Nejsou dobré, nikdy nebyly a tady z fora, které je plné audiofilů by je nikdo s klidným svědomím nedoporučil, možná jako módní doplněk splní svou funkci.Flager píše:Toho, že jsem na špatném foru jsem si moc nevšiml, ale po tom, co jsem prošel příspěvky, které se zde píší, tak mi to došlo, ale doufal jsem, že mi někdo poradí.
Co se týče vašeho výběru, tak jsem spokojen. Tyto bych tedy využíval na sport apod. jenže mě napadlo, zda byste mi ještě pomohl/a najít nějaká sluchátka typu marshall nebo Meelectronics Matrix 2 na normální nošení.Někde jsem se ptal a ty Meelectronics jsou prý dobré, máte s nimi zkušenosti? Případně, mohl/a byste mi doporučit nějaká lepší (v té cenové relaci do 3 000)?
Děkuji za pomoc.
Sony, Panasonic, Phillips, Koss, Technics, ale i AKG, Shure a Sennheiser za 3000kč dělají ucházející výrobky, které možná tak dobře na první pohled nevypadají, ale vydrží a jejich zvuková kvalita je o dvě třídy výše, než u firem, které nemají z výrobou sluchátek tolik zkušeností, montují sluchátka z vůči sobě nevyvážených a papírově nevyhovujících částí a lepí na ně jména slavných lidí, firem apod.
Pracoval jsem v prodejně, kde byla část vyhrazená sluchátkám, tak vím o čem mluvím. Když někdo chtěl módní doplněk a být in vybral si jiné sluchátka než lidi co hledali jakousi pomyslnou zvukovou kvalitu.
Ještě bych zmínil sluchátka Superlux, které v poměru cena/kvalita stojí za poslech