Výběr ext. zvukovky pro live hraní

Diskuse ohledně nákupů audiotechniky (mám si koupit X nebo Y)
Vlad

Re: Výběr ext. zvukovky pro live hraní

Příspěvek od Vlad »

chci se zeptat na vas nazor na tuhle zvukovku:
Obrázek
NI Audio 2DJ
kamaradka me pozadala o pomoc s vyberem zvukovky na pousteni hudby z notebooku. Muze to poustet z dvou winampu, ale spis ji doporucim aby pouzivala prilozeny Traktor LE. Jde o to, ze nebude klasicky michat, staci ji aby sly skladby ke konci pres sebe. Bude to poustet k intuitivnim tancum, takze jak svizne kousky, tak meditativni. Ze zvukovky to pozene do mixu - ma Tapco Mix 260.
Mate s tim Audio 2DJ nejake zkusenosti? Cena kolem 3tis je asi maximum co do toho chce dat.
Jo a ten Traktor LE si nekde zkousela a moc se ji libil.

BS

Příspěvek od BS »

Pytkin píše:jo .. s babyfacom to je krute .. hovoril mi dodavatel , ze maju objednanych asi 200 kusov a dostanu 30 ..
je to spatne,no. release date zatim nebyl oficialne potvrzen, mluvi se zrejme o rijnu, ale dle mne to nebude driv nez v listopadu. na foru RME se resilo, ze prvni varka chasis mela nedostatecnou kvalitu, takze cinani tedka vyrabej nanovo, a chlapci v RME maji asi o par vrasek na cele vic. :/

jackies

Příspěvek od jackies »

Vlad píše:Muze to poustet z dvou winampu, ale spis ji doporucim aby pouzivala prilozeny Traktor LE. Jde o to, ze nebude klasicky michat, staci ji aby sly skladby ke konci pres sebe.
Já bych doporučil nastavit v jakémkoli přehrávači jen obyčejný crossfade.
Předpokládám, že to winamp také umí jako ostatní. Nepoužívám ho .

Odpovědět