http://www.doucha.sk/recenzie/test-grad ... o-detailov
http://www.doucha.sk/recenzie/test-beat ... -revolucia
Nahuleny 15-rocny mladik ma stranku a tvari sa, ze je odborny server...

jazzym píše:najlacnejší multiefekt u muzikeru je digitech RP 55 a hned za nim Zoom G1n (u thomana je za 39eur)
http://www.muziker.sk/gitary/gitarove-e ... tech-RP-55
http://www.thomann.de/cz/zoom_g1.htm
oba tieto efekty maju vystup usposobeny aj pre sluchadla
Zoom G1xn mám ,.. čo je verzia s pedalikom ,..neni to bohvie čo zvukovo ale zabavit sa stym da, ..
da sa na nom všetko vypnuť a použit iba repro simulaciu a popripade reverby a delay , ..určite to dokaže aj digitech rp55
takže s tvojim výstupom na kombe Direct out budeš mať zvuk z komba poslany do multiefektu aj so speaker simulaciou aj s reverbami a na sluchatka![]()
a možeš ho napriklad zapojit do aux na kombe a použivať s kombovým reprakom.(neviem vlasne či maš transtube 258 fx alebo rage verziu)
za nejakych 38-39 eur neni špatne nie?![]()
Ked možeš kup radšej lepši multiefekt aspon G2ntrebars na inzerat.
http://www.muziker.sk/gitary/gitarove-e ... zoom-G2-NU
za 50€ vela muziky nepocujes. ale zase na ucel, co sa pytas je to absolutne jedno. ten zvuk bude nahovno. uz samo to kombo neni ziaden zazrak a zvuk zo sluchatkoveho vystupu bude zvuku komba podobny len velmi vzdialene, bezohladu na to, ci das za sluchatka 5 alebo 500€.iba píše:Zdravým,
kôli tomu že väčšinou nie som doma sám a ticho hrať nie je ono, rozmýšlal som nad kúpou slúchadiel
vedely by ste my odporúčiť nejaké otvorené, pohodlné... a hlavne po zvukovej stránke dostačujúcé(na rock, metal, punk...) k el. gitare (efekty nemám, takže zatial pichnutú do komba) za 2cifernú sumu v €, najlepšie do 50e -viem chcem vela
ináč .....štastné a veselé.......
netušim na co narážíš, nebo jestli si četl celou diskuzi. Byla to reakce na konstrukci. Ty znáš oboje sluchátka?Jak jsi přišel na to, že Superlux HD-660 jsou Beayery DT770?
nechápem čo je na tom divné že poviem na čo a kde ich chcem použiť...no ale ja som amatér...rastis píše: ono uz ked napises "sluchatke k elektrickej gitare", tak je to dost divne spojenie, pretoze sluchatka byvaju vselijake, dobre, zle, lacne, atd... ale aby sa rozdelovali podla toho, ze k akemu nastroju ich chces, tak to som este nepocul..
dobre, pozrem si aj 660,komasix píše:[
Já bych s odstupem šel víc do 660 - který mam pujčený. Ty otevřený mi nepřijdou nějak prokreslenější a navíc sou trochu moc na basech. Může bejt i tim že svoje 330 jsem hodně hulil s klikem s bicíma.
OK seru na to...
K77 jsem měl a nedá se to srovnat.
Tu slovenskou recenzi znam a taky sem jí postoval, našel sem jí když sem hledal kolik stojí v SK. Každej kterýho to trochu zajímá si najde normální recenze - google.com
jasne že možešiba píše: ešte jednu otázku by som mal, kôli čomu si písal že z komba dám efekt, potom slúchadlá? nestačí rovno git. do efektu a doň slúchadlá??? a zvuk doladiť v na efekte
vidím že si velký mylovník Sennheiser-iek a máš pravdu, vedia vyrábať fakt skvelé slúchadlá, ešte uvidím čo si kúpim, ale o tích spomýnaných superluxoch som čítal takmer len chvály, asi ich vyskúšamjazzym píše: sluchatka na gitaru by mali mať hlavne pekne prekreslne stredy pravdivé a povedzme makké , nech to trošku viac pripomina lampový zvuk. Myslim že Sennheiser je obecne v tomto majster ako vyrobca.
a napriklad radšej ako Superluxy za 3x eur by som kupil Sennheiser HD205 za 48eur.
Trochu mi to pripomina tie čínske kopie beats by DREzda sa mi že je to OEM výroba a tie sluchatka sa objavia aj u inych vyrobcov než superlux
Ked sme u tých testov , tak čo som prednedavnom romzyšlal o nahrade za koss porta pro .. dostal som ponuku na px100 ale je už v predaji px100 II
Tento test ma presvedčil že si ich mam kupithttp://www.digilidi.cz/duel-sluchatek-s ... sus-v-jays
pre lenivych dam verdikt sem : "Fatální chyba! Sennheiser PX100 II se skoro nedají poslouchat, jejich projev je naprosto strašný."
mimochodom som si ich skušal v obchode, niekto im sice udrbal naušniky ... hrali dosť ostro ... detailne stredy ....myslim že neni OT ked som ich sem dal poslužia rovnako dobre doma na gitaru ako vonku počuvať svoje nahravky
moja chyba, nenapísal som na rovinu že teraz som na tom ako..komasix píše:no rastis má trochu pravdu v tom že to zní zvláštně.
Ber to tak že tobě jde v podstatě o monitoring el. kytary, spíš přemejšlej jestli je budeš používat ještě na něco jinýho. Jestli plánuješ so budoucna něco nahrávat a pod.
Já si obecně myslim, že ti sluchátka budou stačit v podstatě jakýkoliv. jen mi přijde škoda vyhodit 1.000 czk z okna.
Řešení sluchátkovýho předzesilovače je věc jiná. myslim že stejně skončíš u nějakýho obyč mulťáku (já měl nějakej korg za 500,- a dalo se to) a na zkoušení/cvičení ti to bude stačit.
gitarovy reprak je povazovany za suciatsku, ktora sa zasadne podpisuje na vyslednom zvuku. preto sa v gitarovych kombach alebo boxoch pouzivaju specialne repraky na to urcene. ak ten reprak obides napriklad tym, ze tam vrazis este pred reprak sluchachatka, vysledny zvuk nebude OK. mnohe komba tam maju pred "phono out" este simulacu repraku, co vzdy nemusi byt uplne ono a ,mnohe komba tam ani nic take nemaju... cize zakladna debata nie je o tom, ake sluchatka pouzit k spominanemu gitarivemu kombu, ale ako dostat dobry signal zo spominaneho gitaroveho komba. a tam pati odpoved, ze je jedno ake sluchatka pouzijes, pretoze dobry vysledok je o inom, ako o konkretnych sluchatkach.iba píše:nechápem čo je na tom divné že poviem na čo a kde ich chcem použiť...no ale ja som amatér...rastis píše: ono uz ked napises "sluchatke k elektrickej gitare", tak je to dost divne spojenie, pretoze sluchatka byvaju vselijake, dobre, zle, lacne, atd... ale aby sa rozdelovali podla toho, ze k akemu nastroju ich chces, tak to som este nepocul..
nevedel som že sa delia len spôsobom "dobré, zlé, lacné, atd..." a myslel som že každý ma svoju charakteristiku..
nič v zlom, ale podla toho čo si akurát povedal ty napr. stack napojíš na repro..domácého kina a tak hráš?? však sa to "nerozdeluje podla toho, že k akému nástroju ich chceš"