padla mi huba. Uplně jiný svět, ale ne kvalitou , ale pocitem. Velice prostorový dojem. Stejně tak Senn HD25, když jsem je slyšel, byl jsem notně pohoršen, tolik basů?? Proč to ti lidi vyrábějí, jsou hlušíBrooklyn / juanita juarez píše:myslim, ze to tak je... k701/702 jsou skvele analyticky sluchatka; kdyz hraje sinus, nezazni tam zadna oktava nad, co by vyplnovala zvuk. ale to mi prave prijde, ze na elektroniku muze byt na skodu. taky jsou hodne odhalujici ohledne zkresleni, trochu tlaci cloveka delat veci mozna cistsi, nez je zahodno. je to z myho pohledu argument cistota (k701/2) vs cistota+vibe (beyer).matucha píše:No me pride, ze AKG maj jako jedny z mala normalni (rovny?) basy. No ne kazdymu to asi vyhovuje.... ja sem si hodne zvyk na K270. Zatim vsechny sennheisery mi prisly jak se zapnutym megabasem a daleko mensim detailem/prirozenosti celkove. Beyery ani auditechniky ani grado jsem nicmene neslysel.