Sluchátka do 3 000 Kč
Sluchátka do 3 000 Kč
Ahoj,
rozhodl jsem si koupit sluchátka a jsem co se týče audia takový běžný uživatel, který má rád různé žánry hudby a ocenil by dobré podání basů a celkově čistého zvuku.
Jak jsem uvedl, tak do sluchátek bych chtěl dát do těch 3 000 Kč. Myslím si, že to jako průměr stačí.
Co se týče požadavků, tak bych měl snad jediný, potřeboval bych bezdrátová sluchátka (uzavřená, něco jako ty marshally), případně bezdrátová sluchátka s možností připojení i kabelem.
Budou se připojovat hlavně k mobilu a mp3 přehrávači + sport (fitko, běh apod.), případně někdy k ntb na nějaké hovory přes Skype (ocenil bych i kdyby měly zabudovaný mikrofon, ale to není podmínkou).
Co jsem se díval, tak by dobrá mohla být tato:
http://sluchatka.heureka.cz/marshall-major-ii-blue tooth/
nebo tato:
http://sluchatka.heureka.cz/lamax-beat-blaze-b-1/
Máte s nimi někdo zkušenosti? Doporučili byste mi nějaká lepší?
PS: Je to na cesty, na doma už jedny mám (s kabelem), ale ten kabel je docela na nic, co se týče komfortu, takže bych chtěl ještě nějaké bezdrátové.
Pokud byste mi poradili, tak bych vám byl vděčný.
rozhodl jsem si koupit sluchátka a jsem co se týče audia takový běžný uživatel, který má rád různé žánry hudby a ocenil by dobré podání basů a celkově čistého zvuku.
Jak jsem uvedl, tak do sluchátek bych chtěl dát do těch 3 000 Kč. Myslím si, že to jako průměr stačí.
Co se týče požadavků, tak bych měl snad jediný, potřeboval bych bezdrátová sluchátka (uzavřená, něco jako ty marshally), případně bezdrátová sluchátka s možností připojení i kabelem.
Budou se připojovat hlavně k mobilu a mp3 přehrávači + sport (fitko, běh apod.), případně někdy k ntb na nějaké hovory přes Skype (ocenil bych i kdyby měly zabudovaný mikrofon, ale to není podmínkou).
Co jsem se díval, tak by dobrá mohla být tato:
http://sluchatka.heureka.cz/marshall-major-ii-blue tooth/
nebo tato:
http://sluchatka.heureka.cz/lamax-beat-blaze-b-1/
Máte s nimi někdo zkušenosti? Doporučili byste mi nějaká lepší?
PS: Je to na cesty, na doma už jedny mám (s kabelem), ale ten kabel je docela na nic, co se týče komfortu, takže bych chtěl ještě nějaké bezdrátové.
Pokud byste mi poradili, tak bych vám byl vděčný.
Naposledy upravil(a) Flager dne 25 říj 2016 16:45, celkem upraveno 1 x.
Re: Sluchátka do 3 000 Kč
Zdar, zrovna taky nějaký hledám, takže tenhle topic se mi hodí
. Jinak koukal jsem na tyhle, Marshall mají dlouhou tradici, jsou to dobrý sluchátka, ale zas na ty lamax je na netu celkem dost recenzí a dobrých hodnocení a hlavně jsou o polovinu levnější. Takže to nechám na tobě
podle toho co si koupíš a jak s tim budeš spokojenej, podle toho se rozhodnu
. Každopádně dej pak vědět 

Radili mi i tyto: http://sluchatka.heureka.cz/meelectroni ... 2/#section
Jsou prý o několik tříd výše nad ostatními jako jsou Marshall apod. Prý ty Marshall nejsou tak dobrá, jak se zdá.
Jsou prý o několik tříd výše nad ostatními jako jsou Marshall apod. Prý ty Marshall nejsou tak dobrá, jak se zdá.

Hosi, takto:
a/ toto neni nakupna poradna na spotrebnu elektroniku
b/ priemerny spotrebitel si moze kupit co chce, od istej ceny vyssie bude v zasade spokojny
c/ tazko sa radi, ked vy chcete hlavne pekny hlinik...
d/ na internete je informacii tolko, ze skoda hubu drat...
b/ priemerny spotrebitel si moze kupit co chce, od istej ceny vyssie bude v zasade spokojny
Jdete do audigo prodejny a tam si muzete vse vyzkouset osobne...
Recenze jsou u sluchátek skoro na nic - jednak to většinou píšou lidi, kteří tomu nerozumí a dále pocit ze sluchátek je hodně subjektivní a individuální záležitost.
Je potřeba s prominutím zvednout prdel a zajít si do toho kšeftu.
Je potřeba s prominutím zvednout prdel a zajít si do toho kšeftu.
Hele ale zas pokud chce jen nějaký na poslech mobilu a MP3, tak to nemusí mít hned něco extra drahýho.. Jinak souhlasim, že recenze jsou víceméně subjektivní, ale v tom v čem se shodují, bych bral trošku důvěryhodně 

Proto se ptám na doporučení, co se týče vašich zkušeností.
Samozřejmě si je půjdu vyzkoušet, ale chtěl bych nějaké tipy na sluchátka, se kterými máte zkušenosti. 

Vím, že toto není nákupní poradna, ale ptal jsem se jen na vaše zkušenosti, podle mě byste měli vědět, které jsou dobré nebo ne.MDudas píše:Hosi, takto:

Co myslíte tou vyšší cenou? Nějaký nápad na sluchátka?
Právě, že je hodně informací a skoro každá stránka odkazuje na jiná sluchátka (jedna daný typ sluchátek haní a druhá je vychvaluje).

toto je nakupova poradna, ale na uplne jinou oblast elektroniky. tyhle spotrebni veci je lepsi resit na nejakych hi-fi nebo pc forech.
Kup si koss, buded spokojeny
Bezdrátová od koss? Ty jsem v té cenové relaci nenašel.
odhledněme od toho že jsi na špatném foru
tvůj výběr produktu si protiřečí
chceš sluchátka na sport a hledáš něco jako ty marshally, čili absolutně nevhodná sluchátka v momentě kdy se začneš trošku potit, nebo trošku prudčeji hýbat
chceš kvalitní sluchátka do 3000 s bluetooth a pokud možno s mikrofonem a možnosti kabelového připojení, což jaksi skoro nejde
tyhle tě určitě potěší, co se týče běžného nošení a sportování zvláště:
http://www.sony.com/electronics/in-ear- ... dr-as600bt
tvůj výběr produktu si protiřečí
chceš sluchátka na sport a hledáš něco jako ty marshally, čili absolutně nevhodná sluchátka v momentě kdy se začneš trošku potit, nebo trošku prudčeji hýbat
chceš kvalitní sluchátka do 3000 s bluetooth a pokud možno s mikrofonem a možnosti kabelového připojení, což jaksi skoro nejde
tyhle tě určitě potěší, co se týče běžného nošení a sportování zvláště:
http://www.sony.com/electronics/in-ear- ... dr-as600bt
Toho, že jsem na špatném foru jsem si moc nevšiml, ale po tom, co jsem prošel příspěvky, které se zde píší, tak mi to došlo, ale doufal jsem, že mi někdo poradí. 
Co se týče vašeho výběru, tak jsem spokojen. Tyto bych tedy využíval na sport apod. jenže mě napadlo, zda byste mi ještě pomohl/a najít nějaká sluchátka typu marshall nebo Meelectronics Matrix 2 na normální nošení.
Někde jsem se ptal a ty Meelectronics jsou prý dobré, máte s nimi zkušenosti? Případně, mohl/a byste mi doporučit nějaká lepší (v té cenové relaci do 3 000)?
Děkuji za pomoc.

Co se týče vašeho výběru, tak jsem spokojen. Tyto bych tedy využíval na sport apod. jenže mě napadlo, zda byste mi ještě pomohl/a najít nějaká sluchátka typu marshall nebo Meelectronics Matrix 2 na normální nošení.

Děkuji za pomoc.

clovece a fakt ti tak vadi ten kabel? podle myho se pak posunes uplne do jinejch zvukovejch vod...