Roland jp 8000 nebo novation x-station?
Roland jp 8000 nebo novation x-station?
Shanim druhy nastroj k motifu ES na doplneni zvuku na tanecni muziku...
poradite mi, co se hodi vic? JP 8000 nebo x-station?
Ja bych ti poradil spis toho rolanda taky do nej chci jit,mozna ti staci i v-station misto toho x-stationu..Hodne lidi rika ze je to hodne podobny to Vcko s tim Xkem,ale hardware je hardware.
Fakt bych bral toho jp8000,pac je to casem proverej nastroj,jak sem rekl taky do nej pujdu,nebo zacni jeste uvazovat o supernove,ty bych dal zase ja prednost,taky sem tak ucinil supernova+jp 8000.to je moje reseni.
Fakt bych bral toho jp8000,pac je to casem proverej nastroj,jak sem rekl taky do nej pujdu,nebo zacni jeste uvazovat o supernove,ty bych dal zase ja prednost,taky sem tak ucinil supernova+jp 8000.to je moje reseni.
....:::: DJ Dave ::::....
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: Roland jp 8000 nebo novation x-station?
Jen muj nazor - ale nerad bych ti menil zamery, tva volba JP8000 nebo X-Stion neni zrovna stastna. Oba jsou to dost podprumerny syntaky.uphone píše:Shanim druhy nastroj k motifu ES na doplneni zvuku na tanecni muziku...
Proc chces zrovna tydle dva syntaky?
Jestli muzu doporucit tak jsou mezi DSP synthy dve nekompromisni moznosti:
1. ACCESS - Virus B, Virus C, Virus TI
2. CLAVIA - NORD 2, NORD 3
..popripade Waldorf MICROWAVE XT, XKT. Ne ale Waldorf Q ten neni dobrej.
.
Sorac na to sem uplne zapomel Acces Virus to je super synth na tanecni muziku jako napr Trance a takovydle,Nebo pak jak rika EW Jeste ten nord od clavia,to je taky narez,taky bejvalej Waldorf,ale ja nevim no,proste ja mam nejakej hezkejch vztach k ty jp8000,me se celkem libi uz taky neni nejnovejsi.Ale tenkrat si me zamiloval.
Tezky rozhodovani co?Vlitni na sajty vyrobcu a tam poslechni v klidku demace a co ti bude vyhovovat tak si vyber
Ja vim lechce se keca a teztejc se utracej money a kupuje.
Tezky rozhodovani co?Vlitni na sajty vyrobcu a tam poslechni v klidku demace a co ti bude vyhovovat tak si vyber

Ja vim lechce se keca a teztejc se utracej money a kupuje.
....:::: DJ Dave ::::....
ECSON WALDES: proc JP8000 není dobrá volba???? je urcite lepsi nez ten novation, jasne ze acesss a clavia jsou ty nejlepsi z tech pristupnych syntáku, ale kdyz srovnás tu cenu, tak misto viruse bys mohl mit roland, novation a i podle me zajimavy waldorfq dohromady...
ale kdybych mel hodne many, tak bych skusil tu novou Claviu, co ma v sobe varhany, leada a eletra
ten virus TI uz funguje jak má?
UPHONE: v pripade JP8000 je pry lepsi z jistych duvodu (polyfonie a tak) koupit si radsi 8080 rack model
nebo z tech levnejsich je dobrej taky korgMS2000b, neni to zadny virus, ale na tanecni veci a tak se dá, mam ho zatim mesic, a nemam ho duvod menit, kdyz uz nic tak je to super midikontroler:)
ale kdybych mel hodne many, tak bych skusil tu novou Claviu, co ma v sobe varhany, leada a eletra
ten virus TI uz funguje jak má?
UPHONE: v pripade JP8000 je pry lepsi z jistych duvodu (polyfonie a tak) koupit si radsi 8080 rack model
nebo z tech levnejsich je dobrej taky korgMS2000b, neni to zadny virus, ale na tanecni veci a tak se dá, mam ho zatim mesic, a nemam ho duvod menit, kdyz uz nic tak je to super midikontroler:)

*** JP8000 - šel bych do něčeho mladšího ... no a na dnešní dobu 8 mička polyfonie?

Escon -
Má otázka zní ..... : kolik stál v roce 1996 podprůměrný synth JP8000? Myslím,že v té době to byl zajímavej krok ..../reference hodně známých producentů mlu. za vše ... /respect/ howk/2/Jen muj nazor - ale nerad bych ti menil zamery, tva volba JP8000 nebo X-Stion neni zrovna stastna. Oba jsou to dost podprumerny syntaky.
- ECSON WALDES
- Profesionál
Re: Roland jp 8000 nebo novation x-station?
Plne souhlasim.. ECSON ma pravdu. Ja mam 8tisicovku kterou jsem poridil pred 5ti lety.. Ted uz ji vubec ani nezapinam.. Blee.
Acess virus A...atd je lepsi volba..
Acess virus A...atd je lepsi volba..
-
To je sice pekne ale proste to nehrajezajíc zvědavec píše:Nevím jaké má JP8000 klávesy, ale X-Station je má vynikající a navíc má aftertouch. Naproti tomu se mi líbí že JP8000 je dvojnásobně multitimbrální což X-Station neni.
to Ecson: máš osobní zkušenosti s X-Station ?

Kdyz Novation tak jedine Supernovu II. X-Station je Fuj.
Myslím si ze na JP8000 se dají nakroutit jeste dobry zvuky ---viz -http://www.vengeance-sound.de/eng/indexFLASH.html ---