USB 2/2 s dobrymi drivermi
USB 2/2 s dobrymi drivermi
Zdravim...
klasicka otazka:
mam v plane kupit USB zvukovku a uz nemam prehlad aky je aktualny stav na trhu.
Moje poziadavky:
- perfektne asio drivery. 64bit, nizka latencia a ziadne pady je zaklad. a dolezite je aby nebol problem mat otvorenu asio aplikaciu a druhu pouzivajucu direct x. asio4all mi toto neumoznuje
- 2 vstupy 2 vystupy minimum, 2/4, 4/4 sa nebranim
- slusny aspon jeden predzosilovac
- ovladanie hlasitosti sluchadiel
- ovladanie main monitorov je plus
- cena povedzme +-150e
dik za rady...
klasicka otazka:
mam v plane kupit USB zvukovku a uz nemam prehlad aky je aktualny stav na trhu.
Moje poziadavky:
- perfektne asio drivery. 64bit, nizka latencia a ziadne pady je zaklad. a dolezite je aby nebol problem mat otvorenu asio aplikaciu a druhu pouzivajucu direct x. asio4all mi toto neumoznuje
- 2 vstupy 2 vystupy minimum, 2/4, 4/4 sa nebranim
- slusny aspon jeden predzosilovac
- ovladanie hlasitosti sluchadiel
- ovladanie main monitorov je plus
- cena povedzme +-150e
dik za rady...
Re: USB 2/2 s dobrymi drivermi
Doporučuji Focusrite Saffire 2i2, používáno s 64bit Win7, ASIO funguje v perfektně ( testováno v Cubase a Guitar Rig 5), mám jí půl roku a nemůžu si zvlášť stěžovat.
A ktera, jak se tady na foru prislo, neumi do sluchatek poustet monitor Stereo..
Zajímavé, teď jsem to vyzkoušel a rozhodně se mi nezdá že by to neuměla.Zapojil jsem do prvního vstupu kytaru, do druhého mikrofon,zapnul direct monitoring a slyším oba vstupy normálně přes sluchátka. V čem má být problém?
No vychazim z tohohle..
./zvukove-karty/focusrite-scarlett-2i2-t18534.html
./zvukove-karty/focusrite-scarlett-2i2-t18534.html
Omlouvám se, špatně jsem pochopil otázku 
Do sluchátek mi jde přes DM sloučené mono z dvou vstupů.

poziadavka je cca 150 evri
Zase neblazni.. neomlouvej se.. neni proc. Nebudem si tady hrat na nejake "jezisi, to jsem ale za vola"..LukasHr píše:Omlouvám se, špatně jsem pochopil otázku
Obecne me ta 2i2 dost prekvapila.. tohle by me nenapadlo.. v kazdym pripade ja mam 2i4 a tam je to v pohode.. u monitoru to ma uz rovnou mono/stereo pepinac..
OK
na druhou stranu za tu cenu je to velice zajímavej kup..
na druhou stranu za tu cenu je to velice zajímavej kup..
dik za rady..
bez stereo direct monitoringu by som sa obisiel, hlavne ze to nahra stereo do DAW.
scarlett vyzera dobre... ak je to jeho jedina vada, tak to asi kupim. jedine co som na nete este objavil ze preampy maju tendenciu klipovat elektricku gitaru... ale tu nahravat neplanujem..
(ale porozmyslam aj nad 2i4, 4 vystupy by som mozno zuzitkoval...)
bez stereo direct monitoringu by som sa obisiel, hlavne ze to nahra stereo do DAW.
scarlett vyzera dobre... ak je to jeho jedina vada, tak to asi kupim. jedine co som na nete este objavil ze preampy maju tendenciu klipovat elektricku gitaru... ale tu nahravat neplanujem..
(ale porozmyslam aj nad 2i4, 4 vystupy by som mozno zuzitkoval...)
Nevim.. nebal bych se toho. Jak jsem psal.. mam 2i4 a slape jak hodinky. To o cem pises bude zpusobeno spise chodem potenciometru GAINu.. maji hlavni zaber az v posledni tretine.. obecne mi pripada, ze nejsou linearni, takze na ne clovek musi opatrne. To je ale tak jedine, co mi na karte vadi.. s citlivosti tech knobu to neni uplne nejlepsi. Na druhe strane.. neni to Midas za 2 miliony, takze k tomu takhle clovek musi i pristupovat.
este ma zaujima ako je to s knobom ovladania hlasitosti... viem ze vela ich ma tendenciu pri nizkych hlasitostiach stisovat jeden kanal viac nez druhy....
No problem.. na me 2i4 poklesy na kanalech nejsou. Narozdil od GAINu mi potom jak master volume, tak sluchatkovy knob pripadaji linearni. Sluchatkovy vystup ma potom vykonu na rozdavani..