Patchbay - poraďte s koupí
Re: Patchbay - poraďte s koupí
Kermitak : sak cely cas o tom hovorim .. lacny patchbay kurvil zvuk .. normalne v nom chrastilo .. poklepal si po nom a prestal .. hral ok 10 minut .. a zrazu sam od seba zase zacal chrastit .. ide ta jebnut .. hlavne ked musis povedat majklovi dzeksonovi , ze musi zaspievat bidet znova .. lebo nam tam cosi chrastilo ..
OK, meli jste nejakej extra klumpr, kterej vypadaval. Nicmene Behringer ani Neutrik podle me takovy klumpry nejsou, jsou postaveny jako tank (aspon ty co jsem videl). Takze muj nazor je ten ze i laciny patchbaye jsou v pohode, kdyz je neprepojujes stokrat za den.
BTW k tomu Jacksonovi - kdyz budu nahravat na C12ku do nejakyho Neva, asi nebudu resit patchbay za 5k.
BTW k tomu Jacksonovi - kdyz budu nahravat na C12ku do nejakyho Neva, asi nebudu resit patchbay za 5k.
no ved kazdy si je sam strojcom svojho stastia .. ja som len napisal svoj nazor , ze by som do lacneho patchbaya uz nesiel .. radsej pouzivam mix , kde je vsetko napevno nadratovane ..
Ja ho mam. Ma jednu nevyhodu, ze vystupy jsou prilis blizko u sebe, tudiz tlustsi jacky se nevejdou.Fillippos píše:Máte někdo zkušenosti s DBX PB48 ?
Pak mam jeste Neutrika, ten je v tomhle smeru v pohode a doporucil bych ho jako za ty penize slusne reseni.
....ale DBX je vic solid, jacky do nej zajedou jako do masla, takovy VW. Neutrik je spis Dacia Logan.
Naposledy upravil(a) Návštěvník dne 05 říj 2012 13:07, celkem upraveno 1 x.
ok .. chyba nadhlad .. dame to viac na podlahu :Kermitak píše:BTW k tomu Jacksonovi - kdyz budu nahravat na C12ku do nejakyho Neva, asi nebudu resit patchbay za 5k.
hlavne ked musis povedat korovi ulehlovi , ze musi zaspievat vendrfex znova .. lebo nam tam cosi chrastilo ..
Nevim kdo to je, tudiz mu to to klidne reknu
BTW ty mi Pytkine rikej neco o nadhledu ;]

BTW ty mi Pytkine rikej neco o nadhledu ;]
Máme ho v práci a kolega si na něj už pár let nestěžuje, pravda ale je, že využívá pouze omezený počet vstupů a výstupů. Můžu jen potvrdit co jsi napsal. Zajímalo mně jen, jestli s ním má někdo problémy. Do budoucna nad nima uvažuju.pete ness píše:Ja ho mam. Ma jednu nevyhodu, ze vystupy jsou prilis blizko u sebe, tudiz tlustsi jacky se nevejdou.Fillippos píše:Máte někdo zkušenosti s DBX PB48 ?
Pak mam jeste Neutrika, ten je v tomhle smeru v pohode a doporucil bych ho jako za ty penize slusne reseni.
....ale DBX je vic solid, jacky do nej zajedou jako do masla, takovy VW. Neutrik je spis Dacia Logan.
Mam asi deset let TRS Neutriky a nemam s nima problem. Koupil jsem tenkrat vyhodne tri, dva mam zapojeny a treti na dily... kdyby zacal kanal chrastit, tak to rozeberu ,vypojim, zahodim a nahradim novym kanalem. Do dneska jsem to nemusel udelat. Pozdeji jsem koupil vyhodne dalsi dva novejsiho typu, ale ty uz jsou trochu horsi, tak jsem je dal jako bonus pri prodeji krabic, ale sluzbu museji udelat stejnou.
Ahoj, mám Neutrik NYS-SPP-L a včera jsem si při nahrávání jednoho sterea všiml, že mám v jednom kanálu znatelně silnější signál než v druhém a celý stereo působí tak nějak divně, když jsem obešel patchbay a nastrkal kabely přímo do převodníku, bylo po problému. V kabelech problém není ty jsem zkoušel prohodit. Bohužel když jsem testoval takhle i další kanály patchbaye zjistil jsem to i u několika dalších. To bych blil, patchbay potřebuju, ale tenhle je asi evidentně na vyhození a znova to samý riskovat u dalšího nechci. Tak že by DBX? Je to kvalitativně opravdu jiná třída?
-
- Profesionál
Jediný dlouhodobě funkční patche co jsem se setkal jsou bantam. Jackový prostě zloběj.
Freelance film scoring engineer, producer, senior sound engineer & editor, Wwise apprentice
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
vitekkral.com | IMDb | ALLMUSIC
mam rovnake skusenosti .. bantamy sme mali asi 10U a fungovali jak oci .. s jackami mam presne tie skusenosti ako skeld ..

Ale este by mohli fungovat tie podivne patchbaye , co ma ecson ..
http://www.ghielmetti.ch/index.php?nav=19,33,59,65

Ale este by mohli fungovat tie podivne patchbaye , co ma ecson ..
http://www.ghielmetti.ch/index.php?nav=19,33,59,65

Ty jo jsou to ale palby za takovej patchbay, jenom nechápu v čem jsou ty bantamy o tolik lepší, furt to vychází z konstrukce jacku, jedinej rozdíl vidím zatím jen v tý bambuli u špičky konektoru.
Ten Neutrik patchbay byl noveho nebo stareho typu? Novy ma konektory na zaroven s celnim panelem a ze stareho asi 1cm vycnivaji.
novy

stary

novy

stary

Je to ten starší typ s vyčnívajícími konektory.