Caute,
takze dalsi z mnoha "co si mam kupit threadov"

Toto su moji kandidati na zvukovku. Vsetko je zhruba rovnaka cena.
Hlavne by som rad pocul nejake vlastne skusenosti a nazory na kompatibilitu, stabilitu driverov, spolahlivost, kvalita preampov...
Samozrejme lozim hore dole po nete, harmony central atd. ale Vase osobne skusenosti si cenim viac

Ucel:
Homestudio (hlavne), nahravanie stereo paru mikov + vokaly + gitarove simulacie + keyboard
Mikraky: vsetko - dynamiky, kondenzatory, velkomembrany, malomembrany, lampove, nelampove... som zvedavy ako si to poradi s C12A co by si pytalo vyssiu triedu preampov ale to sa tak skoro nestane...

Co mam momentalne:
Momentalne mam zvukovku M-audio Audiphile USB, som s nou spokojny ALE, nema symetricky vystup a ani jeden preamp, a tak musim pouzivat externy preamp, v mojom pripade MIC800 ktory som kupil vdaka klamstvu predavaca v muzikeri... (chcel som mic 100 ale nemali na sklade a vdaj toto je to iste len to ma viac funkcii; to ze jedno je realna elektronka a jednoduchy honest zosik a jedno prachsprosta nepodarena simulacia elektronky sa zabudol zmienit

Repro su Fostex PM1 MKII.
Notebook ASUS N73JQ (X7BJQ), i7, 6GB RAM, 2x 500GB HDD, Nvidia Geforce GT425, vstavana Realtek zvukovka, prekvapivo stiha Guitar rig s dobrou latenciou aj nahravat, Win 7 64 bit, USB 3.0 (ale nakolko intel este nema oficialne USB 3 ak sa dobre pamatam, tak tu je nejaky Fresco radic, toho sa celkom bojim)
Mikrofony tu: mikrofony/vintage-kutil-t13002.html
Co som cital na forach tak kvalitou vyroby najlepsie vychadza asi Cakewlak, potom E-MU a M-audio (vypracovanie).
Cakewalk (Edirol) UA-25EX
http://www.roland.com/products/en/UA-25EX/

Cakewalk ma super, ze je napajana cisto z USB, co ale pri mojom PC moze byt problem (Notebook Asus N73, ma USB 3,0 a nie vsetko na tom musi ist ok). Dalej nema potak na sluchatka (why ?) a tie prepinace vzadu mozu byt but pozehnanie alebo prekliatie.
Super je ze ma upticke vstupy/vystupy, to sa mi šikne k minidiscu. Jedna vec mi nie je jasna? Tie vstupy su linkove aj mikrofonne zaroven? Tak to mam na audigy ale tam je to aj uvedene, tu sa tvaria iba ako mikrofonne, co bola dost nevyhoda.
Dalej nema ani len jednu diodu pre peak na samostatny kanal, co tiez neviem preco to je taky problem integrovat (ma len jednu pre oba kanaly sucastne co)
E-MU 0404USB
http://www.emu.com/products/product.asp ... duct=18388

E-mu by mala byt vcelku stabilna, a je mi sympacika, ze je to vlastne Soundblaster. Jeden pouzivam od 2002 snad dodnes - Audigy 2 ZS platinum - a kompatibilita, spolahlivost, stabilnost... tak by to malo vyzerat aj s profi zvukovkami, ale to mozme len snivat

Super je ze ma VU metre na vstupne kanaly.
M-audio Fasttrack Pro
http://www.m-audio.com/products/en_us/FastTrackPro.html

Tu asi nemusim prilis predstavovat

Dobre je ze ma, sice len 2, ale ma diody pre input volume a peak.
Momentalne je to ako moja posledna moznost. Nie je to zle, ale uz nie je najnovsia a kompatibilita s Win7 nie je bohvie aka dobra co som cital.
Diki moc dopredu za vsetky reakcie.
Duplicitna tema by to nemala byt, ked hej, tak sory