Settler, LukasHr: a este prosim o potvrdenie, ze ked mate pustene DAW s ASIO, tak nie je problem pouzivat zaroven povedzme Sound Forge s WDM.
dik
USB 2/2 s dobrymi drivermi
Re: USB 2/2 s dobrymi drivermi
Prave vyzkouseno (ale teda zduraznuju, ze na 2i4).. Foobar na ASIO + Winamp s WDM hrajou dohromady.. jediny problem, ktery se ale tyka vsech tehle zvukovek je sample rate.. jakmile mas v ASIO DAW nastaveno placnu 48kHz a ve win jako default napr. 44kHz, pojede jen aktualni ASIO.. dokud nevypnes DAW, ostatni zvuky i z WDM nepojedou.. ale predpokladam, ze tohle je uz z logiky veci bezna vec.. sample rat musi byt proste vsude stejna, jinak si to zarizeni prevezme vyhradne ASIO, ktere ma prednost..
U sluchátkového výstupu bacha, u některých sluchátek při nižších hlasitostech hraje více jeden kanál než druhý, možná chyba kusu...
kedze som uz nic lepsie nevymyslel, tak kupim ten scarlett 2i4, vyzera to ze sa tej karte venuju, drivery updatuju...
mam este jednu otazku kedze nemam skusnosti s multi-out kartami: da sa nastavit driver tak, aby do oboch parov vystupov islo to iste (povedzme winamp ci Live)?
mam este jednu otazku kedze nemam skusnosti s multi-out kartami: da sa nastavit driver tak, aby do oboch parov vystupov islo to iste (povedzme winamp ci Live)?
globalne nie .. to zavisi od konkretneho driveru a hlavne tej jeho obsluznej aplikacie .. mozno na focusrite to pojde .. teda neviem ci scarlett ma podobny mix ako saffire .. sak si stiahni daky navod a pokukaj to tam ..
edit :
toto je mix zo scarlettt 8i6

a tam mi priada ze do kazdeho vystupu si vies poslat co chces .. cize asi to pojde ..
edit :
toto je mix zo scarlettt 8i6

a tam mi priada ze do kazdeho vystupu si vies poslat co chces .. cize asi to pojde ..